این کشور پرچمدار سرمایهگذاری در رمزارزها است
یافتههای یک نظرسنجی جهانی گسترده از کاربران ۱۶ تا ۶۴ ساله اینترنت نشان میدهد که ارزهای دیجیتال در حال فراگیرشدن هستند و هرساله تعداد افرادی که نوعی دارایی دیجیتال دارند افزایش مییابد. این نظرسنجی علاوه بر رتبهبندی برترین کشورهای پذیرنده ارزهای دیجیتال، سرمایهگذاران را بر اساس سن و جنسیت تفکیک کرده است.
به گزارش کریپتو اسلیت، دیتا ریپورتال (DataReportal)، وبسایت ارائهکننده دادههای مرتبط با اینترنت، اخیراً نتایج تحقیق جهانی خود را منتشر کرده است. این تحقیق نشان میدهد از هر ۱۰ کاربر اینترنت که در سن قانونی کار هستند، بیش از یک نفر مالک یکی از ارزهای دیجیتال است.
این شرکت مشاهدات جهانی خود از روندهای اصلی مرتبط با رفتار آنلاین افراد را تجزیهوتحلیل کرده و برای بخش ارزهای دیجیتال این گزارش نیز از دادههای گلوبال وب ایندکس (GWI) استفاده کرده است. در این تحقیق، نرخ مالکیت ارزهای دیجیتال در کشورهای مختلف و شاخصههای جمعیتشناختی متفاوت (مثل سن و جنسیت) دستهبندی شده است.
بر اساس بخش ارزهای دیجیتال این گزارش که طبق نظرسنجی GWI در سهماهه سوم سال ۲۰۲۱ نوشته شده، تعداد مالکان ارزهای دیجیتال در جهان طی یک سال ۳۷.۸ درصد رشد کرده است.
بنا بر دادههای «GWI»، بیش از ۱۰ درصد از کاربران اینترنت که در سن قانونی کار هستند، اکنون بهنوعی ارز دیجیتال دارند. با تمرکز روی کشورهای مختلف میتوان فهمید که این نوع داراییها بین کشورهای در حال توسعه محبوبیت بیشتری پیدا کرده است.
بیشک تایلند پیشتاز این رقابت است. در این کشور از هر ۱۰ فرد بزرگسال، بیش از دو نفر (۲۰.۱ درصد) مالک یک نوع ارز دیجیتال هستند.
بعد از تایلند، نیجریه با ۱۹.۴ درصد، فیلیپین با ۱۹.۴ درصد، آفریقای جنوبی با ۱۹.۴ درصد و ترکیه با ۱۸.۶ درصد نرخ پذیرش بیشترین سرمایهگذاری در ارزهای دیجیتال را داشته و بهعنوان پنج کشور برتر این فهرست انتخاب شدهاند.
طبق این گزارش، با توجه به اینکه پول ملی ترکیه تقریباً نیمی از ارزش خود را در یک سال گذشته از دست داده است، نرخ مالکیت ارزهای دیجیتال در این کشور طی یک سال تقریباً دو برابر شده و از ۱۰ درصد به بیش از ۱۸ درصد رسیده است.
در همین حال، بنا بر اطلاعات بهدستآمده در این گزارش، مردان بهطور کلی بیشتر از زنان ارز دیجیتال خریدهاند و این نوع دارایی در بین مخاطبان مسنتر چندان محبوب نیست.
طبق این گزارش، از هر ۲۰ کاربر ۵۵ تا ۶۴ ساله، کمتر از یک نفر ارز دیجیتال دارد. علاوه بر این، نرخ پذیرش ارزهای دیجیتال در بین مردان ۲۵ تا ۳۴ ساله (۱۵.۵ درصد) بیشتر از دیگر ردههای سنی است و سهم زنان در این بازه سنی به میزان قابلتوجهی کمتر (۹.۵ درصد) از مردان است.
نظر کاربران درباره قانونگذاری ارزهای دیجیتال
هنوز مشخص نیست که این آمار ممکن است چه تأثیری روی تصمیم سیاستگذاران کشورهایی بگذارد که در حال قانونگذاری ارزهای دیجیتال هستند. هنوز مشخص نیست که سختگیربودن دولتها یا ایجاد محیطهای نظارتی دوستانه، مستقیماً چه تأثیری روی نرخ پذیرش این داراییها میگذارد.
در حال حاضر، آمریکا در رتبه چهاردهم این لیست قرار دارد و ۱۲.۷ درصد از جمعیت آن مالک ارز دیجیتال هستند. در نتیجه، با وجود اینکه آمریکا بهظاهر میخواهد مقررات مربوط به ارزهای دیجیتال را به یک موضوع امنیتی تبدیل کند، نرخ پذیرش ارزهای دیجیتال در این کشور همچنان بیشتر از متوسط جهانی (۱۰.۲ درصد) است. این در حالی است که نرخ پذیرش کشورهایی مثل پرتغال (۹.۷ درصد) و آلمان (۹ درصد) که در ظاهر دوستدار ارزهای دیجیتال هستند، کمتر از متوسط جهانی است.
از طرفی، کشور روسیه که در حال بررسی یک چهارچوب نظارتی جامع برای ارزهای دیجیتال است، با نرخ پذیرش ۲ درصدی خود در انتهای این فهرست قرار میگیرد.
یکی دیگر از سؤالات این نظرسنجی، این بود که برای وضع قوانین ارزهای دیجیتال به کدام نهادها میتوان اعتماد کرد. کسانی که به این سوال پاسخ دادهاند هم کاربران ۱۶ تا ۶۴ ساله اینترنت هستند که یا در ارزهای دیجیتال سرمایهگذاری کردهاند یا اینکه دوست دارند این کار را در آینده انجام بدهند. اکثر این افراد اعلام کردهاند که به نظر آنها، دولتها برای انجام این کار مناسب نیستند.
میزان پاسخدهی کاربران ۱۶ تا ۶۴ ساله اینترنت برای انتخاب قانونگذار ارزهای دیجیتال؛ کاربران ترجیح میدهند صرافیها متولی قانونگذاری این حوزه باشند.
بر اساس دادههای GWI، بیشتر کسانی که قبلاً در داراییهای دیجیتال سرمایهگذاری کردهاند (۳۲ درصد)، ترجیح میدهند وضع قوانین ارزهای دیجیتال را به صرافیها واگذار کنند. با این حال، کسانی که به سرمایهگذاری در ارزهای دیجیتال علاقهمند هستند ولی تاکنون این کار را انجام ندادهاند، بیشتر دوست دارند گروههای اقتصادی بینالمللی (۲۶ درصد) و مؤسسات مالی سنتی مانند بانکها (۲۶ درصد) این کار را انجام دهند.
ارسال نظر