در نشست خبری بیستودومین سال رتبهبندی شرکتهای برتر ایران مطرح شد؛
حرکت بهسوی انقلاب صنعتی چهارم و جامعه پنجم
مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی با اشاره به آغاز برنامهریزی و طراحی بیست و دومین رتبهبندی شرکتهای برتر ایران (IMI۱۰۰) گفت: امسال برای نخستین بار نمایشگاهی برای نمایش توانمندیهای ۵۰۰ شرکت برتر با همکاری شرکت سهامی نمایشگاههای بینالمللی برگزار خواهد شد که هدف اصلی آن نمایش توانمندی شرکتهای داخلی در شاخصهای مختلف و تقویت برند این شرکتها است.
گسترشنیوز: ابوالفضل کیانی اظهار کرد: سازمان مدیریت صنعتی ایران برای بیست و دومین سال متوالی ۵۰۰ شرکت بزرگ و مؤثر در اقتصاد کشور را طی همایشی در روز ۲۹ دیماه امسال معرفی خواهد کرد.
حرکت بهسوی انقلاب صنعتی چهارم و جامعه پنجم
کیانی بابیان اینکه در بررسیهای امسال بر رونق تولید و صادرات تأکیدداریم، گفت: بنگاههای اقتصادی باید بهسوی استقرار مؤلفههای اقتصاد مقاومتی حرکت کنند و با روشهای فناورانه جدید همسو شوند. همچنین بنگاهها اقتصادی باید موضوع سازمانهای هیبریدی، حرکت بهسوی انقلاب صنعتی چهارم یعنی عملیاتی کردن مؤلفههای هوشمندسازی کسبوکارها و جامعه پنجم مانند حرکت به سمت انسانمحوری و تسلط انسان بر اشیا را جدی بگیرند و به سمت اجرایی شدن این موضوعات پیش روند.
بخش نخست گزارش این نشست را بخوانید؛ تأکید بر صادراتمحور بودن و نقش شرکتها در رونق تولید
درآمد ۵۰۰ شرکت برتر معادل ۴۶ درصد تولید ناخالص داخلی
مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی با اشاره به تأثیر بنگاهها در تولید ناخالص داخلی گفت: میزان فروش ۵۰۰ شرکت برتر ایران در سال ۱۳۹۶ معادل ۴۶ درصد تولید ناخالص داخلی بوده است. کیانی در ادامه بابیان اینکه شرکتهایی که در این طرح رتبهبندی حائز رتبه میشوند اعتبار خوب و قابل قبولی برای ادامه فعالیتهای تجاری خود بهدست میآورند گفت: شرکتهای برتر با استناد به رتبه مطلوبی که کسب کردهاند میتوانند وضعیت بهتری برای گرفتن وام از بانکها و یا مشارکت در مگاپروژهها داشته باشند.
خدماتی که سازمان مدیریت صنعتی به شرکتهای برتر ارائه میکند
مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی با اشاره به اهمیت اتصال بنگاههای کوچک و متوسط به بنگاههای بزرگ، گفت: مشاوره و ارائه تحلیلهای صنعتی، توانمندسازی از طریق آموزش، کمک به فرآیندسازی و کمک به ایجاد جریانسازی و فرهنگسازی ازجمله خدماتی است که سازمان مدیریت صنعتی به شرکتهای برتر ارائه میکند. کیانی در ادامه از شکلگیری مرکز تحول دیجیتال در سازمان مدیریت صنعتی خبر داد و گفت که دورههایی با همکاری یک موسسه فرانسوی برای آموزش مدیریت کسبوکارهای نوپا یا استارتاپها طراحی شده است.
مدیر مرکز رتبهبندی شرکتهای برتر با اشاره به دستهبندی شرکتها در سه گروه خصوصی، دولتی و عمومی، گفت: بررسی شرکتها در سال ۱۳۹۶ نشان میدهد بانکها با اختصاص ۲۶ درصد سهم فروش قویترین گروه و سپس گروههای پتروشیمی، فرآوردههای نفتی، فلزات اساسی و خودروسازی به ترتیب با ۱۴، ۱۳، ۷، ۶ درصد فروش در جایگاههای بعدی قرار گرفتند.
درویش در پایان بابیان اینکه بیشترین تمرکز شرکتها در تهران است، خاطرنشان کرد که از بین ۵۰۰ شرکت برتر، ۲۵۰ شرکت در تهران، ۳۴ شرکت در اصفهان و ۲۰ شرکت در خوزستان فعال هستند.
لازم به ذکر است شرکتهایی که متقاضی حضور در طرح رتبهبندی شرکتهای برتر هستند میتوانند تا پایان شهریورماه امسال با مراجعه به سایت www.imi۱۰۰.ir اطلاعات بیشتری بهدست آورده و نسبت به ثبتنام در این طرح اقدام کنند.
ارسال نظر