مدیر نمایشگاه بینالمللی متالورژی در گفتوگو با گسترشنیوز:
ایران متافو ۲۰۱۹، مهمترین ابزار بازاریابی است
مدیر شانزدهمین نمایشگاه بینالمللی متالورژی گفت: ایران متافو ۲۰۱۹مهمترین ابزار بازاریابی است. بسیاری از صنایع با پیشرفت فناوری از عرصه بازار و تجارت خذف شدند اما نمایشگاهها همچنان در صنعت و بازار تجاری فعالیت میکنند.
گسترشنیوز: نمایشگاهها میتوانند فرصت مناسبی برای توسعه، ترویج، پیشرفت متالورژی باشند چراکه هر صنعتی که بخواهد در معدن و صنایع معدنی فعالیت کند راهش به متالورژی میافتد.
نمایشگاه بینالمللی متالورژی (IranMetafo ۲۰۱۹) از جمله مهمترین نمایشگاههایی است که اکنون به عنوان یک برند مطرح است و هر ساله بالغ از ۴۵۰ شرکت از بیش از ۲۲ کشور جهان در آن حضور مییابند.
۸ آذر ماه ۱۳۹۸ مصادف با ۲۹ نوامبر ۲۰۱۹ میلادی شانزدهمین دور از این نمایشگاه در محل نمایشگاههای دائمی تهران به مدت سه روز برگزار خواهد شد.
عبدالکریم جلالی، مدیرعامل شرکت نمانگر و مدیر شانزدهمین دور از نمایشگاه بینالمللی متالورژی (IranMetafo2019) در گفتوگو با گسترشنیوز اظهار کرد: نمایشگاه ایران متافو یکی از قدیمی ترین، بزرگترین و معتبرترین نمایشگاههایی است که در حوزه فلزات در ایران برگزار میشود. این نمایشگاه زنجیره کاملی از معدن تا تولید نهایی را در خود دارد.
جلالی در ارتباط با شانزدهمین دور از نمایشگاه بینالمللی متالورژی IRANMETEFO2019 گفت: افزود: نمایشگاهها از جمله نمایشگاه ایران متافو ازمهمترین ابزار بازاریابی است. بسیاری از صنایع با پیشرفت فناوری از عرصه بازار و تجارت خذف شدند اما نمایشگاه به عنوان یک روش کار تجاری همچنان در صنعت و بازار تجاری فعالیت میکنند. این نشان از جایگاه مهم صنعت نمایشگاهی است.
مدیر شانزدهمین دور از نمایشگاه بینالمللی متالورژی (IranMetafo2019) با بیان اینکه نمایشگاهها در شناسایی بازار نقش مهمی دارد، گفت: نمایشگاه کارکردها و تاثیرات بسیای دارد، برای نمایشگاهها اهداف زیادی وجود دارد ازجمله آنکه بازار جدیدی برای محصولات ایجاد و بازارهای قبلی را توسعه میدهد.
وی با بیان این موضوع که دولتها در موضوع نمایشگاهها باید نقش حمایتی داشته باشند، گفت: نمایشگاه در موضوع توسعه اقتصادی یک شهر کمک میکند و از طرفی در نتقال فناوری نیز تاثیرگذار است.
وی گفت:شناسایی این ظرفیت ها، جذب سرمایهگذار برقراری اتباط بین بخشهای مختلف زیر گروه ها، معرفی این توانمندیها به صاحبان تصمیم گیری اشخاصی که تاثیر گذار در نهادهای حاکمیتی قوه مقننه، قانونگذاران از جمله دیگر اهداف برگزاری این نمایشگاه است.
مدیر نمایشگاه ایران متافو ۲۰۱۹ افزود: صاحبان معادن و صنایع معدنی با موضوعات فولاد، فلزات غیرآهنی، ریخته گری، قالبسازی، آهنگری، معدن و صنایع معدنی، صنایع سرامیک و نسوزها، شیرهای صنعتی در این نمایشگاه حضور مییابند و آخرین دستاوردهای خود را به معرض نمایش میگذارند. برگزاری پنلهای تخصصی و نشستهای تخصصی از جمله حاشیههای این نمایشگاه است.
وی در پاسخ به این پرسش که راز برند شدن متالورژی در بین صاحبان صنایع فولادی، معدنی و صنایع وابسته چیست، گفت: صادقانه بگویم حرفهای کار کرده ایم، بسیار اتفاق افتاده در شرایط سخت قرار گرفتهایم. نمایشگاه برای ما فقط یک بیزینس و منبع درآمد نیست گاهی پیش آمده برای برگزاری این نمایشگاه ضرر سنگین نیز متحمل شدهایم اما از کیفیت این نمایشگاه کم نکردیم. همه چیزها بر اساس استانداردهایی که تعریف کردیم، اجرایی شد.
مدیر نمایشگاه ایران متافو افزود: برای اجرای بهتر، نمایشگاه متالورژی خود را با نمایشگاههای معتبر نمایشگاه متالورژی دنیا مقایسه کرده و سنجیدهایم و سعی کردیم از کیفیت نمایشگاه کم نکنیم و خودمان را به سطح معتبرهای جهانی رساندهایم خوشحالیم که در حال رشد هستیم. ما در همه این سالها در چهارچوب استانداردهای جهانی فعالیت کرده و سطح نمایشگاه را بالا نگه داشتهایم.
جلالی در پاسخ به این پرسش که برنامهریزی شما برای شانزدهمین دور از نمایشگاه ایران متافو ۲۰۱۹ چیست، گفت: ما یک هدفگذاری اصلی داریم و آن این است که در شرایط تحریم ها به سمت شر کتهایی که میتوانند در بخث بومیسازی داخلیسازی کمک کنند، برویم و به توانمندیهای داخلی، شرکتهای دانش بینان و استارتاپها توجه ویژه داشته باشیم . همچنین یک برنامه کلی و جامع در برگزاری نمایشگاه متالوژی داریم که شامل کارگاههای آموزشی، سمینارها، همایشها میشود و برای تمامی نمایشگاههای متافو است.
مدیرعامل شرکت نمانگر با بیان این موضوع که روند این برنامه در آینده پیشرفته تر خواهند بود، گفت: شناسایی توانمندیهای داخلی یکی از نقاط مهم این نمایشگاه است.
ارسال نظر