|

گزارش اختصاصی گسترش نیوز:

بورس با سر سقوط کرد | خبرهای مهم امروز در بازار سرمایه

بورس معاملات امروز را با کاهش بیش از ۵۷ هزار واحدی در شاخص کل به پایان رسید و بسیاری از نمادها به رنگ قرمز درآمدند. نمادهای فارس، فولاد، فملی و نوری از جمله نمادهای برجسته بورس در این روز بودند. در این گزارش، به تحلیل روند معاملات روز گذشته و همچنین مهم‌ترین اخبار اخیر در حوزه بورس خواهیم پرداخت.

اقتصاد

معاملات بورس امروز در تاریخ ۲۷ بهمن با فشار صف های فروش آغاز به کار کرد و شاخص کل نیز به روند نزولی خود ادامه داد. در نهایت با افتی بیش از ۵۷ هزار واحد به کار خود پایان داد. در معاملات امروز، بسیاری از نمادهای بورسی در وضعیت قرمز قرار داشتند اما با این حال وضعیت ارزش معاملات خرد به بالای ۸ هزار میلیارد تومان رسید. 

در ادامه خبرنگار پایگاه خبری گسترش نیوز به بررسی گزارش روزانه بورس امروز پرداخته است.

 

خبرهای تاثیرگذار بر بورس در ۲۷ بهمن

در روزهای پایانی بهمن‌ماه، عرضه ۱۸۰ دستگاه کامیون بنز باری و کمپرسی ایران‌خودرو دیزل در بورس کالا انجام خواهد شد. در حوزه دیپلماسی، عراقچی به دعوت رسمی برای شرکت در گردهمایی کشور‌های حاشیه اقیانوس هند به عمان سفر می‌کند.

در همین حال، عبدالناصر همتی، وزیر اقتصاد، اعلام کرد که به دلیل مأموریت خارج از کشور، حضور وی در کمیسیون مجلس به روز سه‌شنبه موکول شده است.

از سوی دیگر، نرخ جدید خوراک گاز پتروشیمی‌ها و سوخت صنایع اعلام شد و وزیر رفاه از ادغام پتروشیمی‌های زیرمجموعه شستا در فارس خبر داد. مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران نیز از امضای یکی از بزرگ‌ترین قراردادهای تاریخ صنعت نفت به ارزش ۱۷ میلیارد دلار برای فشارافزایی پارس جنوبی در هفته‌های آینده خبر داده است.

در بخش مالی، نرخ بهره بین‌بانکی در سطح ۲۳.۹۷ درصد ثابت ماند و همچنان در بالاترین میزان طی ۱۱ ماه اخیر قرار دارد. همچنین، بانک ملت برای برگزاری مجمع افزایش سرمایه آماده می‌شود.

وزیر رفاه اعلام کرده است که سیاست این وزارتخانه در حوزه پتروشیمی‌های زیرمجموعه، خروج از بنگاه‌داری و تجمیع آنها در هلدینگ خلیج‌فارس خواهد بود. در همین راستا، پیشنهاد افزایش سرمایه ۵۰۰ درصدی شرکت صنایع پتروشیمی شهید رئیسی گلستان ارائه شده است. علاوه بر این، عرضه اولیه سهام شرکت صنایع الکترونیک مادیران در روزهای آینده انجام خواهد شد.

وضعیت تابلوی بورس و معاملات نمادها در بازار ۲۷ بهمن

تابلوی بورس وضعیت نمادها را بیشتر متمایل به قرمز نشان می دهد. برخی از نمادها نیز سبز است و افزایش قیمت را ثبت کرده است. با توجه به آمار درج شده در جدول زیر می بینیم که شاخص کل ریزش بیش از ۵۷ هزار واحدی را ثبت کرده است و شاخص کل را به سطح ۲ میلیون و ۷۲۶ هزار واحد رسانده است. ارزش معاملات خرد نیز از مرز ۸ میلیارد ریال عبور کرده است و ارزش بازار را به ۸۷,۰۰۱,۰۹۸.۷۴۵  میلیارد ریال رسانده است.

وضعیت بازار بسته 12:34:17
شاخص کل 2,726,528.97 (57814.95)
شاخص کل (هم وزن) 846,467.82 (13455.48)
ارزش بازار 87,001,098.745 B
اطلاعات قیمت 1403/11/27 12:34:09
تعداد معاملات 334,099
ارزش معاملات 83,611.997 B
حجم معاملات 10.928 B

نقشه بورس در ۲۷ بهمن ۱۴۰۳

نقشه-بورس-امروز

کدخبر: 347188 سارا سمیع شمس
  • ناشناس ارسالی در

    لعنت خدا بر کسانی که اسم این بازار را سرمایه گذاشتند!

ارسال نظر