خواب خوش دولت برای آینده بنزین ایران
معاون وزیر نفت اعلام کرد که یکی از اهداف کلیدی دولت در حوزه انرژی، افزایش تولید بنزین به ۱۳۰ میلیون لیتر در روز تا پایان دولت چهاردهم است. وی تأکید کرد که تحقق این هدف نیازمند برنامهریزی دقیق، توسعه زیرساختهای تولید و بهکارگیری فناوریهای پیشرفته در پالایشگاههای کشور است.
با توجه به افزایش مصرف بنزین در کشور، به ویژه در ایام خاص مانند تعطیلات و مناسبتها، نیاز به افزایش ظرفیت تولید بیش از پیش احساس میشود. این هدفگذاری نه تنها در تأمین نیازهای داخلی مؤثر خواهد بود، بلکه میتواند زمینهساز صادرات مازاد تولید و درآمدزایی ارزی برای کشور باشد.
معاون وزیر همچنین از مشارکت بخش خصوصی در پروژههای مرتبط با تولید و توزیع بنزین خبر داد و گفت: «سرمایهگذاریهای داخلی و خارجی در این بخش میتواند به تسریع در دستیابی به اهداف تعیینشده کمک کند.»
افزایش تولید بنزین به ۱۳۰ میلیون لیتر در روز میتواند نقش مهمی در کاهش فشارهای اقتصادی بر کشور، جلوگیری از واردات سوخت و تقویت امنیت انرژی ایفا کند. این هدفگذاری، نشاندهنده عزم جدی دولت برای پاسخگویی به نیازهای فزاینده جامعه و بهرهبرداری بهینه از منابع ملی است.
معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران گفت: طرحهای کیفیسازی پالایشگاههای موجود و طرحهای جدید پالایشی در دست اجرای این شرکت است تا بتوانیم با بهرهبرداری از این طرحها تا پایان دولت چهاردهم به رقم تولید روزانه ۱۳۰ میلیون لیتر بنزین و نفتگاز در کشور دست یابیم.
محمد صادق عظیمیفر روز پنجشنبه در آیین بهرهبرداری از طرح تامین نفتخام پالایشگاه بندرعباس از خط لوله گوره - جاسک اظهار کرد: تمرکزمان از ابتدای استقرار دولت چهاردهم بر ظرفیتهای خالی پالایشگاههای موجود بوده است که در بازه زمانی چهارماهه (برنامه کوتاهمدت) توانستیم تولید روزانه بنزین کشور را حدود ۱۱ میلیون لیتر و تولید روزانه نفتگاز کشور را حدود ۱۲ میلیون لیتر افزایش دهیم.
وی بیان کرد: از آنجایی که نیازمند تامین پایدار و بهموقع خوراک و فرآورده نفتی در کشور هستیم، بنابراین از ابتدای دولت چهاردهم تاکنون تنها در استان هرمزگان و شهر بندرعباس توانستیم ۲ طرح راهبردی اتصال پالایشگاه نفت بندرعباس به خط لوله گوره - جاسک و مرحله نخست طرح خط لوله جدید انتقال فرآوردههای نفتی از بندرعباس به رفسنجان با طول ۴۶۰ کیلومتر را راهاندازی کنیم.
معاون وزیر نفت اظهار کرد: همچنین بهرهبرداری از خط لوله «سبزآب - ری» و اتصال ۲ نیروگاه به خطوط لوله انتقال فرآوردههای نفتی کشور نیز از دیگر طرحهای ملی نفتی است که تا پایان امسال تکمیل و به بهرهبرداری میرسد.
عظیمیفر باتوجه به اینکه ۷۰ درصد تولید انرژی کشور در جنوب و ۷۰ درصد مصرف انرژی کشور در شمال است، با اشاره به افزایش یکهزار کیلومتری خطوط لوله انتقال نفتخام و فرآوردههای نفتی کشور در ۶ ماهه دوم امسال، گفت: طول خطوط لوله انتقال نفت ایران تا پایان امسال از ۱۴ هزار کیلومتر به ۱۵ هزار کیلومتر افزایش پیدا میکند.
وی با بیان اینکه رفع ناترازی تتها با اتکای بر تولید امکانپذیر نیست، افزود: شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی در زمینه بهینهسازی مصرف، ارتقای بهرهوری و مقابله با قاچاق سوخت اقدامهای متعددی را انجام داده است که بهزودی شاهد آن خواهیم بود.
عظیمی فر در خصوص طرح لوله انتقال نفت خام گوره به جاسک نیز گفت: با تکمیل و بهرهبرداری از پروژه خط لوله تامین خوراک پالایشگاه بندرعباس که خط لولهای ۳۰ اینچی انشعاب گوره - جاسک با طول ۳۷ کیلومتر است، امکان تثبیت خوراک پالایشگاه به مقدار ۳۰۰ هزار بشکه در روز فراهم شده که گامی مؤثر در افزایش بهرهوری و تولیدات پالایشی کشور است.
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی افزود: راهاندازی این خط لوله گامی بلند بهمنظور تقویت توان داخلی صنعت نفت و پالایش کشور بهشمار میرود و ما همچنان تلاش میکنیم با اجرای پروژههای زیرساختی مشابه، پایداری و امنیت انرژی کشور را ارتقا دهیم.
آقا من یک بازنشتهبا نق ق ۱۶ تومانی یک ماشن ایرانیمدل ۸۳ ویک ماشین دهه نودیمدل ۹۶ جز دهک دهم هستم الان ۳۵۰۰ تا آخر برج ته حسابم نمانده دهک دهمی هستم دقیقا من با چهار نفر هرکدام ۵۰دلار درآمد ماهیانه یک بیاید من ببره دارم از ثروتمندی خفه میشم بابا بگذر