|

رسایی دست ظریف را رو کرد | رئیسی باید حذف می شد !

برای آن‌که تحولات منطقه‌ای به‌تدریج شکل بگیرد، لازم بود یک مانع در داخل ایران ایجاد شود تا روند این تحولات تسهیل گردد. آن مانع، حذف یک رئیس‌جمهور مکتبی و انقلابی بود. حال، این مانع می‌تواند دو جنبه داشته باشد: نخست، مسئولین مردد و بی‌اعتمادی که باور ندارند ایران قادر به مقابله با چالش‌ها و پیشبرد اهداف خود است؛ و دوم، افکار عمومی که تاب و تحمل شرایط سخت را ندارد و نمی‌تواند با بحران‌ها و تحولات کلیدی کنار بیاید.

سیاست رسایی دست ظریف را رو کرد | رئیسی باید حذف می شد !

برای آن‌که تحولات منطقه‌ای به تدریج رخ دهد، لازم بود یک مانع در داخل ایران ایجاد شود تا این روند تسهیل گردد. آن مانع، حذف یک رئیس‌جمهور مکتبی و انقلابی بود. این مانع را می‌توان در دو سطح تحلیل کرد: نخست، مسئولینی که دچار تردید هستند و به توانمندی کشور در مواجهه با چالش‌ها ایمان ندارند؛ و دوم، افکار عمومی که از فشارهای اقتصادی و اجتماعی خسته شده و تحمل شرایط بحرانی را ندارد.

حمید رسایی، نماینده تهران گفت: اتفاقی که برای رئیس جمهور این کشور افتاد با یک علامت سوال مواجه است؛ هیچکس نتوانسته این علامت سوال را تا الان پاک کند.
 بخشی از حرف های  وی به شرح زیر است: 
صحبت های رهبری در مورد اینکه ما تل آویو و حیفا را با خاک یکسان می کنیم شاید بعضی ها فکر کردند ایشان احساسی شده و این سخنان را زده، شناختی که ما از رهبرمان داریم این است؟ ایشان وقتی حرفی می زنند اعتقاد به این موضوع دارد. شناختی که ما از ایشان داریم این نیست که ایشان هیجانی حرف بزنند.
 
وقتی ما ایشان را فقیه جامع الشرایط عادل می شناسیم محاسبه می کنند روی این حرف ها. توان  و قدرت نظامی ما در دقت و سرعت و حجم خیلی نسبت به ده سال قبل اضافه شده است. یک بنری زده بودند شهدای این چند ماه، آدم گاهی فکر می کند این اتفاقات در ده سال افتاده است نه اینها در ده ماه هم نیفتاده. اتفاقی که برای رئیس جمهور این کشور اتفاق افتاد با یک علامت سوال مواجه است؛ هیچکس نتوانسته این علامت سوال را تا الان پاک کند.
رییسی
 
اگر نماز جمعه ای که رهبر خواندند برگزار نمی شد با آن کیفیت خیلی وضعیت بدتر از این می شد. باید یک مانعی در داخل ایران ایجاد می شد تا آن اتفاقات منطقه بتواند یکی یکی پیش روی کند. آن اتفاق داخل حذف یک رئیس جمهور مکتبی و انقلابی بود. مانع چه بود؟ دو مانع متصور است؛ مانع اول مسئولین مردد مسئولینی که باورشان این نیست که ما می توانیم و دومین مانع افکار عمومی تحمل ندارد.
 
موضوعاتی که به وجود آمده نمی شود این هارا خیلی راحت حمل بر این کرد که دولت داشت تازه عوض می شد و حواسش نبود. یا وزیر مربوطه حواسش ... اصلا اینگونه نیست، اینها تصمیماتی نیست که یک وزیر بگیرد. در مجلس من روی موضوع ظریف تمرکز دارم صحبت می کنم یک دلیل عمده اش این است که خلاف قانون که اتفاق افتاده، این دولت، دولت روحانی از یک جهت هست از یک جهت نیست.
 
از این جهت نیست که پزشکیان واقعا حسن روحانی نیست، روحانی یک آدم کار کشته بود بالاخره ۱۷ سال رفته انگلیس دکتری بگیرد این فرق می کند تا کسی که رفته تبریز آمده. ظریف در دولت روحانی نمی توانست این نقش را ایفا کند در حالی که خود حسن روحانی بود. شما یک سد داشتید که این ذیل آن بود. اینجا امروز ظریف وظیفه اش انحراف دولت است. اینجا ظریف یک شخص در دولت پزشکیان نیست یک شاخص است. وظیفه ظریف این است که دولت را متوقف نگه دارد بر مذاکره.
منبع: عصر ایران
کدخبر: 344115 مریم ملکی

ارسال نظر

 

آخرین اخبار