|

نحوه جذب و خروج معلم از دانشگاه فرهنگیان

سخنگوی کمیسیون‌آموزش مجلس از حضور رئیس دانشگاه فرهنگیان در جلسه روز سه شنبه کمیسیون خبر داد و گفت: آموزش و پرورش با کمبود ۶۰ هزار معلم مواجه است.

«احمدحسین فلاحی» روز سه‌شنبه با تشریح جلسه کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی اظهارکرد: نشست امروز کمیسیون با حضور حسین خنیفر رئیس دانشگاه فرهنگیان برگزار شد و گزارشی به اعضای کمیسیون آموزش ارائه شد.

سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس افزود: رئیس دانشگاه فرهنگیان عنوان کرد که ظرفیت دانشگاه فرهنگیان از سال ۹۲ تا ۹۶ کاهش چشمگیری داشته و از سال ۹۶، تلاش گسترده‌ای برای افزایش کمیت تعداد دانشجو صورت گرفته و تعداد دانشجویان ورودی از ۳ هزار نفر در سال ۹۶ به ۲۶ هزار دانشجو افزایش یافته است.

فلاحی افزود: در ادامه جلسه کمیسیون، نمایندگان سوالاتی در زمینه انتصابات در برخی استان‌ها، کمبود سهمیه هیات علمی، کمبود فضای آموزشی و تجهیزات مطرح کردند و رئیس دانشگاه فرهنگیان به سوالات نمایندگان پاسخ داد.

وی به نقل از رئیس دانشگاه فرهنگیان خاطرنشان کرد: این دانشگاه در نحوه جذب و خروج معلم از دانشگاه فرهنگیان نقشی ندارد و آموزش و پرورش سیاستگذار است و با توجه به افزایش جذب دانشجو، برای نخستین‌بار، تا مهر ۱۴۰۰، تعداد ۵۴ هزار و ۶۳۳ معلم تربیت خواهد کرد.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس افزود: خنیفر عنوان کرد که دانشگاه فرهنگیان درحال‌حاضر حدود ۱۷۰ هزار دانشجو دارد که نسبت به نیاز آموزش و پرورش با کمبود حدود ۶۰ هزار معلم در مدارس کشور مواجه هستیم.

فلاحی با اشاره به برنامه دانشگاه فرهنگیان برای ارتقای ردیف هیات علمی خاطرنشان کرد: دانشگاه فرهنگیان برای سال ۱۴۰۰ به ۲ هزار و ۸۰ عضو هیات علمی نیاز دارد.

منبع: ایرنا
کدخبر: 137282

ارسال نظر