نمایندگان مخالف با وزیر پیشنهادی علوم/ زلفیگل موجب شعف غربگرایان است!
نمایندگان مخالف وزیر پیشنهادی علوم به موضوعات مختلفی در صحن علنی مجلس پرداختند که در این گزارش به این صحبت ها میپردازیم.
یزدی خواه، مخالف وزیر پیشنهادی علوم گفت: زلفی گل علاقه ویژهای به آقای خاتمی دارد. باید اعلام کند نسبتی با اهالی فتنه ندارد. اعلام نام ایشان برای وزارت، موجب شعف غربگرایان و اصلاح طلبان شد.
وی افزود: به شخصیت دکتر زلفی گل احترام می گذاریم اما محدوده سوابق ایشان دانشگاه همدان بوده است و مشخص نیست چگونه می تواند بر بخش های متعدد و گسترده این وزارتخانه مدیریت کند. ایشان هیچ اشاره ای به تحول در عرصه علوم انسانی نکرده است.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: حالا ایشان میخواهد چند میلیون دانشجو و هزاران واحد دانشگاهی را اداره کند و چطور میخواهد با این حوزهها مواجه شود در حالی که تجربه کافی ندارد.
یزدیخواه با بیان اینکه ایشان در صورت انتخاب باید کار سنگینی انجام دهد، اظهار داشت: ما در برنامه ایشان افق و چشماندازی در خصوص مواجهه با مسائل آموزش عالی ندیدهایم و در خصوص تحول در علوم انسانی هم هیچ اشارهای نشده، در حالی که اکثر رفرنسهای ما در این حوزه غربی است.
وی همچنین با اشاره به مسأله کنکور خاطرنشان کرد: وزیر پیشنهادی در باره معضلات کنکور برنامه شفاف و روشنی ندارد، در حالی که مجلس دو مرحله مصوبه در این زمینه داشته است.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مواضع سیاسی گزینه پیشنهادی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: در ۸ سالی که اساتید ما شدیدا تحت فشار بودهاند هیچ جمله انتقادی از ایشان در این زمینه نشنیدهایم و در خصوص مهاجرت نخبگان نیز موضع خنثی دارد و انگیزهای برای متقاعد کردن نخبگان برای ماندن و خدمت کردن ندارد.
یزدیخواه با بیان اینکه تفکر سیاسی آقای زلفی گل شبیه وزیر امور خارجه دولت بی تدبیر است، اظهار داشت: ایشان در خصوص موضوع استکبارستیزی موضع مشخصی ندارد و کمتر از شرح صدر برخوردار است و هر بار که صحبت از اعلام موضع در باره فتنه میشود، عصبانی میشوند؛ آیا به هر حال فتنه به کشور ضربه زد یا خیر؟
وی ادامه داد: ایشان گفته است باید تندیس طلایی همه روسای جمهور سابق غیر از بنی صدر خائن را بسازیم و در پارکها و بوستانها نصب کنیم؛ خوب است ایشان اسامی روسای جمهور سابق را مرور کند و برخی از آنها را ملاحظه کند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به همکاری زلفی گل با مصطفی معین در جریان انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۴ گفت: ایشان به محض انتخاب رئیس جمهور در سال ۸۴ از معاونت دانشگاه همدان استعفا داده است؛ حالا در همین تریبون برائت خودش را از خاتمی و سران فتنه اعلام کند.
یزدیخواه با بیان اینکه به محض رسانهای شدن معرفی زلفی گل به عنوان وزیر پیشنهادی علوم شور و شعف خاصی در میان گروه اصلاحطلبان ایجاد شده اظهار داشت: ایشان دانشمند محترم و برجستهای است اما اگر بحرانی مانند کوی دانشگاه یا فتنه ۸۸ پیش بیاید آیا ایشان توان مدیریت دانشگاهها را دارد؟
وی افزود: افرادی مانند اشرف بروجردی از ایشان حمایت کردهاند و علی افشاری هم در مصاحبه با رادیو زمانه همه وزرای پیشنهادی را تخطئه کرده ولی در مورد ایشان سکوت کرده است.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در پایان با بیان اینکه ما وزیر قاطع، متفکر و خلاق میخواهیم اظهار داشت: این وزارتخانه یک دستگاه کلیدی است و سرنوشت آینده کشور در آن قرار دارد و نباید در خصوص آن مماشات کرد.
ایزدخواه مخالف وزیر پیشنهادی علوم گفت: من ۷ ساله بودم آقای زنگنه وزیر بود؛ امروز بچه سوم من ۷ ساله است و آقای زنگنه همچنان وزیر است.
وی افزود: چرا باید فردی که ۳۶ سال سابقه معاونت دارد را برای وزارت بیاوریم؟! زنگنه ها و جهانگیری ها خدای وزارت و مدیریت بودند! چرا به امر حضرت آقا درباره دولت جوان حزب اللهی عمل نمیکنیم.
ویس کرمی، نماینده مخالف محمدعلی زلفی گل، وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری گفت: گویا تقدیر است فقط در مواردی که به عنوان مخالف ثبت نام کرده ام، انتخاب شوم که حتما خیری در آن است.
وی افزود: ریز و دقیق شدن زلفی گل در رشته شیمی مانع از نگاه جامع او است.تولید علم به خصوص علوم انسانی و اسلامی در برنامه ایشان دیده نمی شود.فقدان برنامه در حیطه خانواده، محور و ترویج ازدواج دانشجویی از دیگر خلاء های برنامه او است.
ویس کرمی خاطرنشان کرد: عدم برنامه در تامین خوابگاه های دانشجویی متاهلی، عدم برنامه در تبدیل نیروهای قراردادی وزارت علوم، عدم برنامه در حمایت از دانشجوهای تحت حمایت کمیته امداد و بهزیستی نیز از دیگر ایرادات برنامه های زلفی گل است.
رجایی در مخالفت با وزیر پیشنهادی وزارت علوم گفت:زلفی گل برنامه عملیاتی ندارد و مسیری که باید طی کند را نشان نداده است و به هیچ وجه بازه زمانی برای برنامه های خود مشخص نکرده یعنی برنامه او قابل ارزیابی و سنجش نیست.
وی افزود: تعیین تعداد اعضای هیات علمی، ساماندهی کارکنان دانشگاه ها مانند علمی کاربردی، تعارض منافع در دانشگاه های خصوصی در برنامه ایشان مغفول مانده است. مقاله هایی که این روزها نوشته می شود در جهت تولید علم، ثروت، قدرت نبوده است و مورد انتقاد رهبر معظم انقلاب نیز بوده است.
رجایی خاطرنشان کرد: منظومه فکری جناب آقای زلفی گل در مسائل کشور منسجم نیست و جریان سیاسی او نامشخص است و همچنین موضع گیری چند سال اخیر او قابل تامل است و جریانی که از ایشان حمایت می کند نیز جای بحث دارد.
ارسال نظر