نقش پر رنگ ایمیدرو در تحقق نقشه راه معدن
رئیس هیات عامل ایمیدرو امروز در جلسه پایش نقشه راه معدن و صنایع معدنی تاکید کرد: میزان تحقق اهداف ایمیدرو در نقشه راه معدن و صنایع معدنی به ۶۲.۳درصد رسیده است.
دکتر خداداد غریب پور یادآور شد: این سازمان از ۷۲ راهبرد نقشه راه، ۴۴ راهبرد را در اختیار دارد که تا پایان فروردین ماه سال جدید، بیش از ۶۲درصد از اهداف آن محقق شده است.
رئیس هیات عامل ایمیدرو در این نشست که به صورت ویدئو کنفرانس با حضور معاونان و مدیران ستادی و همچنین مدیران عامل شرکتهای تهیه و تولید مواد معدنی، مرکز تحقیقات و فراوری مواد معدنی، صندوق بیمه سرمایهگذاری فعالیتهای معدنی برگزار شد، درباره مدل جدید احیای معادن کوچک اظهارکرد: قرار است میزان مشارکت شرکتهای بزرگ در طرح احیا و فعالسازی معادن کوچک مشحص شود که علاوه بر رونق معادن کوچک، شرکتهای بزرگ نیز بتوانند خوارک مورد نیاز خود را تامین کنند.
وی ادامه داد: طبق جلسهای که به تازگی با شرکتهای بزرگ داشته ایم، بخشی از پروانههای اکتشاف در اختیار این شرکتها قرار داده میشود.
حمایت از پروژههای تقاضا محور؛ رویکرد جدید
غریب پور گفت: سیاست جدید این سازمان حمایت از پایان نامهها و پروژه هایی است که به تامین و برطرف کردن نیاز معادن و صنایع معدنی بپردازد و رویکرد ما حمایت از پایان نامههای تقاضا محور است. معاون وزیر صنعت معدن و تجارت تاکید کرد: هدف این است که نیازها و چالشهای تولید و توسعه در بخش معدن و صنایع معدنی برطرف شود.
وی همچنین با اشاره به راهکارهای این سازمان در برون رفت از چالش ویروس کرونا، گفت: چنانچه مانعی بر سر راه اهداف سازمان ایجاد شود، برنامهها یا استراتژی را تغییر میدهیم که این امر در پایش طرحها و برنامهها بررسی و پیگیری میشود.
اهداف حذف نمیشود، برنامهها با توجه به شرایط، تغییر میکنند
غریب پور تاکید کرد: ایمیدرو اهداف را حذف نمیکند بلکه در تلاش است با پایش برنامههای کلان، نواقص را برطرف کند. وی ادامه داد: اگر به نتیجه برسیم که برنامهای به دلیل تغییر شرایط قابلیت اجرایی ندارد، آن برنامه را کنار میگذاریم.
برنامههای آموزشی با کمک دانشگاه
از سوی دیگر امیر خرمی شاد معاون توسعه و توانمندسازی ایمیدرو اظهارکرد: با توجه به وضعیتی که ویروس کرونا ایجاد کرده، دورههای آموزشی را به صورت وبینار و با کمک دانشگاهها اجرایی میکنیم. وی تصریح کرد: طبق قراردادی که با دانشگاه امیر کبیر داریم از استادان ایرانی خارج کشور نیز برای برگزاری دورههای تخصصی استفاده خواهیم کرد.
از سوی دیگر وجیه ا... جعفری مدیرعامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران نیز گزارشی از وضعیت اکتشاف معادن، تولید معادن پتاس، زغالسنگ و همچنین برطرف کردن مشکلات راهاندازی یک معدن طلا ارائه
کرد. به گفته جعفری، برنامه به روز شده، چگونگی احیا و فعالسازی معادن کوچک در شرایط جدید، آماده و ارائه میشود.
برنامه جدید حمایت از استارت آپ ها
فرید دهقانی مدیرعامل صندوق بیمه سرمایهگذاری فعالیتهای معدنی نیز خبر داد که در راستای سیاستهای ایمیدرو، قالب جدیدی برای حمایت از استارت آپها در حال شکل گیری است. وی در ادامه گفت: این برنامه با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با امضای تفاهمنامه ای، اجرا میشود به طوری که دو طرف منابع خود را برای حمایت از استارت آپها به اشتراک میگذارند. در این روش ضمانت از طرحهای این شرکتها و تامین منابع یا به صورت مشترک است یا جداگانه انجام میشود.
در این جلسه همچنین وضعیت اکتشاف و واگذاری پهنههای در اختیار ایمیدرو ارائه و مورد بررسی قرار گرفت. از سوی دیگر بر به کار گیری راهکارهای رفع گلوگاههای توسعه زیرساختهای ناحیه سنگان و بندر پارسیان با همکاری سرمایهگذاران تاکید شد.
ارسال نظر