طالبان چه تاثیری بر بورس خواهد گذاشت؟
بازار سهام در هفته جاری تنها دو روز باز بود و امروز دوشنبه بر اساس تصمیم ستاد ملی مقبله با کرونا تعطیل شده است و این تعطیلی تا شنبه هفته آینده ادامهدار خواهد بود. اما پیشبینی کارشناسان از روند بازار بعد از تعطیلات به چه صورت است؟
بازار سهام در هفته جاری تنها دو روز باز بود و امروز دوشنبه بر اساس تصمیم ستاد ملی مقبله با کرونا تعطیل شده است و این تعطیلی تا شنبه هفته آینده ادامهدار خواهد بود. اما پیشبینی کارشناسان از روند بازار بعد از تعطیلات به چه صورت است؟
پیمان حدادی، کارشناس بازار سهام درباره روند بازار هفته آینده بعد از تعطیلات کرونایی گفت: هفته آینده روند شاخص کل هموزن مثبت خواهد بود و شاخص کل بورس هم در محدوده یک میلیون و ۵۰۰ تا یک میلیون و ۵۵۰ هزار واحد در نوسان خواهد بود.
وی افزود: تغییراتی که بر روی نرخ ارز در نتیجه تحولات افغانستان به وجود آمده و روند رسیدگی رای اعتماد به وزرا دو اتفاق مهمی است که بر تحرکات بازار بعد از تعطیلات تاثیرگذار خواهد بود.
حدادی در بخش دیگری گفت: اگر افزایش نرخ ارز را داشته باشیم، کف حمایتی برای شرکتهای صادرات محور که عمدتا از نمادهای شاخصساز بازار هستند شکل میگیرد. همچنین رای اعتماد به وزرای پیشنهادی دولت جدید به نظر میرسد بر تحولات و معاملات بازار سهام هفته آینده اثرگذار باشد.
وی افزود: گروه بانکی و خودرویی جزو گروههای پیشتاز هفته آینده هستند. همچنین افزایش حجم معاملات و رسیدن آن تا محدوده ۱۰ هزار میلیارد تومان را هم خواهیم داشت.
افزایش تقاضا در بازار
میثم مسلمان زاده، کارشناس و تحلیلگر بازار سرمایه درباره روند بازار هفته آینده گفت: در هفتهها و روزهای آینده بازار به سمت مقایسه شرکتهایی میرود که در این مدت رشد کمتری را داشتند و دارای ظرفیتهای نهفتهای هستند. وی تشریح کرد: درحالحاضر سهامداران متوجه این موضوع شدند که بدون نگاه تحلیلی به بازار نمیتوان معاملهای را انجام داد و لازمه فعالیت در بازار داشتن نگاه تحلیلی است.
وی افزود: برای هفته بعد پیشبینی میشود نگاه کلی به سمت شرکتهایی باشد که در دو ماه اخیر کمتر مورد توجه قرار گرفتند. نهایتا برای سایر سهمها هم اصلاح آنچنانی نخواهیم داشت اگر هم اصلاحی باشد اصلاح زمانی است تا قیمتی.
همچنین درباره روند بازار روزهای آینده فردین آقا بزرگی گفت: در بازار سهام از شدت عرضهها کم شده است و با توجه به تعطیلی پیشرو تمایل به نگهداری از سهمها بیشتر شده است. پس بنابراین انگیزهها در بازار سهام تغییر کردهاند و حالا کسانی که حتی نیاز به نقدینگی دارند تمایلی به فروش سهام خود پیدا نمیکنند. همین موضوع باعث کاهش عرضه و بالا رفتن قیمتها در همه بازارها شده است. بنابراین تا روی کار آمدن وزرای اقتصادی دولت جدید این روند ادامهدار خواهد بود.
ارسال نظر