|

حق بیمه/تامین اجتماعی/خدمات غیر حضوری

رفع موانع پرداخت حق بیمه بالای ۵۰ میلیون تومان/ افزودن خدمات برخط در سامانه تامین اجتماعی

منوچهر گودرزی گفت: محدودیت واریز حق بیمه برخط در سامانه تامین اجتماعی برداشته شد.

بانک و بیمه رفع موانع پرداخت حق بیمه بالای ۵۰ میلیون تومان/ افزودن خدمات برخط در سامانه تامین اجتماعی

منوچهر گودرزی در جمع خبرنگاران، با اشاره به جزئیات روند پرداخت حق بیمه از طریق درگاه اینترنتی سازمان، اظهار کرد: در گذشته، به دلیل محدودیت‌های قوانین و مقررات بانکی، امکان پرداخت حق بیمه به مبلغ بیش از ۵۰۰ میلیون ریال از طریق سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین‌اجتماعی وجود نداشت و بیمه‌گذاران و کارفرمایانی که می‌خواستند مبالغ بیش‌تر از ۵۰۰ میلیون ریال را پرداخت کنند، مجبور بودند با دریافت برگه پرداخت از سامانه، به صورت حضوری به شعب بانکی مراجعه کنند تا مبلغ موردنظر را پرداخت کنند.

وی درباره تغییرات انجام شده در فرآیند پرداخت‌ها از طریق سامانه خدمات غیر حضوری این سازمان، گفت: تا پیش از این برای واریز حق بیمه از طریق درگاه اینترنتی سازمان در سامانه خدمات غیرحضوری به نشانی es.tamin.ir سقف ۵۰ میلیون تومان پرداخت برای کارفرمایان وجود داشت و اگر کارفرمایی قصد داشت بیش از این مبلغ را واریز کند، باید از سیستم برگه‌ پرداخت می‌گرفت و با مراجعه حضوری به بانک واریز را انجام می‌داد.

مدیرکل تأمین‌اجتماعی لرستان افزود: مبالغ حق بیمه بسیاری از مجموعه‌های بزرگ اقتصادی بیش از ۵۰ میلیون تومان در ماه است و با توجه به این‌که پرداخت‌ها در پایان ماه انجام می‌شود، حجم زیادی از مراجعه به بانک‌ها در روزهای پایانی ماه نارضایتی کارفرمایان را به دنبال داشت.

گودرزی ادامه داد: با پیگیری سازمان از طریق بانک مرکزی سقف ۵۰ میلیون تومان برای واریز از طریق درگاه سازمان به‌طور کلی برداشته شد به این ترتیب هم‌اکنون واریز حق بیمه به حساب سازمان از طریق درگاه اینترنتی سازمان، بدون مراجعه به بانک و با حجم نامحدود انجام می‌شود.

مدیرکل تأمین‌اجتماعی لرستان تصریح کرد: در فرآیند جدید پرداخت، اگر واریزکننده شخص حقیقی است، واریز باید با ثبت کد ملی انجام شود و اگر هم واریزکننده شخص حقوقی باشد به شناسه ملی شرکت نیاز خواهد بود که نکته و موضوع مهم این است بر اساس قوانین مبارزه با پولشویی، باید کد ملی یا شناسه ملی واریزکننده وجه مشخص باشد؛ یعنی اشخاص حقیقی برای واریز باید کد ملی مرتبط با کارت بانکی را در سامانه ثبت کنند. برای اشخاص حقوقی نیز هم‌اکنون بانک‌ها کارت بانکی حقوقی صادر می‌کنند و متقاضیان حقوقی می‌توانند با استفاده از شناسه ملی شرکت و شماره کارت حقوقی، حق بیمه را پرداخت کنند.

گودرزی همچنین افزود: تا اعلام بعدی، کارفرمایان می‌توانند در صورت تمایل به همان شیوه سابق پرداخت‌ها را انجام دهند و سیستم ما برای مدتی همچنان برگه پرداخت را صادر می‌کند، اما در تلاشیم که مراجعه حضوری به بانک را به سمت صفر ببریم؛ در نتیجه در ماه‌های آینده و با اعلام قبلی به ذی‌نفعان، صدور این برگه متوقف خواهد شد.

وی اضافه کرد: بر اساس تغییرات انجام شده در درگاه اینترنتی پرداخت حق بیمه، پیش از انتقال کاربر به درگاه پرداخت، لازم است هویت شخص پرداخت‌کننده و کارتی که قصد پرداخت حق بیمه با آن را دارد، بررسی شود تا پس از انتخاب درگاه پرداخت، کاربر به صفحه جدید اطلاعات پرداخت منتقل شود.

این مسئول افزود: در صفحه جدید اطلاعات پرداخت، اگر کاربر قصد پرداخت با کارتی را داشته باشد که متعلق به فردی است که کد ملی وی به عنوان نام کاربری برای ورود به سامانه خدمات غیرحضوری استفاده شده، باید گزینه دریافت کد ملی از طریق کاربر جاری را انتخاب کند. همچنین چنانچه کد ملی مرتبط با نام کاربری استفاده شده برای ورود به سامانه با کد ملی کارتی که کاربر قصد پرداخت از طریق آن کارت را دارد، متفاوت باشد، یعنی کاربر با کارتی که متعلق به کاربر نیست، قصد پرداخت داشته باشد، لازم است گزینه کد ملی منطبق با شماره کارت را انتخاب کرده و کد ملی مربوط به کارتی را که قصد پرداخت با آن را دارد، وارد کند.

گودرزی بیان کرد: در مورد اشخاص حقوقی نیز چنانچه کاربر قصد پرداخت با کارت حقوقی را داشته باشد، باید گزینه شناسه ملی منطبق با شماره کارت را انتخاب کند و در مرحله بعد، شناسه ملی منطبق با کارت مذکور را وارد کند.

مدیرکل تأمین‌اجتماعی لرستان افزود: همچنین اگر کاربر از اتباع خارجی مقیم ایران باشد، باید کد اتباع منطبق با کد اتباع مرتبط با شماره کارتی را که قصد پرداخت با آن را دارد، در سامانه وارد کند.

منبع: ایلنا
کدخبر: 314393

ارسال نظر

 

آخرین اخبار