صادرات ۴۵۰ میلیون دلاری محصولات دانشبنیان
صادرات ۴۵۰ میلیون دلاری شرکتهای دانشبنیان در سال گذشته نشان میدهد که این بخش به عنوان موتور محرکه توسعه کشور در سالهای اخیر رشد چشمگیری را تجربه کرده است.
گسترشنیوز : مدیر مرکز رشد پژوهشگاه مواد و انرژی در دیدار با مدیر فنبازار منطقهای استان البرز بر حمایت و توسعه بازار شرکتهای فناور و دانشبنیان و نقش آنها در بهبود اوضاع اقتصادی تاکید کرد و افزود: صادرات ۴۵۰ میلیون دلاری شرکتهای دانشبنیان در سال گذشته نشان میدهد که این بخش به عنوان موتور محرکه توسعه کشور در سالهای اخیر رشد چشمگیری را تجربه کرده است.
دکتر محمدرضا دادفر در نشست با مدیر فن بازار منطقهای استان البرز درخصوص اقدامات انجام شده در پژوهشگاه جهت شناسایی فناوریهای موجود و تلاش در راستای تجاریسازی آنها و توسعه بازار شرکتهای مستقر در مرکز رشد توضیحاتی ارائه کرد.
وی اظهار کرد: هدف از این فعالیت ارزیابی دانش فنیها و فناوریهای شناسایی شده و تهیه یک مدل برای ورود به بازار و یا فروش آنهاست.
مدیر مرکز رشد پژوهشگاه مواد و انرژی با بیان اینکه وجود و توسعه مراکز رشد به ایجاد بستر مناسب در راستای فعالیت کارآفرینان و ایجاد پل ارتباطی بین صنعت و دانشگاه کمک میکند، خاطرنشان کرد: در چند سال اخیر اقدامات ارزندهای به منظور افزایش تعداد شرکتهای فناور و همچنین دانشبنیان پژوهشگاه مواد و انرژی از قبیل راهاندازی زیر ساختهای حمایتی و آموزشی و انعقاد تفاهمنامههای مختلف انجام شده است، اما توسعه پرشتاب این حوزه تاثیرگذار نیازمند اهتمام ویژه است؛ رشد شرکتهای دانشبنیان به گونهای است که از یک ایده شروع کرده و به صورت تدریجی رشد میکنند تا با دارا بودن پایههای قوی، اقدام به فعالیتهای بهتری کنند.
در ادامه این نشست، دکتر علیرضا رضایی، مدیر فنبازار منطقهای استان البرز ضمن اشاره به شروع ایجاد فنبازارهای منطقهای در سراسر کشور از سال ۹۳ گفت: یکی از تکالیف شورایعالی انقلاب فرهنگی به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ساماندهی فن بازارهای عمومی و ایجاد فن بازارهای تخصصی در حوزههای دارای اولویت کشور است که در این راستا و بر طبق آییننامه ایجاد شبکه فنبازار ملی ایران، تاکنون در بیشتر استانهای کشور فنبازارهای منطقهای راهاندازی شده است.
وی ماموریت فنبازار منطقهای استان البرز را بازاریابی محصولات فناورانه شرکتهای مستقر در البرز، کمک به جذب سرمایه برای طرحهای فناورانه، احصای نیازهای فناوری استان و تأمین آنها از شبکه فنبازار یا از خارج از کشور، انتقال فناوری و افزایش سطح فناوریک صنایع استان و... برشمرد.
بر اساس اعلام پژوهشگاه مواد و انرژی، در پایان، دو طرف نسبت به افزایش سطح تعاملات در زمینه معرفی نیازهای صنایع استان به مرکز رشد و پژوهشگاه جهت ارائه راهکار، جذب سرمایه، بازاریابی و تجاریسازی محصولات و فناوریهای موجود در مرکز رشد و پژوهشگاه اعلام آمادگی کردند.
منبع ایسنا
ارسال نظر