|

وزیر راه: خانه گران نخرید تا ارزان شود

وزیر راه و شهرسازی گفت: تا زمانی که خانه گران است متقاضیان نخرند و بهترین راهکار برای مقابله با گرانی نخریدن است.

راه و مسکن وزیر راه: خانه گران نخرید تا ارزان شود

محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه تمامی طرح‌های نیمه کاره مسکن مهر امسال به اتمام می‌رسد، گفت: ۶۶ هزار واحد نیمه تمام مسکن مهر در کشور باقی مانده که تا پایان شهریور و ابتدای مهر امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه طی یک سال گذشته حدود ۲۰۰ هزار واحد مسکن مهر به مردم تحویل داده شده است، گفت: سالیانه به طور متوسط ۲۵ هزار واحد مسکن مهر آماده بهره‌برداری می‌شود و بخش عمده‌ای از این واحدها در مراحل نازک کاری و ساخت محوطه هستند.

اسلامی یادآور شد: ۶۶ هزار واحد مسکن مهر در مراحل اتمام کار از جمله فوندانسیون و اسکلت قرار دارد که برخی از آنها به دلیل مشکلات پیمانکاران باقی مانده که به زودی این واحدها هم به مرحله تحویل می‌رسد.

اسلامی با بیان اینکه حدود ۷۰ هزار واحد مسکن مهر به دلیل مشکل حقوقی در شهرهای مختلف باقی مانده است، گفت: به زودی با همکاری دستگاه‌های مختلف مشکلات ساخت این واحدها برطرف و سرعت ساخت این واحدها افزایش می‌یابد.

اسلامی همچنین درباره افزایش ۲۰ میلیون تومانی مسکن مهر پردیس، گفت: پرداخت این ۲۰ میلیون تومان مانع سوداگری و دلالی می‌شود و این افزایش نرخ مشمول متقاضیان اول و هدف واحدهای مسکن مهر نمی‌شوند.

او ادامه داد: با توجه به افزایش سوداگری در این منطقه سعی شده با اجرای این طرح دلالی را در بازار مسکن مهر پردیس از بین ببریم.

وزیر راه و شهرسازی درباره تعاونی هایی که برای متقاضیان مسکن مشکل‌ساز شده‌اند، گفت: برای حل مشکل تعاونی‌های مسکن تاکنون با قوه قضاییه مکاتبات بسیار زیادی انجام شده و همچنین طبق تعاملاتی که با وزارت کار تعاون و رفاه اجتماعی صورت گرفته به زودی احکامی درباره تعاونی‌های متخلف صادر و مشکلات آنها برطرف خواهد شد.

اسلامی اظهار کرد: باید از ظرفیت تعاونی هایی که در حوزه مسکن خوشنام هستند برای ساخت و ادامه پروژه‌های مسکن استفاده کنیم.

این عضو کابینه دوازدهم با اشاره به اینکه بازار مسکن با ایجاد نوسان بازارهای موازی تحت تاثیر قرار می‌گیرد، گفت: تمام تلاش ما آن است که بتوانیم جامعه هدف و متقاضیان واقعی را شناسایی کنیم و تا از طریق تعریف پروژه مسکن بتوانیم آنها را صاحب خانه کنیم.

اسلامی توضیح داد: در سامانه طرح اقدام ملی مسکن و طی ۲ مرحله یک میلیون و ۶۰۰ هزار متقاضی برای مسکن ملی ثبت‌نام کردند که از طریق آن تمامی متقاضیان واقعی مسکن شناسایی شده‌اند و تنها تعداد انگشت شماری از متقاضیان مسکن در این طرح ثبت نام نکرده‌اند.

او با اشاره به اینکه از یک میلیون ۶۰۰ هزار متقاضی تنها ۸۰۰ هزار نفر واجد شرایط بودند، گفت: ما برای این متقاضیان پروژه مسکن و زمین در شهرهای مختلف تعریف کردیم و از ماه آینده هم واحدهای ساخته شده واگذار و اراضی در نظر گرفته شده در شهرهای مختلف به افراد و سازندگان تحویل داده می‌شود. این طرح در قالب تفاهمنامه‌های سه جانبه بین نظام مهندسی کشور، دستگاه مجری یا سازنده و وزارت راه و شهرسازی، ساخت این پروژه واحدها انجام می‌شود.

او ادامه داد: متقاضیان معرفی شده می‌توانند آورده خود را تکمیل و واحد را تحویل بگیرند.

اسلامی بیان کرد: همچنین در قالب این طرح برای تعدادی از متقاضیان واقعی شناخته شده در شهرهای مختلف اراضی تعریف شده و در بسیاری از مناطق هم ساخت این پروژه آغاز شده است.

او با بیان اینکه اجرای طرح اقدام ملی مسکن و شناسایی متقاضیان واقعی بهترین پاسخ به نیاز جامعه برای بازار مسکن است، اظهار کرد: تعدادی از متقاضیان تمایل دارند که مستاجر باشند و این شرایطی است که ما تعیین نمی‌کنیم چرا که تعیین نرخ بازار مسکن در دست دولت نیست و تا زمانی که نوسان و تحولات قیمتی در بازار ارز وجود داشته باشد شرایط این گونه خواهد بود.

اسلامی تاکید کرد: بازار مسکن هم همانند سایر کالاها از بازار ارز تاثیر می‌گیرد و این خود مردم هستند که باید مانع افزایش و ایجاد حباب قیمتی شوند.

وزیر راه وشهرسازی در پایان گفت: زمانی که نرخ یک کالا گران می‌شود مردم ‌نباید خریداری کنند تا ارزان شود و این تنها راه مقابله با گرانی کالاست. بهترین راهکار برای ترکیدن حباب‌های قیمتی در بازار مسکن و کاهش نرخ خریداری نکردن مردم است.

 

منبع: اقتصاد آنلاین
کدخبر: 102783
  • سعید ارسالی در

    اخه تو خ مردم را خر فرض کردی
    وقت ی دلار و مصالح و اهن گران میشه تو میخای ارزلن کنی

  • هادی ارسالی در

    چه جالب نخریم گران نشود نخوریم گران نشود
    پس سهم دولت و مجلس و ستاد تنظیم بازار چی میشه؟؟!!! قیمت مسکن دو برابر شده کی میخواد رسیدگی کنه؟؟؟!!
    پس چرا مالیات برا خوونه های خالی اجرا نمیشه؟؟!! نکنه همشون ملاک ان برا اون؟؟!!
    تا کی باید مستاجر باشیم؟؟!! تاکی باید نصف حقوق ناچیز مون رو بدیم به مالک ها؟؟!!تاکی؟؟!!!

  • نعمت الهي ارسالی در

    جناب وزير شما بايد سرمايه گذار ان خانه و يا مالكان را جلوي شان رابگيرد وسقف اجاره را شما بايستي شما تعيين كنيد نه مالك در غير اين صورت اگر چند بن مالك جريمه شوند توسط ملكشان كه با دستور كار شما نبود ان وقت وضعيت بهتر مي شود با وديعه درد مستاجر درمان نيست سال بعد را چه كننند متشكرم

  • م الف ارسالی در

    اگر قرار بر اين باشد وديعه بدهيد باز پس بگيريد كمكي نشده چون در سال بعد هم پس بدهد چه كند شما وام بدهيد تا سقف ٢٠الي ٣٠ با سود حساب كنيد كه مستاجر هم پولدار شوند نه خودتان

ارسال نظر