|

اختصاصی گسترش‌نیوز؛

با بزرگترین منابع سنگ آهن جهان آشنا شوید

سنگ‌های معدنی آهن با انجام عمل ذوب در فرآیند احیا استحصال می‌شود. به همین جهت صنایع آهن و فولاد در سراسر جهان به این ماده معدنی نیاز دارند. بخش بزرگی از سنگ آهن‌های استخراج شده در جهان به مصرف کارخانجات فولاد‌سازی می‌رسد. ماده معدنی سنگ آهن غالبا به دو صورت هماتیت و مگنتیت یافت می‌شود.

معدن

سنگ آهن ماده اولیه تولید فولاد است و ۹۸ درصد سنگ آهن استخراج شده در سطح جهان برای تولید فولاد به کار می‌رود. صنایع خودرو‌سازی و ساخت‌وساز، بخش‌های اصلی مصرف‌کننده فولاد هستند و در نتیجه میزان تقاضای فولاد این بخش‌ها بر تقاضا و نرخ سنگ آهن تاثیر‌گذار است. در این گزارش به بزرگترین تولیدکنندگان سنگ‌‌آهن جهان خواهیم پرداخت با ما همراه شوید:

کارخانجات فولادسازی مصرف‌کنندگان سنگ آهن

سنگ‌های معدنی آهن با انجام عمل ذوب در فرآیند احیا استحصال می‌شوند. به همین جهت صنایع آهن و فولاد در سراسر جهان به این ماده معدنی نیاز دارند. بخش بزرگی از سنگ آهن‌های استخراج شده در جهان به مصرف کارخانجات فولاد‌سازی می‌رسد. ماده معدنی سنگ آهن غالبا به دو صورت هماتیت و مگنتیت یافت می‌شود.

میزان استخراج سنگ آهن امریکا در سال ۲۰۱۴ رقم ۵۶ میلیون تن را نشان می‌دهد. این میزان از استخراج به طور میانگین تا سال دو هزار و نوزده ۴۸ میلیون تن تخمین زده می‌شود. همچنین میزان ذخایر سنگ آهن امریکا در سال دو هزار و نوزده ۳ میلیارد تن برآورد شده است.

استرالیا و برزیل بزرگترین کشورهای استخراج سنگ آهن

کشورهای استرالیا و برزیل از بزرگترین کشورهای استخراج‌کننده سنگ آهن در جهان به شمار می‌روند که در سال ۲۰۱۹ به ترتیب ۹۳۰ میلیون تن و ۴۸۰ میلیون تن تولید داشته‌اند.

کشور استرالیا با داشتن ۲۳ میلیارد تن ذخایر سنگ آهن از میان ۴۸ میلیارد تن ذخایر سنگ خام جهان به عنوان بزرگترین کشور دارنده این ذخایر در سال ۲۰۱۹ به شمار می‌رود. بیش از ۹۰ درصد ذخایر سنگ‌آهن استرالیا در بخش غربی این کشور و در استان هامرسلی واقع شده است. و این مکان یکی از بزرگترین ذخایر سنگ اهن جهان محسوب می‌شود. دو شرکت معدنی بی‌اچ پی بیلتون و ریوتینو عمده استخراج‌های سنگ آهن خود را از این منطقه انجام می‌دهند.

شرکت Pilbara Iron یکی از زیر مجموعه‌های گروه ریوتیتنو به شمار می‌رود که ۱۵ سایت استخراجی در این بخش از استرالیا دارد. استرالیا و برزیل از بزرگترین تولید‌کنندگان سنگ آهن در جهان به شمار می‌روند و بخش بزرگی از ذخایر سنگ آهن جهان را در اختیار دارند.

نیمی از صادرات سنگ آهن جهان مربوط به استرالیا است و کشور برزیل نیز با آمار ۲۳ درصدی در صادرات در جایگاه دوم جهانی قرار دارد. میزان سنگ آهن برزیل در سال دو هزار و نوزده ۱۵ میلیارد تن سنگ آهن خالص از میان ۲۹ میلیارد تن سنگ آهن خام برآورد شده است.

برخی از معادن بزرگ سنگ آهن جهان در برزیل قرار دارد. به عنوان مثال معدن سنگ آهن واله کاراجاس در شمال برزیل واقع شده است. این معدن تقریبا ۷.۲ میلیارد تن ذخایر سنگ آهن اثبات شده را در اختیار دارد و روزانه از این معدن ۳۰۰ هزار تن سنگ آهن استخراج می‌شود. نزدیکی این معدن در کنار جنگل‌ کاراجاس سبب شده تا اقدامات زیست محیطی با جدیت بیشتری پیگیری شود. به همین منظور برنامه‌های احیای پوشش گیاهی و جمع‌آوری داده‌ها و اطلاعات مربوط به آب و هوای منطقه و همچنین آلودگی صوتی در معادنی که قبلا برداشت از آنها صورت می‌‌گرفته در دستور کار قرار گرفته است.

مترجم: مسعود رمضانی
کدخبر: 101094 مسعود رمضانی

ارسال نظر