|

قیمت جدید دلار در بازار آزاد | دلار به زیر ۶۰ هزار تومان سقوط می کند؟

قیمت دلار آزاد امروز ۲۵ مهر ۱۴۰۳ در لحظه تنظیم خبر ۶۲ هزار و ۷۶۵ تومان اعلام شده است. هر اسکناس دلار آمریکا در مرکز مبادله به ۵۰ هزار و ۱۸۶ تومان و حواله دلار نیز به ۴۸ هزار و ۳۰۲ تومان رسید.

اقتصاد قیمت جدید دلار در بازار آزاد | دلار به زیر ۶۰ هزار تومان سقوط می کند؟

در معاملات امروز قیمت دلار در تاریخ چهارشنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۳، مرکز مبادله ارز و طلای ایران، قیمت هر اسکناس دلار آمریکا به ۵۰ هزار و ۱۸۶ تومان و نرخ حواله دلار نیز به ۴۸ هزار و ۳۰۲ تومان رسیده است.

قیمت هر اسکناس یورو در مرکز مبادله ایران به ۵۴ هزار و ۷۰۲ تومان و نرخ حواله یورو نیز به ۵۲ هزار و ۶۴۸ تومان رسیده است.  از سوی دیگر اسکناس درهم امارات ۱۳ هزار و ۶۶۵ تومان ارزش‌گذاری شده و نرخ حواله درهم نیز ۱۳ هزار و ۱۵۲ تومان است.

برای مشاهده نرخ رسمی ارز و طلا به سایت مرکز مبادله ایران به نشانی www.ice.ir مراجعه کنید.

قیمت-دلار

پیش بینی درباره قیمت دلار در روزهای آینده

روند بازار ارز در چهارمین روز هفته منفی بود؛ به طوری که دلار یک کانال سقوط کرده و دوباره به کانال ۶۲ هزار تومان برگشت.

آخرین گزارش‌ها از بازار ارز حاکی از آن است که قیمت دلار در روز سه‌شنبه با کاهش ۳۸۵ تومانی به کانال ۶۲ هزار تومان افتاد. به این ترتیب، قیمت دلار در بازار با کاهش ۰.۶ درصدی، ۶۲ هزار و ۷۶۵ تومان شد.

تحلیلگران فنی بازار معتقدند که سیگنال‌های ورودی به بازارهای مالی در خصوص پرهیز اسراییل از حمله نظامی به تاسیسات نفتی ایران، قیمت نفت را سه دلار کاهش داده و همین کاهش، بازار ارز را با خود همراه کرده است.

کارشناسان اعتقاد دارند که سقف قیمت دلار، میانه کریدور ششم و کف این اسکناس، منطقه معاملاتی کانال اول از کریدور مذکور است. به اعتقاد آنها، محدوده مذکور، منطقه تعادلی این اسکناس است.

در همین رابطه، کامران ندری، عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق می‌گوید: فروش روزانه یک و نیم میلیون بشکه نفت به چین به معنای فروش سالانه ۳۵ میلیارد دلار است. البته اگر تحریم نبودیم حتما این مقدار بیشتر بود ولی هم اکنون نیز این رقم قابل توجهی است و سیاست‌گذاران کشور هم با ریختن این منابع در بازار موفق می‌شوند تا حدی از افزایش  نرخ ارز جلوگیری کنند.

کارشناس اقتصادی پولی و بانکی متذکر می‌شود: البته نباید خوش‌خیالی پیشه کرد و این تصور اشتباه را به وجود آورد که گویا چون نفت می‌فروشیم و درآمد ارزی داریم، می‌توانیم همواره همه شوک‌ها را کنترل و مدیریت کنیم. در گذشته بارها تجربه کردیم که برخی شوک‌ها چنان بزرگ و قوی هستند که امکان مدیریت آن توسط سیاستگذار از بین می‌رود و قیمت‌ها به شکل فزاینده بالا می‌روند.

منبع: برنا
کدخبر: 338145

ارسال نظر

 

آخرین اخبار