واردات / واردات کالا / صادرات
دولت واردات کالای مشابه را ممنوع کرد!
رئیس دفتر بازرسی و نماینده ویژه رئیس جمهور تصریح کرد: قول پیگیری موضوع واردات از سوی ما داده میشود و سعی داریم پیگیری منوط به نتیجه شود. دلایل و موانع وزارت نفت در زمینه ماده ۱۲ به طور حتم پیگیری میشود تا موانع برطرف شود، ماده ۱۲ قانون است و باید حتما اجرا شود.
با اشاره به مشکلاتی که در اخذ سفارش شرکت واگن پارس مپنا وجود دارد، حجتالاسلام حسن درویشیان بیان کرد که طبق دستور ریاست جمهور، تولید انواع واگن و تأمین هر نیازی که در حوزه راهآهن وجود دارد باید بین تمام تولیدکنندگان کشور توزیع شود و بر اساس توان تولید آنها صورت گیرد. طبق قانون، تا وقتی که امکان تولید داخلی وجود دارد، هیچ کس مجاز به واردات محصولی که مشابه داخلی آن وجود دارد نیست، مگر اینکه تولید داخلی به اندازه نیاز کشور نباشد و در این صورت، در صورت وجود ضرورت واردات، مجوز واردات مازاد ارائه میشود.
وی افزود: صحبتی که با مدیران واگن پارس داشتیم این بود که ظرفیت تولید در شرکت واگن پارس وجود دارد، اما سفارش ندارند و سفارش کنندهها سرمایه لازم را برای سفارش ندارند و برخی از آنها درخواست و سفارش خود را پس گرفتند و این مشکل توسط استاندار مرکزی پیگیری شد و ما در مرکز این مشکل را پیگیری خواهیم کرد و دستگاههای خدمات گیرنده از واحدهای تولیدی باید دستور ریاست جمهور و قانون را اجرا کنند.
رئیس دفتر بازرسی و نماینده ویژه رئیس جمهور تصریح کرد: قول پیگیری موضوع واردات از سوی ما داده میشود و سعی داریم پیگیری منوط به نتیجه شود. دلایل و موانع وزارت نفت در زمینه ماده ۱۲ به طور حتم پیگیری میشود تا موانع برطرف شود، ماده ۱۲ قانون است و باید حتما اجرا شود.
درویشیان عنوان کرد: برخی از استانها و حوزههای کشور تقریبا به کارگاه تبدیل شده که یکی از حوزهها مسکن است و پروژههایی که در دو سال و نیم گذشته به دلیل نبود سرمایه در گردش و موانع دیگر نیمه تمام و تعطیل باقی مانده بود در دست اجرا قرار گرفته است، حدود ۷ هزار و ۵۰۰ واحد تعطیل ونیمه تعطیل در کشور با حدود ۱۶۰ میلیارد تومان اعتبار احیا شد که به واسطه احیای این پروژهها ۱۵۰ هزار اشتغال در کشور ایجاد شده است.
وی بیان کرد: اهتمام دولت بر این اتمام پروژههای نیمه تمام به ویژه پروژههای ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی است و هیچ پروژه جدیدی در کشور تعریف و کلنگزنی نخواهد شد، اکثر پروژههایی که در ایام الله دهه فجر افتتاح میشوند پروژههای نیمه تمام و با پیشرفت ۵۰ درصدی بوده که بیش از ۱۵ سال نیمه تمام رها شده بود و این دولت تعهدات دولت قبل را دنبال کرد، اعتبارات و امکانت دولت محدود است، اما با اولویت بندی پروژههای مورد نیاز مردم نیز در جهت اتمام این پروژهها گام برداشته است.
مخلص الائمه، استاندار مرکزی، در این آیین اظهار داشت: نگرانی در خصوص واگنهای مترو در کشور وجود داشت و ظرفیت واگن پارس مپنا را تحت تاثیر قرار داده بود که با دستور رئیس جمهور خطاب به وزیر کشور و صمت نیز مقرر شد تقاضای واگنهای مترو در کشور بین همه تولیدکنندگان از جمله شرکت واگن پارس مپنا که در دستور شخص رئیس جمهور قید شده بود؛ به صورت منصفانه توزیع شود که این امر به طور حتم پیگیری میشود.
وی افزود: استان مرکزی قطب صنایع ریلی کشور است و ۷۰ درصد صنایع ریلی به این استان وابسته است و به هیچ عنوان اجازه نمیدهیم و تقاضا داریم این اجازه داده نشود که ظرفیت به دوران تلخ گذشته برگردد و رها شود. امیدواریم بتوانیم وضعیت فعلی شرکت واگن پارس مپنا را به ظرفیت واقعی خود برسانیم.
ارسال نظر