|

تعیین و تکلیف رتبه‌ بندی معلمان در ۱۴۰۳ | مجلس پشت فرهنگیان درآمد

یک عضو از کمیسیون امنیت ملی مجلس از وعده‌های بی‌نتیجه مسئولان انتقاد کرد و اظهار نمود: نمایندگان باید شأن نمایندگی خود را حفظ کرده و نسبت به اجرای تمامی قوانین توسط دستگاه‌های اجرایی حساسیت به خرج دهند.

اقتصاد تعیین و تکلیف رتبه‌ بندی معلمان در ۱۴۰۳ | مجلس پشت فرهنگیان درآمد

در جلسه مجلس شورای اسلامی روز چهارشنبه، سارا فلاحی در تذکر شفاهی خود اظهار کرد که برای ایجاد یک دولت قدرتمند و حاکمیت اخلاقی، مجلس باید پاسخگو باشد و کابینه باید کارآمد و پاکدست باشد، همانطور که در آموزه‌های امام جمعه مورد تأکید قرار گرفته است. او تأکید کرد که برای این اهداف، مسئولان باید بدون در نظر گرفتن تفاوت‌های سیاسی شخصی، فقط در چارچوب گفتمان وحدت محور انقلاب اسلامی عمل کنند و نباید منافع عمومی را به منافع شخصی خود فدا کنند.

نماینده مردم ایلام، ایوان و چرداول در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه سیاست های وعده محور بی عمل زمانی که با شائبه استفاده ابزاری از مردم همراه باشد، مانند سرطانی هولناک به جان اعتماد مردم خواهد افتاد، عنوان کرد: پیش از انتخابات پولی را به حساب بازنشستگان واریز می کنیم و بعد از انتخابات آن را قطع می کنیم و شأن اجتماعی بازنشستگان زحمتکش خود را با خاک بی توجهی یکسان می کنیم.

وی در ادامه تصریح کرد: وعده به نتیجه رساندن طرح ضدتبعیض و حامل امید ساماندهی کارکنان دولت را می دهیم اما بعد آن را در فراموشکده سیاسی خود بایگانی می کنیم. وعده اعمال کامل رتبه بندی برای بازنشستگان فرهنگی ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ را می دهیم اما بعد آن را در یک فوتبال سیاسی بین نهادهای مختلف پاسکاری می کنیم.

فلاحی ادامه داد: در تریبون ها از شجاعت مردم مناطق جنگی صحبت می کنیم اما در عمل دریغ از اجرای قانون پرداخت حق مناطق جنگی و مردمان زحمتکش این مناطق. دسترنج کشاورزان زحمتکش را با پایین ترین قیمت می خریم اما بعد بدون توجه به دستان پینه بسته آنها، این بزرگواران زحمتکش را در هزارتوی ادارات ویلان می کنیم.

حقوق-بازنشستگان

فرهنگیان و بازنشستگان گوش به زنگ باشند

صندوق بازنشستگی بعد از ابلاغ آیین نامه اجرایی متناسب سازی حقوق بازنشستگان اقدام به صدور احکام بازنشستگان خواهد کرد.

معاون فنی و امور بیمه‌ای صندوق بازنشستگی کشوری به دنبال ابلاغ آیین نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان، از تکلیف سازمان اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه برای تهیه جداول مربوط به نحوه شناسایی و طبقه‌بندی بازنشستگان بر اساس مبلغ کسور پرداختی توسط شاغلان مشابه و همتراز در پایه، رتبه، مرتبه، طبقه، درجه، گروه و یا سایر عناوین مشابه با ملاک ۳۰ سال سابقه بیمه‌پردازی و ابلاغ آن به صندوق‌ها طی دو ماه خبر داد و گفت: پس از این ابلاغ، صندوق بازنشستگی اقدام به صدور احکام بازنشستگان می‌کند.

وی ادامه داد: باتوجه به اینکه اطلاعات شاغلان همتراز بازنشستگان در اختیار سازمان اداری و استخدامی و دستگاه‌های اجرایی است، برای این اقدام دو سازمان، اطلاعات شاغلان را از دستگاه‌های متبوع هر بازنشسته دریافت کرده و ما نیز اطلاعات بازنشستگان متناظر همان دستگاه را برای تهیه جداول مربوط به نحوه شناسایی و طبقه‌بندی بازنشستگان در اختیار این دو سازمان قرار می‌دهیم.

به گفته معاون فنی و امور بیمه‌ای صندوق بازنشستگی کشوری، باتوجه به اینکه بازنشسته باید ۹۰ درصد حقوق شاغلان را طی سه سال دریافت کند که این افزایش در سال اول اجرای قانون برنامه هفتم به میزان ۴۰ درصد افزایش می‌یابد، پس از محاسبه ۴۰ درصد از میزان ۹۰ درصد حقوق شاغل همتراز توسط دو سازمان مربوطه و مشخص شدن جدول نحوه اعمال متناسب‌سازی، براساس آن صندوق بازنشستگی کشوری می‌تواند احکام اصلاحی متناسب‌سازی را صادر کند.

فیضی‌نژاد با بیان اینکه فرآیند اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان شروع شده است، تصریح کرد: سازمان اداری و استخدامی اکنون در حال دریافت اطلاعات از دستگاه‌های متبوع هستند تا آن اطلاعات را به بازنشستگان همتراز شاغلین تطبیق دهند و در نهایت بعد از جمع‌بندی، برای صدور احکام این جدول را در اختیار صندوق بازنشستگی قرار دهند.

منبع: ایلنا
کدخبر: 331625

ارسال نظر