|

صدور مجوز برای تاسیس ۲ کارخانه فولادی در پارسیان

مدیرعامل منطقه ویژه پارسیان گفت: موافقت اصولی و جواز تاسیس ۲ کارخانه فولاد در این منطقه صادر شده که در روزهای آینده قرارداد آنها نهایی می شود.

صنعت و معدن صدور مجوز برای تاسیس ۲ کارخانه فولادی در پارسیان

سید علی اصغر علامه روز دوشنبه در گفت وگویی افزود: همچنین تا پایان سال ۲۰ پروژه سرمایه گذاری در منطقه ویژه صنایع انرژی بر پارسیان فعال خواهد شد، ۱۰ قراداد سرمایه گذاری از آذر ماه سال ۱۳۹۹ تا کنون امضا شده و ۱۰ قرارداد دیگر هم در شرف امضا است.

وی ادامه داد: برای آغاز و اجرای پروژه های زیرساختی هفت هزار میلیارد ریال در شش ماهه نخست سال ۱۴۰۰ تامین اعتبار انجام شد و پیمان ۱۰ پروژه برگزار شده است که هشت پروژه کلنگ زنی شده و ۲ پروژه هم بهمن ماه سال گذشته کلنگ زنی آنها انجام شد.

وی اضافه کرد: چهار شرکت مشاوره در حوزه برق، سرمایه گذاری، پتروشیمی و مخابرات مشخص شد و پژوهش های طرح های جامع منطقه ویژه در حال انجام است که پس از اتمام، بودجه سال آینده بر اساس این تحقیق ها پیش بینی خواهد شد.

مدیرعامل منطقه ویژه پارسیان افزود: معادل هفت هزار میلیارد ریال دیگر تا پایان سال تامین اعتبار برای سایر طرح های زیرساختی انجام می شود و همه این زیرساخت ها در راستای تحقق شعار سال و مانع زدایی برای سرمایه گذاری است.

علامه یادآور شد: سه مجتمع پتروشیمی، کارخانه لوله های بدون درز، کارخانه سیمان، انبار آلومینیوم جنوب و آب شیرین کن جزوه طرح های فعال منطقه ویژه است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: ۴۰۰ هزار تن صادرات از بندر پارسیان در ۹ ماهه گذشته صورت گرفته است و همزمان با اجرای طرح ساخت اسکله ها، پهلوگیری کشتی در اسکله شماره پنج که بهمن ماه گذشته به بهره برداری رسیده بود با همکاری بنادر و دریانوردی هرمزگان، گمرک استان و قرارگاه خاتم انجام شد.

وی اظهار کرد: زیرساخت های بندر پارسیان با هدف احداث ۱۹ پست اسکله در حال آماده شدن است، تجهیزات سازمان بنادر و دریانوردی و گمرک نصب و فعال شده است، اسکله های شماره سه، هفت و هشت پایان سال ۱۴۰۰ به بهره برداری می رسد.

مدیرعامل منطقه ویژه پارسیان اشاره کرد: فیبرنوری منطقه ویژه که یکی از نیازهای زیرساختی منطقه بود راه اندازی شده است و گمرک بندر مشکلی برای انجام کارها ندارد.

علامه گفت: تلاش داریم اسکله شماره هفت و هشت تا آبان ماه و اسکله شماره سه هم تا پایان سال آماده بهره برداری شود و سازمان ایمیدرو برای تامین مالی بندر مشکلی نخواهد داشت.

وی یادآور شد: قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا در شرایط سخت و شرایطی که بسیاری از پیمانکاران با مشکل روبرو بودند، همچنان به کار خود ادامه داد و امیدواریم این مگاپروژه در غرب هرمزگان به بهره برداری برسد.

مدیرعامل منطقه ویژه پارسیان گفت: منطقه ویژه پارسیان با وجود ظرفیت ها و پتانسیل هایی که داشت هم در استان و هم در کشور غریب و ناشناخته و شرایط سختی بود و از بدو ورود در چهار حوزه زیر ساخت، جذب سرمایه گذار، صادرات و واردات و اصلاح ساختار فعالیت ها را آغاز کردم.

وی تاکید کرد: این منطقه در زمان ورود در رکود به سر می برد که اعتقاد داشتیم که می توانیم منطقه ویژه پارسیان را از رکود خارج کنیم و این شرایط با تدبیر، پیگیری ها و حمایت های استاندار هرمزگان رویه در منطقه ویژه تغییر کرد.

مدیرعامل منطقه ویژه پارسیان عنوان کرد: در حوزه مسوولیت های اجتماعی هم وارد شده ایم و موظف هستیم که در کنار مسوولان این شهرستان در راستای توسعه زیرساخت ها کمک و حمایت کنیم.

علامه بیان کرد: برای کمک به مردم آماده ایم و خود را تنها در حصار ۱۰ هزار هکتار نمی بینیم و باید تمام شهرستان را مدنظر داشته باشیم.

منبع: دنیای معدن
کدخبر: 200134

ارسال نظر

 

آخرین اخبار

پربازدیدترین