بازار ارزهای دیجیتال | بازار رمزارز | قیمت سولانا
رالی بزرگ برای سولانا / سرنوشت رمزارز محبوب بازار چه می شود؟
در هفتهای که گذشت، حرکت قیمت سولانا بین ۸۰ تا ۹۵ دلار محدود بود و عمدتاً تحت سلطه روند نزولی قرار داشت. قیمت این آلتکوین در ۲۳ ژانویه تحت فشار فروش قابلتوجه در بازار، تا ۷۹ دلار هم سقوط کرد.
تحلیلگران بازار با اشاره به شاخصهای تکنیکال سولانا، آینده امیدوارکنندهای را برای این ارز دیجیتال پیشبینی میکنند.
در هفتهای که گذشت، حرکت قیمت سولانا بین ۸۰ تا ۹۵ دلار محدود بود و عمدتاً تحت سلطه روند نزولی قرار داشت. قیمت این آلتکوین در ۲۳ ژانویه تحت فشار فروش قابلتوجه در بازار، تا ۷۹ دلار هم سقوط کرد.
علیرغم این نوسانات اخیر، نباید فراموش کرد که سولانا در سال گذشته رشد چشمگیری داشت و کارشناسان بازار کریپتو در مورد پتانسیل آن برای ادامه حرکت صعودی در آینده نزدیک خوشبین هستند.
در همین راستا، Nebraskangooner، کارشناس حوزه ارزهای دیجیتال، خاطرنشان میکند که روند مثبت فعلی در بازار کریپتو ممکن است منجر به یک رالی بزرگتر برای سولانا شود. این تحلیلگر تاکید میکند که اگر سولانا بتواند سطوح حمایتی خود را حفظ کند، میتواند دستاوردهای مالی قابلتوجهی را تجربه کند.
در حال حاضر، عملکرد سولانا در بازار به چندین عامل حیاتی بستگی دارد. اگر روند نزولی اخیر در بازار همچنان ادامه داشته باشد، قیمت سولانا ممکن است به سطح حمایت ۵۰ دلاری نزدیک شود و به طور بالقوه، حتی تا ۲۰ دلار سقوط کند.
در مقابل، احیای نیروهای صعودی میتواند سولانا را به سمت سطوح مقاومتی بالاتر، احتمالاً در محدوده ۱۲۵ دلار سوق دهد. از این رو، هفتهها و ماههای آینده برای تعیین اینکه آیا سولانا از رکود اخیر خود خارج میشود یا به نزول خود ادامه میدهد، حیاتی هستند.
شاخصهای تکنیکال، نشاندهنده یک چشمانداز صعودی برای سولانا
شاخصهای تکنیکال سولانا در حال حاضر چشمانداز امیدوارکنندهای را برای این ارز دیجیتال ارائه میدهند.
برای مثال، شاخص قدرت نسبی (RSI) روزانه که در اطراف سطح ۵۰ درصد قرار دارد، نشاندهنده یک تغییر احتمالی به سمت قلمرو صعودی در کوتاه مدت است. این شاخص که معیاری حیاتی برای ارزیابی مومنتوم بازار است، نشان میدهد که احساسات متعادلی در میان معاملهگران، با تمایل جزئی به سمت روند مثبت، وجود دارد.
نمودار کندل روزانه قیمت سولانا.
شاخص دیگری که این دیدگاه خوشبینانه را بیشتر تقویت میکند، جریان پول چایکین (CMF) است که در حال حاضر در محدوده سطح ۰٫۱۱ قرار دارد. روند مثبت اخیر شاخص CMF که فشار خرید و فروش یک دارایی را ارزیابی میکند، نشاندهنده یک روند صعودی برای سولانا است.
علاوه بر این، بالاتر بودن موقعیت میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه از میانگین متحرک نمایی ۵۰ روزه، بر احتمال رشد قیمتی بیشتر برای سولانا تأکید میکند.
سولانا چیست؟
سولانا پروژهای متن باز است که یک بلاک چین لایه ۱ جدید، بدون مجوز و با سرعت بالا را پیادهسازی میکند. هدف این بلاک چین افزایش توان عملیاتی فراتر از بلاک چینهای محبوب است و در عین حال هزینهها را نیز پایین نگه دارد. سولانا بلاک چینی با شباهتهای قابل توجه به اتریوم است – در واقع، اغلب از آن به عنوان «قاتل اتریوم» یاد میشود. این بلاک چین از مکانیزم اجماع اثبات تاریخ (Proof-of-History) استفاده میکند که مهرهای زمانی را برای تعریف بلاک بعدی در زنجیره سولانا به کار میگیرد.
سولانا از نظر تئوری میتواند بیش از ۷۱۰,۰۰۰ تراکنش در ثانیه (TPS) را بدون نیاز به هیچ راهحل مقیاسپذیری پردازش کند. معماری بلاک چین نسل سوم سولانا برای تسهیل قراردادهای هوشمند و ایجاد برنامههای غیرمتمرکز (dApp) طراحی شده است. این پروژه از مجموعهای از پلتفرمهای مالی غیرمتمرکز (DeFi) و همچنین بازارهای توکن غیر قابل تعویض (NFT) پشتیبانی میکند.
مفهوم الگوریتم اجماع اثبات تاریخ
همانطور که گفتیم آنتونی یاکوونکو، از بنیانگذاران سولانا، وایت پیپری را در نوامبر ۲۰۱۷ منتشر کرد که در آن مفهوم اثبات تاریخ (PoH) را توصیف کرد. PoH مدرکی برای تأیید سفارش و گذر زمان بین رویدادهاست و برای رمزگذاری گذر زمان بدون نیاز به اعتماد در یک دفتر کل استفاده میشود. در وایت پیپر، یاکوونکو اشاره میکند که بلاکچینهایی که در آن زمان در دسترس عموم قرار گرفتند، به زمان تکیه نمیکردند، زیرا هر نود در شبکه بلاک چین بدون اطلاع از زمان محلی سایر شرکتکنندگان در شبکه، به ساعت محلی خود متکی بود.
فقدان یک منبع زمانی قابل اعتماد (یعنی یک ساعت استاندارد) به این معنی است که وقتی از مهر زمانی پیام برای پذیرش یا رد پیام استفاده میشود، هیچ تضمینی وجود ندارد که هر شرکتکننده دیگری در شبکه دقیقاً همان انتخاب را انجام دهد.
ارسال نظر