|

رئیس انجمن سنگ‌ تزئینی در گفت‌وگو با گسترش‌نیوز خبر داد:

توافق سنگی معدنی با دانشگاه آزاد

شفیعی گفت: با دانشگاه‌آزاد اسلامی برای توسعه رشته‌های معدنی به توافق رسیده‌ایم.

گسترش‌نیوز: ایران بهشت معادن است. سنگ‌های تزئینی از جمله مهم‌ترین شاخه در صنایع معدنی امروز بخشی از ارزآوری کشور را به دوش می‌کشد.

ظرفیت تولید ما بسیار بیشتر از آن‌ چیزی است که تا کنون صادر می‌شود. آموزش تخصصی صاحبان کارخانجات، کارگران و استادکاران فعال در این صنعت، می‌تواند آینده صادرات ایران را متحول کند.

SANGTAZINI.jpg

ابوالقاسم شفیعی، رئیس انجمن سنگ تزئینی با اشاره به تاثیر تحریم‌ها بر سنگ‌تزئینی در گفت‌وگو با گسترش‌نیوز اظهار کرد: تسهیلات نیست، تحریم‌ها برای صادرکننده‌ها مشکل ایجاد کرده است. ما شرایط دولت را درک می‌کنیم و خیلی توقع نداریم و با مشکلات می‌سازیم.

وی در ادامه درخواست‌های خود از دولت را این‌چنین برشمرد: ما به عنوان انجمن سنگ امیدواریم دولت بتواند جلوی حقوق دولتی‌های اضافه را بگیرند. حقوق دولتی‌هایی که بر برخی سنگ‌ها اعمال شده، بیش از حد است. همچنین مسائل محلی مربوط با معدن و صنایع معدنی با روستایی‌ها بهتر حل شود تا امنیت کار بیشتر شود.

وی در پاسخ به این پرسش که در ارتباط با فرهنگ سازی، نظر شما چیست، گفت: فرهنگ‌سازی از نیاز‌های اساسی است که دولت با آن همراهی می‌کند. ما هم برای این موضوع سرمایه‌گذاری‌هایی انجام داده ایم اما کفایت نمی‌کند، فرهنگ‌سازی بحث جالبی است که با کمک بخش‌های مختلف باید روی آن برنامه‌ریزی جامعی انجام شود.

رئیس انجمن سنگ تزئینی در ارتباط با عملکرد انجمن سنگ تزئینی گفت: ما با دانشگاه آزاد به توافق رسیده‌ایم تا برای مدارک فوق دیپلم و لیسانس صنایع سنگ تزئینی رشته دانشگاهی تعریف شود. در کشوری همچون ایتالیا تا فوق لیسانس و دکتری رشته ای به نام سنگ‌های تزئینی در دانشگاه تدریس می‌شود ما متاسفیم که کشور در زمینه آموزش و انتقال دانش معدنی ضعیف است.در دنیا متخصص و فارغ التحصیل سنگ، متخصص و فوق لیسانس مس، سنگ آهن زیاد است اما در ایران یک رشته عمومی با عنوان استخراج و اکتشاف، زمین شناسی را در دانشگاه تدریس می‌شود.

شفیعی گفت: تحصیل در ایران نیز از مرحله لیسانس به بعد باید تخصصی باشد، فوق لیسانس سنگ آهن روباز، فوق لیسانس سنگ‌های قیمتی باید ایجاد شود. چند نفر متخصص در این زمینه در دانشگاه آموزش دیده اند؟ حتی دیپلم آن هم نداریم. درحال‌حاضر کارگران با سواد کم را در کارخانجات به کار می‌گیرند به کارخانه‌دارها و معدن دارها اعلام کرده‌ایم نیروهای خود را برای آموزش بفرستند از این منظر فاز بعدی ما در زمینه فرهنگ‌سازی، آشنا کردن کارخانجات و کارگران ما با صنعتی است که در آن مشغول به فعالیت هستند.

وی افزود: چرا کارخانه‌های بسیاری در زمینه سنگ‌بری داریم اما در صادرات حداقل هستیم چون کیفیت استاندارد جهانی نداریم و کارگرها آموزش ندیده‌اند. استادکار‌ها و صاحب کارخانه آموزش ندیده اند. ما به عنوان انجمن سنگ تزئینی به دنبال‌ این هستیم که به شکل تخصصی آموزش دهیم.

کدخبر: 58078

ارسال نظر

 

آخرین اخبار

پربازدیدترین