اروپا از لغو و تعویق نمایشگاهها چقدر ضرر کرد؟
آسیب اقتصادی در اروپا به واسطه شیوع ویروس کرونا که منجر به عدم برگزاری نمایشگاههای زمانبندی تا پایان ماه ژوئن ۲۰۲۰ شده تاکنون بالغ بر ٢٨.٨ میلیارد یورو برآورد میشود.
گسترشنیوز: تا این زمان به علت لغو نمایشگاهها تا پایان ماه ژوئن ۲۰۲۰، ٢٥٧۰۰۰شغل ممکن است از دست بروند.اینها مشاغلی هستند که یا در بخش نمایشگاهی مستقیما فعالیت میکنند و یا به طور مستقیم در حوزه هایی نظیر حملونقل، سفر و مهمانپذیری فعالیت دارند.
ضرر اقتصاد جهانی تنها به واسطه لغو نمایشگاه ها، به٨١.٦ میلیارد یورو تخمین زده میشود. تا پایان سه ماهه دوم سال، فقط درآسیا / اقیانوسیه این تاثیر به٢١.٨ میلیارد یورو و در امریکای شمالی به٢٩.٢ میلیارد یورو میرسد.
ضرر اقتصادی بر مراکز نمایشگاهی اروپا: ١٢٤.٩ میلیارد یورو
اگر تاثیر آسیبی که بر مراکز نمایشگاهی وارد میشود را در نظر بگیریم، این آسیب به١٢٤.٩ میلیارد یورو میرسد.
بالغ بر١.٢ میلیون شغل در خطر هستند، رقم کلی مشاغلی که سالانه مستقیم و غیر مستقیم توسط مراکز نمایشگاهی و فعالیتهای نمایشگاهی آنها حمایت میشوند.
نمایشگاهها قدرتمندانه موجب رونق اقتصاد جوامع هستند. به طوری که اگر این فعالیت حتی برای مدت کوتاهتری، بدون حمایت فوری و کافی متوقف شوند، مشاغل دائمی نیز به طور کامل از بین میروند.
صنعت نمایشگاهی اروپا پیشگام جهانی است، بیش از همه نقاط جهان متاثر شده است.
صنعت نمایشگاهی اروپا برحسب ظرفیت مراکز نمایشگاهی، کیفیت و بازدهی، پیشگام جهانی محسوب میشود و تقریبا نیمی از سهم بازار صنعت نمایشگاهی را ارائه میدهد و میزبان بیشتر نمایشگاههای بینالمللی تخصصی و عمومی است.
نمایشگاههای اروپا مشارکتکنندگان را از اروپا و سرتاسر جهان جذب میکند. آنها بیشترین فرصتهای شغلی را در یک محل ایجاد میکنند و شرکتهای اروپایی دیگر نیازی به سفرهای خارج از اروپا ندارند تا با همتاها و مشتریان بالقوه خود ملاقات کنند. بسیاری از نمایشگاههای لغو شده از جمله بزرگترین نمایشگاههای بینالمللی هستند که بیشترین تاثیر را در شرکتهای نمایشگاهی و بخشهای مربوطه داشته اند، غرفه داران و بازدیدکنندگان بینالمللی نقش مهمی در رشد اقتصادی ایفا میکنند.
در عین حال، برگزارکنندگان اروپایی نمایشگاه هایی را نیز در سرتاسر جهان برگزار میکنند. در نتیجه بخش مهمی از ضررها در آسیا و امریکا نیز بر برگزارکنندگان اروپایی وارد میشود، ١۰شرکت با بیشترین گردش مالی در سرتاسر جهان از اروپا هستند.
وضعیت اضطراری بخش صنعت نمایشگاهی، بهخصوص برای شرکتهای کوچک و متوسط لغو یا تعویق نمایشگاهها تاثیر بلافصلی دارد، زیرا باعث تعویق کسب و کار و درآمد برنامهریزی شده میشود.
این امر مستقیما خطر وجودی بر شرکتهای کوچک و متوسط اعمال میکند، از جمله تامینکنندگان خدمات مانند غرفه سازان، خدمات کترینگ، پشتیبانی و مشتریان اصلی نمایشگاه (غرفه داران و بازدیدکنندگان).
شرکتهای کوچک و متوسط ستون فقرات اقتصاد اروپا هستند و دولت باید به آنها توجه ویژهای داشته باشد.
منبع: عصر نمایشگاه
ارسال نظر