|
کدخبر: 87505

جولان قیمت میوه‌های به اصطلاح ضدکرونا

نرخ میوه در بازار گران شده و محصولات به اصطلاح ضدکرونایی هم جولان می‌دهند، نظارت بر بازار هم تعطیل شده است و مسئولان نظارت هنوز از خواب برنخواسته‌اند.

گسترش نیوز- قیمت انواع میوه در بازار تهران در واپسین روزهای سال روند افزایشی به خود گرفته است. این افزایش نرخ در تمام میوه‌ها تا حدودی نسبت به چند روز گذشته کاملاً مشهود است اما در چند قلم کالا قیمت‌ها جهش زیادی داشته است.

پس از شیوع ویروس کرونا برخی به درست یا غلط در شبکه‌های مجازی اعلام کرده‌اند محصولاتی مانند سیر، لیموترش و زنجبیل که غذاهای گرم محسوب می‌شوند می‌تواند ویروس کرونا را کنترل کند. همین باعث شد تا تقاضا برای این قبیل محصولات بیشتر شود، اما همزمان سودجویان نیز قیمت‌ها را چند برابر کردند.

قیمت زنجبیل در بازار تهران به کیلویی ۱۰۰ هزار تومان رسید و لیموترش هم گفته می‌شود تا کیلویی ۵۰ هزار تومان به فروش می‌رفت. نرخ لیموشیرین هم از این قافله عقب نماند تا کیلویی ۱۵ هزار تومان رشد کرد.

قیمت انواع میوه در مغازه‌های منطقه جنوب تهران:

محصول (کیلوگرم)

قیمت (تومان)

لیموترش

۳۰ هزار

لیموشیرین

۱۲۸۰۰

نارنگی

۶۹۰۰

پرتقال تامسون

۶۰۰۰

موز

۱۵۵۰۰

کیوی

۹۸۰۰

سیب زرد

۵۵۰۰

سیب قرمز

۵۵۰۰

بادمجان

۵۵۰۰

کدو مسمایی

۶۸۰۰

هویج

۳۲۰۰

پیاز

۷۹۰۰

سیب‌زمینی

۴۵۰۰

شلغم

۵۸۰۰

چغندر

۳۹۸۰

خیاررسمی

۴۵۸۰

گوجه‌فرنگی

۳۳۰۰

بررسی میدانی خبرنگار فارس حاکی است، بسیاری از میوه‌فروشان روی میوه‌هایی مانند لیموترش و لیموشیرین واژه ضدکرونا را نصب کرده‌اند و با این عنوان این میوه‌ها را به قیمت‌های نجومی می‌فروشند. به هر حال در شرایطی که مردم تحت فشار قرار گرفته و مستأصل مانده‌اند نباید به چنین افرادی اجازه جولان داده شود تا اینگونه افراد هم با افکار مردم بازی می‌کنند و هم به قیمت‌های نجومی محصولات خود را بفروشند و کسی هم به عملکرد آنها نظارت نکند.

در عین حال روی محصول موز بیشتر میوه‌ فروشی‌ها نرخ نصب نشده است شاید به این دلیل است که نرخ این محصول نسبت به روزهای گذشته افزایش بیش از ۵۰ درصدی داشته است.

آن طور که مسئولان وزارت جهاد می‌گویند تولید میوه در کشور به اندازه کافی است به ویژه امسال میزان بسیار زیادی مرکبات و همین حدود سیب در کشور تولید شده است که این‌ها میوه غالب ایام عید هستند. اما آنچه که قیمت‌ها را بدون حساب و کتاب بالا می‌کشد عدم نظارت بر بازار است.

مسئولان وزارت جهاد کشاورزی در پاسخ به اینکه چرا نرخ میوه‌ها در بازار بالاست، ‌می‌گویند ما مسئول تولید هستیم و نرخ هیچ ارتباطی به ما ندارد. مسئولان وزارت صمت هم تا کنون واکنشی در این باره نشان نداده‌اند اما آنچه مسلم است افزایش نرخ میوه در بازار به دلیل جو روانی عید است وگرنه مشکلی در تولید و تامین این محصولات وجود ندارد.

منبع: فارس

ارسال نظر

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    سایر رسانه ها