|

شناسایی ۲۸۰۰ مرکز غیرمجاز استخراج رمزارز

مدیرعامل توانیر گفت: از سال گذشته تاکنون آمار مراکز استخراج غیرمجاز رمزارز شناسایی‌شده به ۲۸۰۰ مرکز رسیده است و تنها در یک هفته گذشته ۲۹ مرکز غیرمجاز را شناسایی کرده‌ایم.

انرژی شناسایی ۲۸۰۰ مرکز غیرمجاز استخراج رمزارز

محمدحسن متولی‌زاده در یک برنامه تلویزیونی اظهار کرد: در کنار افزایش دمای هوا که باعث افزایش مصرف برق شده و خشکسالی‌ها که تولید برق نیروگاه‌های آبی را کاهش داده‌اند، در این میان رمزرزها نیز مهمان ناخوانده صنعت برق شده‌اند.

وی در پاسخ به این پرسش که "مالکیت مراکز شناسایی‌شده چگونه است؟" گفت: همه مراکز شناسایی شده شخصی و متعلق به افراد بوده‌اند.

مدیرعامل توانیر در پاسخ به پرسشی مبنی بر دلایل سخت بودن شناسایی این مراکز یا افرادی که به استخراج غیرقانونی رمزارز می‌پردازند، گفت: ابعاد این دستگاه‌ها کوچک است و در عین حال افراد از راه‌های پیچیده‌ای به تامین برق غیرقانونی این دستگاه‌ها مراکز یا دستگاه‌ها استفاده می‌کنند که کار شناسایی را سخت‌تر می‌کند.

وی در خصوص دلایل اوج گرفتن موضوع رمزارزها در سال‌جاری گفت: بیشتر این مراکز از برق غیرمجاز استفاده می‌کنند و باعث فشار مضاعفی به شبکه می‌شوند.

متولی‌زاده در پاسخ به این پرسش که چرا امسال این موضوع بسیار مورد توجه قرار گرفته است، گفت: نوسان‌های قیمتی رمزارزها یکی از مهم‌ترین دلایل سوق پیدا کردن افرد به سمت رمزارزها است.

وی با اشاره به این که امسال شاهد رشد ۲۰ درصدی مصرف برق هستیم، یادآور شد: این میزان رشد در تاریخ صنعت برق ایران و شاید جهان بی‌سابقه باشد.

مدیرعامل توانیر با اشاره به اینکه در چند روزی که خاموشی داشتیم، ۹۵ درصد از برق کشور تامین شد و تنها ۵ درصد قابل تامین نبود گفت: ما تمام سعی خود را برای جلوگیری از قطعی برق انجام می‌دهیم ولی بدون همکاری مردم این کار امکان پذیر نخواهد بود.

متولی‌زاده با اشاره به نقش سازنده رسانه‌ها در آگاه سازی مردم اضافه کرد: اگر همه در تنظیم درجه دمای کولرهای گازی روی ۲۵ درجه یا استفاده از دور کندکولرهای آبی با صنعت برق همکاری و حتی یک لامپ اضافی را خاموش کنیم، مشکلی در تامین برق وجود نخواهد داشت.

وی درخصوص اینکه میزان استخراج رمزارزها در ایران نیز اظهار کرد: براساس اطلاعات مراکز بین المللی که استخراج رمزارزها در جهان را رصد می‌کنند، صحبت می‌کنیم و برپایه آمارهای این مراکز ۱۰ درصد از کل ماینینگ جهان در ایران انجام و حدود ۲۰۰۰ مگاوات را شامل می‌شود.

 

منبع: ايسنا
کدخبر: 178222

ارسال نظر

 

آخرین اخبار