گزارش اختصاصی گسترش نیوز؛
این گوشی های قدیمی ۳۰ میلیون می ارزند!
گوشیهای بیسیم زمانی جزء لاکچریترین وسایل خانه به حساب میآمدند اما امروز کمتر کسی آن را جزء اولویتهای خریدن میداند. با این وجود قیمت برخی از این گوشیها سر به فلک کشیده است. با این گزارش همراه باشید.
با شنیدن «تلفن» تصاویر مختلفی در ذهن تداعی میشود. تصویر تلفنهای سنگین و سیمی که گاها سیم آن برای راحتی حمل و نقل به چند متر هم میرسید و در برخی موارد هم تصویر گوشیهای بیسیم حجیمی که در زمان خود جزء لاکچریترین وسایل خانهها به حساب میآمد. در دهه ۱۹۸۰ با ظهور تکنولوژی بیسیم، تلفنهای بیسیم و موبایل شروع به رشد کردند. این تلفنها امکان ارتباط بیسیم را فراهم میکردند و کاربران را قادر میساختند در هر زمان و هر مکانی ارتباط برقرار کنند.
به همین بهانه سری به سایتهای خرید و فروش اینترنتی زدیم تا از تغییرات قیمت گوشیهای بیسیم آگاه شویم. قیمتهایی که در برخی موارد منطقی و در برخی موارد کاملا غیر منطقی بالا رفته است. با گزارش گسترش نیوز درباره قیمت تلفنهای بیسیم همراه باشید.
قیمت نجومی تلفن بی سیم
در تصویر زیر ۲ تلفن بیسیم به همراه یک تلفن رو میزی را میبینیم. این محصولات در سایت خرید و فروش آنلاین به قیمت ۳۰ میلیون تومان تعیین شده است و این قیمت برای این مدل گوشی با این تکنولوژی قدیمی عجیب به نظر میرسد! جالب است بدانید که با قیمت درخواستی برای گوشی بیسیم در سال ۹۷ میتوانستید یک پراید بخرید!
در آگهی بعدی اما وضع متفاوت است و یک پکیج از تلفن رومیزی و یک گوشی بی سیم به قیمت ۶ میلیون و ۲۸۰ هزار تومان به فروش می رسد. در مقایسه با آگهی قبلی متفاوت است و اختلاف قیمت کاملا فاحش است.
آگهیهای دیگری نیز در مورد گوشیهای بیسیم وجود دارد که قیمتها نسبتا متعادلتر است اما به باز هم به دلیل قدیمی بودن تکنولوژی قیمت درخواستی را نمیتوانیم بگوییم ارزان است! قیمتها در این مدل از گوشی از ۱ میلیون ۴۰۹ هزار تومان تا ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان مشاهده میشود.
علت علاقه مردم به گوشیهای نوستالژی
علاقه برخی افراد به گوشیهای تلفن قدیمی ممکن است به دلایل متنوعی باشد. برای بسیاری از افراد، گوشیهای تلفن قدیمی خاطرات و تجربیات خاصی را به یاد میآورند. آنها ممکن است به خاطرات خانوادگی، کسب و کارهای قدیمی یا دورانی خاص از زندگی مرتبط با این گوشیها علاقه مند باشند. استفاده از گوشی تلفن قدیمی میتواند به آنها احساس نوستالژی و ارتباط با گذشته را القا کند.
گوشیهای تلفن قدیمی در مقایسه با گوشیهای هوشمند امروزی، سادهتر و کمترین ویژگیها و قابلیتها را دارند. برخی افراد ترجیح میدهند از یک گوشی ساده و عملکرد پایدار استفاده کنند که تمرکز آن روی تماسهای تلفنی است و از مزاحمتهای گوشیهای هوشمند مانند اعلانها و برنامههای فراوان جلوگیری میکند. همچنین لازم به ذکر است که گوشیهای تلفن قدیمی به طور کلی بسیار مقاوم و دوام دارند. طراحی ساده و ساختار مکانیکی آنها باعث میشود که بتوانند با مشکلاتی مانند سقوط و ضربه به خوبی سازگاری داشته باشند. برخی افراد از این قابلیت مقاومت و دوام در برابر خرابیها و نیاز به تعمیرات مکرر استفاده میکنند.
گوشیهای تلفن قدیمی اغلب کارکردی سادهتر و کمترین قابلیتهای ارتباطی را دارند. این میتواند به برخی افراد کمک کند تا حفظ حریم خصوصی خود را بهبود بخشند. با استفاده از یک گوشی تلفن قدیمی، آنها میتوانند محدودیتهای بیشتری را در دسترسی به ارتباطات الکترونیکی و ارسال اطلاعات شخصی تجربه کنند. همچنین گوشیهای تلفن قدیمی دارای رابط کاربری سادهتری هستند که برای برخی افراد آسانتر و قابل فهمتر است. این گوشیها معمولاً دکمههای بزرگ و مشخصی برای عملیات اصلی مانند تماسگیری و ارسال پیامک دارند، که میتواند برای افرادی که با فناوریهای پیشرفته آشنایی کمتری دارند یا به کاربران مسن کمک کند.
به طور کلی، علاقه به گوشیهای تلفن قدیمی ممکن است به دلایل نوستالژی، سادگی، مقاومت، حفظ حریم خصوصی و سادگی استفاده مرتبط باشد. با این حال، باید توجه داشت که این دلایل برای هر فرد ممکن است متفاوت باشد و همه افراد علاقهمند به استفاده از گوشیهای تلفن قدیمی نیستند.
ارسال نظر