گردشگری/گردشگری سلامت/بازار اقتصادی
بازار خوب گردشگران سلامت در فارس/سلامت و زیارت مقصد عراقی به ایران
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان فارس، محمد ثابت اقلیدی، در نشست اول دفاتر خدمات گردشگری سلامت فارس، بر اهمیت تمرکز بر بازارهای جدید گردشگری سلامت تأکید کرد و از برگزاری تورهای آشناسازی (فم تور) در زمینه گردشگری سلامت و زیارت خبر داد.
اقلیدی بیان کرد که کشور عراق میتواند در حوزههای زیارت و سلامت یک بازار بسیار خوب برای استان فارس باشد، اما در حال حاضر استان فارس به طور کامل از این بازار بهرهبرداری نمیکند.
ثابت اقلیدی خطاب به فعالان دفاتر خدمات گردشگری گفت: ضروری است در حال حاضر تمرکز و اولویت تان بر بازارهای جدید در دو حوزه گردشگری سلامت و زیارت باشد.
مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایعدستی استان فارس افزود: برای نمونه اولویت اول مردم کشور عراق زیارت و سپس سلامت است از اینرو باید در این دو حوزه فعالتر عمل کنیم.
او بابیان اینکه طبق آمارهای ارائه شده سالانه چهار میلیون و 500 هزار نفر از کشور عراق به ایران میآیند، گفت: با توجه به این آمارها میطلبد دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری استان بر این بازار تمرکز کنند تا سهم گردشگری سلامت و زیارت عراق به فارس افزایش یابد.
ثابت اقلیدی همچنین از فعالان حوزه گردشگری بهخصوص دفاتر خدمات مسافرتی خواست در حوزه گردشگری زیارت و اجرای طرح مثلت نور تلاش و توجه بیشتری داشته باشند.
مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایعدستی استان فارس به طرح مثلت نور اشاره کرد و افزود: این طرح (مثلت نور) بین سه شهر زیارتی مشهد، قم و شیراز شکلگرفته و بیتردید توسعه گردشگری زیارتی را در این شهرها به دنبال دارد.
ثابت اقلیدی با اشاره به وجود ۳۷ درصد از جاذبههای گردشگری کشور در این استان تصریح کرد: چنانچه به گردشگری استان فارس بهعنوان یک مزیت رقابتی پرداخته شود بیشک اقتصاد فارس متحول خواهد شد.
او اضافه کرد: گردشگری در حوزههای مختلف سلامت، فرهنگی و طبیعی و… از پیچیدگی خاصی برخوردار است و انتظار داریم نهتنها فعالان این حوزه بلکه تمامی دستگاههای وادارات و نهادهای دولتی و خصوصی همکاریهای لازم و البته بیشتری را برای توسعه گردشگری داشته باشند.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان فارس در بخش دیگری از سخنانش با تأکید بر اینکه متولی اصلی گردشگری و برگزارکننده تور در استان، اداره کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایعدستی است، بیان کرد: نهتنها متولی اصلی گردشگری سلامت بلکه متولی هر آنچه گردشگری کنار آن بیاید اداره کل میراث فرهنگی است.
ثابت اقلیدی همچنین گفت: خوشبختانه هماکنون محصولات گردشگری دارای میزهای تخصصی چون ادبی، عشایرو خوراک است و چند مورد دیگر از این محصولات هم در آستانه تشکیل است که تمامی این محصولات بر توسعه گردشگری و تخصص محور شدن آنها تاکید دارد.
ارسال نظر