قیمت جدید دلار جهانی (۲۹ اردیبهشت ۹۹)
بهدنبال تشدید تنشهای تجاری میان چین و امریکا، اروپا و استرالیا، شاخص دلار در معاملات امروز بدون تغییر باقی ماند. نرخ جهانی طلا اما به بالاترین سطح از سال ۲۰۱۲ رسید.
شاخص دلار که چند هفته صعودی را پشت سر گذاشته است، تحت تاثیر نگرانیها از تنشهای جهانی میان چین امریکا، اروپا و استرالیا، در نخستین روز از معاملات هفتگی بدون تغییر باقی ماند.
شاخص دلار که نرخ برابری آن را در مقابل سبدی از ارزهای جهانی اندازهگیری میکند، امروز در سطح ۱۰۰٫۳۲ ایستاد.
گمانهزنیها از منفی شدن نرخ بهره در انگلیس اما موجب شد ارزش پوند به کمترین سطح دو ماه گذشته برسد.
هر پوند انگلیس امروز با ۰٫۱ درصد رشد بهازای ۱٫۲۰۹۱ دلار مبادله شد.
در عین حال، اقتصاد ژاپن برای نخستین بار از سال ۲۰۱۵ تاکنون وارد رکود شد. به این ترتیب ارزش ین ژاپن در برابر دلار امریکا کاهش یافت. در معاملات روز دوشنبه هر دلار امریکا بهازای ۱۰۷٫۲۵ ین مبادله شد.
با تهدیدهای مجدد امریکا برای اعمال تحریم علیه شرکت مخابراتی هواوی، بسیاری از سرمایهگذاران در انتظار اقدامات تلافیجویانه چین هستند.
تنشهای تجاری درحالحاضر به دو کشور چین و امریکا محدود نمیشود. پس از آنکه استرالیا خواستار تحقیقات جامع و بینالمللی درباره شیوع ویروس کرونا در چین شد، پکن واردات شماری از کالاها از استرالیا را لغو کرد.
از سوی دیگر رهبر پارلمان اروپا اعلام کرده است که اتحادیه اروپا باید ممنوعیتهایی را بهطور موقت علیه شرکتهای چینی به اجرا بگذارد.
گزارشها نشان میدهد، شرکتهای چینی در تلاشند تا شرکتهای اروپایی را که بهدلیل شیوع کرونا دچار بحران مالی شدهاند، به بهای ارزانی خریداری کنند.
دلار استرالیا امروز با ۶۵ سنت کاهش، به ۰٫۶۴۲۵ دلار رسید.
آخرین گزارشهای اقتصادی منتشرشده در امریکا نشان میدهد که در ماه آوریل بیش از ۲۰ میلیون نفر شغل خود را از دست دادهاند و فروش بخش خردهفروشی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۲۱٫۶ درصد کاهش یافته است.
با این حال، جروم پاول رئیس فدرالرزرو امریکا در سخنرانی شب گذشته خود از بهبود شرایط اقتصادی در نیمه دوم سال ۲۰۲۰ خبر داد. او اعلام کرد: تولید ناخالص داخلی امریکا بیش از ۳۰ درصد کاهش مییابد، اما رکود دیگری در راه نیست.
ارسال نظر