|

قول امارات برای جبران پیمان شکنی نفتی

امارات متحده عربی با تولید ۲.۶۹۳ میلیون بشکه در روز در اوت، ماه گذشته سهمیه تولید نفت تعیین شده تحت توافق اوپک پلاس را نقض کرد.

انرژی قول امارات برای جبران پیمان شکنی نفتی

سهیل المزروعی، وزیر انرژی امارات با اشاره به افزایش تقاضا برای برق که با استفاده از گاز طبیعی استخراج شده به همراه نفت تولید می‌شود، در توییتی از نقض سهمیه تولید اوپک پلاس خبر داد و گفت: اگرچه تولید امارات متحده عربی در اوت به ۲.۶۹۳ میلیون بشکه در روز افزایش یافت اما اقداماتی اتخاذ شده تا این افزایش موقتی که به دلیل پیک تقاضای برق در ایام تابستان روی داده و مستلزم افزایش تولید نفت و گاز مرتبط با آن بوده است، جبران شود.

تولید نفت امارات ۱۰۳ هزار بشکه در روز بالاتر از سهمیه ۲.۵۹۰ میلیون بشکه در روز تحت توافق کاهش تولید اوپک پلاس و ۲۹۳ هزار بشکه در روز بالاتر از تولید این کشور در ژوییه بوده است.

نقض سهمیه تولید از سوی امارات متحده عربی که متحد نزدیک عربستان سعودی است، قابل توجه بوده است. ریاض ریاست کمیته نظارتی اوپک پلاس را برعهده دارد که مسئول کنترل پایبندی اعضا به پیمان محدودیت عرضه است و آنها را برای پایبندی کامل به توافق تحت فشار گذاشته است. امارات نیز در این کمیته حضور دارد.

نیروگاههای امارات برای تولید برق در ایام تابستان که استفاده از دستگاههای تهویه افزایش پیدا می‌کند، به گاز بیشتری نیاز داشتند و بنابراین کشور ناچار شد برای تامین تقاضا برای گاز، نفت بیشتری تولید کند.

مزروعی اعلام کرد شرکت ملی نفت ابوظبی که عمده نفت امارات را تولید می‌کند، قصد دارد حجم فروش همه گریدهای نفتی خود در اکتبر را ۳۰ درصد کاهش دهد که به جبران مازاد تولید اوت کمک خواهد کرد.

تحت توافق اوپک پلاس، اعضایی که فراتر از سهمیه شان تولید داشته اند، باید به همان میزان تولیدشان را برای جبران مازاد تولید کاهش دهند.

وزیر انرژی امارات اعلام کرد این کشور همان طور که در ژوئن با کاهش اضافی ۱۰۰ هزار بشکه در روز نشان داد، به توافق اوپک پلاس کاملا پایبند است.

طبق آمار کپلر، صادرات نفت امارات متحده عربی در ژوییه و اوت افزایش پیدا کرد اما این افزایش تا حدود زیادی به دلیل برداشت از ذخایری بود که در آوریل و در زمان جنگ قیمت کوتاه مدت ایجاد شده بود.

اوپک پلاس که شامل اوپک، روسیه و شماری دیگر از تولیدکنندگان نفت است، از اول ماه مه توافقی را برای کاهش تولید ۹.۷ میلیون بشکه در روز معادل حدود ۱۰ درصد از تولید جهانی به اجرا گذاشت و از اول اوت میزان کاهش تولیدش را به ۷.۷ میلیون بشکه در روز تسهیل کرد و تا دسامبر به این روند ادامه می‌دهد. سهم اوپک از این کاهش تولید، ۴.۸۶۸ میلیون بشکه در روز است.

بر اساس گزارش پلاتس، کپلر برآورد کرده که صادرات نفت امارات در اوت به ۲.۷۴۸ میلیون بشکه در روز در مقایسه با ۲.۷۱۱ میلیون بشکه در روز در ژوییه و ۲.۲۶۳ میلیون بشکه در روز در ژوئن رسید.

اوپک اول سپتامبر اعلام کرد که برای رهگیری محموله‌های نفتی و آمار ذخایر از اطلاعات شرکت کپلر استفاده خواهد کرد.

نشست آینده کمیته نظارتی مشترک اوپک پلاس به صورت آنلاین در ۱۷ سپتامبر برگزار می‌شود.

 

منبع: ایسنا
کدخبر: 120000

ارسال نظر

 

آخرین اخبار

پربازدیدترین