بازار ارزهای دیجیتال | بازار رمزارز | قیمت بیت کوین
ورود اعراب به بازار ارزهای دیجیتال / سرمایه گذاری عظیم در بیت کوین!
این شایعه پس از آن قوت گرفت که مکس کایزر، ماکسیمالیست مشهور بیت کوین، این حدس و گمان را مطرح کرد که سرمایهگذاری این دو کشور در بیت کوین، سرمایهگذاریهای قبلی توسط غولهایی مانند بلکراک و مایکرواستراتژی را بسیار ناچیز جلوه خواهد داد.
جاستین ورنگیا، مجری کانال رمزارزی محبوب CryptoNewsAlert، در ویدئوی اخیر خود گفته که به نظر میرسد دولتهای عربستان سعودی و قطر در حال آمادهسازی برای یک سرمایهگذاری عظیم در بیت کوین هستند و این خبر ممکن است هفته آینده اعلام شود.
به گفته این تحلیلگر، دو دولت ممکن است به دنبال خرید تقریبا یک میلیون بیت کوین با استفاده از وجوه دولتی خود باشند. برای مقایسه، در نظر بگیرید که آدرس کیف پول ساتوشی ناکاموتو، خالق ناشناس بیت کوین، حدود ۱٫۱ میلیون بیت کوین دارد.
این شایعه پس از آن قوت گرفت که مکس کایزر، ماکسیمالیست مشهور بیت کوین، این حدس و گمان را مطرح کرد که سرمایهگذاری این دو کشور در بیت کوین، سرمایهگذاریهای قبلی توسط غولهایی مانند بلکراک و مایکرواستراتژی را بسیار ناچیز جلوه خواهد داد.
همانطور که در این ویدئو به آن اشاره شده، افزایش علاقه این دولتها به بیت کوین پس از آن صورت گرفت که یک روحانی سعودی اعلام کرد بیت کوین در اسلام قابل قبول است. پس از آن، ورنگیا به گزارشی اشاره کرد مبنی بر اینکه آرامکو، غول نفتی عربستان سعودی، با غول مالی ژاپنی SBI Holdings برای کشف فضای داراییهای دیجیتال همکاری کرده است. به گفته این تحلیلگر، انتظار میرود که بیت کوین از این مشارکت منتفع شود.
در همین حال، گزارشهای دیگر هم حاکی از آنند که دولت قطر به دنبال سرمایهگذاری حدود ۵۰۰ میلیارد دلار از صندوق دارایی خود (SWF) در بیت کوین است.
تحلیلگران میگویند که تأیید رسمی ETF اسپات بیت کوین در ایالات متحده پس از سالها انتظار، به این ارز دیجیتال به عنوان یک دارایی سرمایهگذاری اصلی مشروعیت داده است. با این حال و با وجود علاقه پایدار به بیت کوین، عملکرد این دارایی در روزهای اخیر تا حد زیادی ناامیدکننده بوده است.
بیت کوین چیست؟
به زبان ساده، این ارز یک ارز دیجیتال مانند پول رایج کشورها است و کارکرد عمدهی آن انجام تبادلات مالی بین افراد است. کارکرد کلی این ارز مشابه دلار آمریکا و ریال ایران است. اما بین این ارز و ارزهایی مانند دلار تفاوتهای مهمی نیز وجود دارد. یکی از مهمترین تفاوتها این است که این توکن توسط دولتها و نهادهای مالی ایجاد نشده است و پشتوانهای جز مقبولیت عمومی ندارد.
این ارز توسط یک الگوریتم ریاضی تولید میشود و کار میکند. در این ارز دیجیتال وظیفه ثبت و نگهداری تراکنشها بر عهدهی دستگاههای محاسباتی است که کار تولید را نیز برعهده دارند. الگوریتم ریاضی این ارز در واقع یک تکنولوژی رمزنگاری شده بر پایه بلاک چین است که همزمان با فراهم کردن شفافیت شبکه، حریم خصوصی کاربران را حفظ میکند. به این معنا که باوجود فراهم بودن امکان ناشناس بودن در شبکه، همهی کاربران به جزئیات اطلاعات تراکنشها دسترسی دارند.
تاریخچه بیت کوین چیست؟
شاید شنیده باشید در گذشته، ارزش پول هر کشور را ذخایر طلای آن کشور مشخص میکرد. به همین دلیل کشورهایی که از طلای بیشتری به صورت ذخیره داشتند، ثروتمندتر بودند. اما این توافق جهانی حالا تغییر کرده است. در حال حاضر ارزش پول کشورها را بر اساس توان اقتصادی و سیاسی کشور مشخص میکنند. بنابراین بحرانهای اقتصادی میتوانند بسیار بر ارزش پول هر کشور تأثیر بگذارند.
تاریخچه بیت کوین نشان میدهد که این ارز نوعی پول دیجیتال است که بعد از بحران مالی سال ۲۰۰۸ آمریکا به وجود آمد. بحرانی که یکی از عمیقترین بحرانهای اقتصادی آمریکا و جهان در طول تاریخ بود. ارزی که فارغ از بانکها و بحرانهای اقتصادی، تلاش میکند که ارزش پول کاربرانش را حفظ کند و حتی آن را افزایش دهد.
ساتوشی ناکاموتو، وایت پیپر بیت کوین را در سایتی با دامنهی bitcoin.org منتشر کرد. او در ۳ ژانویه سال ۲۰۰۹ اولین بلاک بلاکچین را استخراج کرد. در اولین بلاک نوشته شده بود: «در تاریخ ۳/۱/۲۰۰۹ نخستوزیر در آستانه دومین کمک مالی به بانکها است».
ارسال نظر