|

مشخصات اسمارت‌فون میت ۴۰ هواوی لو رفت

وبسایت Slashleaks فهرست برخی مشخصات اسمارت‌فون آینده میت ۴۰ هواوی را منتشر نموده است. تصویر اسکرین‌شات نشان می‌دهد که این دستگاه مجهز به تراشه ۸ هسته‌ای های‌سیلیکون کایرین ۹۰۰۰، ۸ تا ۱۲ گیگابایت حافظه رم و ۱۲۸، ۲۵۶ یا ۵۱۲ گیگابایت حافظه‌داخلی است.

فناوری

همچنین بر اساس اطلاعات فهرست این هندست از یک باتری غیرقابل تعویض، سنسور گرانشی، حسگر مجاورت، سنسور نور، شتاب‌سنج، قطب‌نمای الکترونیکی، قابلیت پشتیبانی از شارژ سریع، ژیروسکوپ و حسگر اثرانگشت یکپارچه با نمایشگر بهره خواهد برد.

این اسمارت‌فون بایستی مجهز به یک دوربین پرچم‌دار باشد. این دوربین حداقل بایستی با نمونه به‌کارگیری شده در اسمارت‌فون هواوی P۴۰ برابری نماید. اما مشخصات این دوربین هنوز گزارش نشده است. رویداد معرفی هواوی میت ۴۰ در ماه سپتامبر سال جاری برگزار خواهد شد. یو چنگ دونگ (ریچارد یو)؛ مدیرعامل گروه

هواوی میت ۴۰ آخرین پرچم‌دار مجهز به تراشه‌های کایرین خواهد بود

اسمارتفون-میت۴۰۱

اکنون که با رونمایی خانواده گلکسی نوت ۲۰ سامسونگ معرفی دومین نسل از اسمارت‌فون‌های پرچم‌دار به‌طور رسمی آغاز شده است؛ هواوی نیز تلاش می‌کند تا پرچم‌داران ۶ ماهه دوم امسال خود را در قالب سری میت ۴۰ روانه بازار کند. انتشار نخستین اطلاعات و گزارشات پیرامون پرچم‌دار آینده هواوی پیش‌تر آغاز شده است. قبل از هر چیز این هندست از دوربین قدرتمند و جدیدترین تراشه کایرین با عملکردی فوق‌العاده بهره خواهد برد. ریچارد یو؛ رئیس گروه تجاری مصرف‌کنندگان هواوی اخیرا اعلام کرد که میت ۴۰ از یک اسمارت‌فون های‌سیلیکون کایرین بهره خواهد برد. بر اساس اطلاعات اخیرا لو رفته می‌توان حدس زد که میت ۴۰ با تراشه کایرین ۹۰۰۰ به چرخه پرچم‌داران مجهز به تراشه کایرین پایان خواهد داد. به گفته این مدیر اجرایی شرکت های‌سیلیکون پس از روز ۱۵ سپتامبر ۲۰۲۰ دیگر قادر به تولید تراشه‌های کایرین نخواهد بود. اکنون به منظور اطمینان از تولید تراشه کایرین ۹۰۰۰ با حداکثر تعداد ممکن پیش از اتمام مهلت زمانی، فرآیند تولید با شتاب کامل ادامه دارد. ناتوانی تولیدکنندگان تراشه در به‌کارگیری فناوری‌های پیشرفته آمریکایی برای تولید چیپست‌های موردنیاز هواوی موجب توقف تولید تراشه‌های کایرین شده است. TSMC یکی از این تولیدکنندگان است که مسئولیت تولید تراشه‌های های‌سیلیکون هواوی را بر عهده دارد. در حال حاضر TSMC کلیه تراشه‌های پیشرفته های‌سیلیکون برای دستگاه‌های پرچم‌دار هواوی را تولید می‌کند. همچنین پردازنده‌های شبکه با قابلیت پشتیبانی از شبکه نسل پنجم نیز توسط این کمپانی تولید می‌شوند.

هواوی در تلاش است تا برای جایگزینی TSMC راه‌حل مناسبی را پیدا کند. این وضعیت زمینه‌ساز همکاری هواوی با کمپانی چینی SMIC شد. این شرکت مسئولیت تولید تراشه های‌سیلیکون کایرین ۷۱۰A را بر عهده داشت. متاسفانه SMIC از توانایی تولید تراشه‌های پیشرفته ۷ و ۵ نانومتری فاصله زیادی دارد. حتی گوشی‌های مدرن میان‌رده کنونی نیز از تراشه‌های ۱۲ و حتی ۷ نانومتری بهره می‌گیرند. پس از روز ۱۵ سپتامبر هواوی به هیچ‌گونه ایده بومی برای رقابت در بازار اسمارت‌فون دسترسی نخواهد داشت.

 

کدخبر: 115406

ارسال نظر