سهامداران بخوانند | قول جدید درباره بهبود وضعیت بورس
خانلو سخنگو سازمان برنامه و بودجه گفت: بهبود وضعیت بورس سیاست بودجه ای نیست بلکه سعی می کنیم از تصمیماتی که مخل بازار سرمایه باشد جلوگیری کنیم. از طرف دیگر تصمیماتی بگیریم که به بورس کمک کند.
مژگان خانلو در یک نشست خبری که در سازمان برنامه و بودجه برگزار شد، اظهار داشت: در مورد دو مرحلهای شدن بودجه امسال ابهاماتی به وجود آمده است. امسال تلاش شد تا اولین لایحه بهطور کامل با قانون برنامه مطابقت داشته باشد و زمان مناسب برای اجرای قانون در ابتدای سال ۱۴۰۴ تعیین شود. این انضباط زمانی برای ما ضروری بود، بهطوری که مرحله اول بودجه در اول آبان تنظیم شد. امروز نیز بودجه در مجلس به رأیگیری گذاشته میشود.
وی افزود: لایحه بودجه چند ویژگی دارد. اولین ویژگی نظم و انضباط بود. مهمترین موضوع بعدی بعد یکپارچگی، انسجام و شفافیت بودجه بود. همچنین تلاش شد بودجه شوک آور نبود. به طور مثال از افزایش ناگهانی ارز ترجیحی خودداری شود. سیاست دولت حذف تعددهای نرخ ارز و رفتن به سمت ارز تک نرخی است.
خانلو گفت: در روزهای اخیر مطالبات گندمکاران به تدریج پرداخت شد و ان شاءالله امروز با پرداخت مرحله آخر با گندمکاران تسویه خواهد شد.
وی در پاسخ به سوالی درباره تاثیر سوء انتشار اوراق بر بازار سرمایه گفت: وقتی درآمد دولت تکافوی هزینهها را ندهد باید دارایی سرمایهای یا دارایی مالی را واگذار کند که یکی از آنها انتشار اوراق مالی اسلامی است. برداشت از صندوق توسعه ملی هم جزو داراییهای مالی محسوب میشود. عددی که برای سال آینده درخصوص انتشار اوراق در نظر گرفته شد ۵۰۰ همت است که درخصوص ۲۰۰ همت هم بدهی ها بهادرسازی شود که آثار و تبعات خود را دارد. از انجماد دارایی های بانکی جلوگیری می کند. اما سال آینده بابت تعهدات سررسید شده سال ۱۴۰۴ بازپرداخت اصل سود به بازار سرمایه و بازار پول خواهیم داشت. سال آینده هیچ فشاری به بازار سرمایه نمیآید.
سخنگوی سازمان برنامه و بودجه تصریح کرد: بهبود وضعیت بورس سیاست بودجه ای نیست بلکه سعی می کنیم از تصمیماتی که مخل بازار سرمایه باشد جلوگیری کنیم. از طرف دیگر تصمیماتی بگیریم که به بورس کمک کند. مثلا در یک مورد اگر شرکتهای بورسی میزان افزایش سرمایه دادند آن میزان افزایش سرمایه معاف از مالیات باشد. ما به عنوان دولت تلاش می کنیم در چارچوب سیاستهای منظم بودجه ای آسیبی به شرکتهای بورسی وارد نشود.
خانلو درباره اینکه آیادر بودجه ۱۴۰۴ تغییری در دهک بندی یارانه ها ایجاد خواهد شد گفت: درخصوص بحث یارانه ها اقدامی که انجام شد منابع و مصارف یارانهها به بودجه عمومی منتقل شد. پرداخت یارانه جزو مصارف هدفمندی است. شاید یکی از دلایلی که آن را به بودجه آوردیم بیثباتی در پرداختها بود. مصارف هدفمندی دقیقا باید سر موقع به خانوارها پرداخت شود. ضمن اینکه منابع را باثبات کردیم اما هیچ تغییری درخصوص یارانه نقدی و مستمری کمیته امداد و بهزیستی حاصل نشده است اما ظرفیتهایی در برنامه هفتم وجود دارد که بازبینی هایی به لحاظ آزمون وسع در وزارت تعاون صورت گیرد که اگر از این بخش کاهشی در پرداختها انجام شد به سایر یارانه بگیران اختصاص یابد.
وی درخصوص افزایش ۲۰ درصد حقوق کارمندان و بازنشستگان در بودجه ۱۴۰۴ گفت: ما به این دلیل که قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت را اجرا می کنیم محاسباتی که انجام دادیم به این صورت است که اگر شما خانم مجرد یا یک آقا فاقد فرزند باشید حقوق شما ۲۰ درصد رشد می کند. اگر متاهل باشید به ازای هر فرزند افزایش مییابد تا ۵ فرزند به ۴۵ درصد می رسد. به صورت میانگین نیز حقوق و دستمزد ۲۸ درصد افزایش می یابد.
این بهبود ساختگی تا وقتی که تو ضرر اصل پ ولمون هستیم بی ارزشه...در روزهای صعود با زار دامنه منفی و مثبت یک چه سودی داره؟
خداروشکر که من با مبلغی که داشتم که البته زیاد نبود ولی سهام را فروختمو طلا گرفتم و از ضرر بیستر جلوگیری کردم
هیچوقت حال بورس خوب نمیشه چند ماه باید پشت سرهم و بدون وقفه سبز باشه ..که در توان کشور و نظام بانکی و پولی نیست
فقط یاد گرفتند دروغ و گفتار درمانی کنید ۴سال ازریزش بورس میگذره هیچ کاری نکردید فقط فقط دروغ تحویل سهامداردادید . قبلا گفتید هرکس نفروشه سهام بیمه میشود وجایزه سهام تعلق میگیره وحتی به سهامدار به اندازه زیان وام تعلق میگیره اینها همش دروغ بود . شماها لطف کنید رانت وفساد ودستکاری حقوقی بگیرید وسودبین بانکی رو پایین بیارید ودولت اوراق نفروشه بورس راهشو خیلی خوب پیدا می کنه وحتی شماها جرعت ندارید جلوی حقوقی بگیرید مثل نماد خمحرکه خاور خودرو . مثل اصلی بورس خودرویی هست نمادخاور۸۵درصد زیان داده وهیچ کس نمیگه این شرکت مدیریا مدیرعامل داره یا نه اصلا کارمی کنه اصلا توایران هست یانه
کثافتا تمام سرمایه مردم به غارت کشیدن
با سلام باید دولت سهامداران بزرگ را ضعیف کند مثل سازمان ملل که ابر قدرت ها حق وتو دارند