|

​بیانیه کمپانی ولوو منتشر شد | علت سکوت خودروسازان اروپا چیست؟

طبق بیانیه‌ای که با بلومبرگ به اشتراک گذاشته شده، ۵۰ شرکت از اتحادیه اروپا درخواست کردند تا این سیاست همچنان برقرار بماند. آنها بیان کردند که این بخش برای جذب سرمایه‌گذاری و حمایت در راستای دستیابی به اهداف اتحادیه اروپا به ثبات و اطمینان نیاز دارد.

اقتصاد ​بیانیه کمپانی ولوو منتشر شد | علت سکوت خودروسازان اروپا چیست؟

شرکت خودروسازی ولوو با رهبری ۵۰ شرکت از اتحادیه اروپا خواسته است تا به ممنوعیت موتورهای احتراقی پایبند بماند.شرکت خودروسازی ولوو و ۱۰ها تولیدکننده صنعتی از بروکسل خواسته‌اند تا به برنامه‌ای برای توقف فروش خودروهای موتور احتراقی جدید از سال ۲۰۳۵ پایبند بماند. اما بزرگترین خودروسازان اروپا سکوت کرده‌اند.

بر اساس بیانیه‌ای که با بلومبرگ به اشتراک گذاشته شد، ۵۰ شرکت از اتحادیه اروپا خواستند تا این سیاست را حفظ کند. آنها استدلال کردند که این بخش برای سرمایه گذاری و حمایت برای دستیابی به اهداف اتحادیه اروپا به اطمینان نیاز دارد. جیم روآن، مدیر اجرایی ولوو اظهار کرد که الکتریکی‌سازی بزرگترین اقدامی است که صنعت ما می‌تواند برای کاهش ردپای کربن خود انجام دهد. هدف ۲۰۳۵ برای همسو کردن همه سهامداران در این سفر و تضمین رقابت پذیری اروپا بسیار مهم است.

شرکت ریویان و اوبر تکنالوجیز و همچنین ایکه‌آ سوئدی و شرکت انرژی ایبردرولا از جمله شرکت‌هایی بودند که بروکسل را برای ادامه مسیر تحت فشار قرار دادند.

اهداف اتحادیه اروپا برای آلایندگی خودروها در ماه‌های اخیر مورد انتقاد قرار گرفته است، زیرا تولیدکنندگان با کاهش سرعت فروش، به‌ویژه مدل‌های برقی مقابله می‌کنند. فولکس‌واگن برای اولین‌بار، در حال بررسی تعطیلی کارخانه‌هاست، در حالی که صنعت نسبت به جریمه های چند میلیارد یورویی برای از دست دادن اهداف کربن ۲۰۲۵ هشدار داده است.

خود ولوو اخیراً هدف خود را برای فروش فقط وسایل نقلیه تمام الکتریکی تا پایان این دهه رها کرده است و به دلیل کاهش تقاضا، از جاه‌طلبی‌های خودروهای الکتریکی عقب نشینی کرده است.

حمل ونقل تنها بخشی است که طی ۳۰ سال گذشته شاهد رشد انتشار گازهای گلخانه‌ای در اروپا بوده است و این روندی که اگر بخواهد این بلوک به هدف خود یعنی کاهش ۵۵ درصدی در این دهه و صفر خالص تا اواسط قرن دست یابد، باید به سرعت معکوس شود.

طرفداران ممنوعیت موثر موتورهای احتراقی می‌گویند که اتحادیه اروپا در تولید خودروهای برقی و به ویژه خودروهای انبوه از کشورهایی مانند چین عقب است و باید عقب‌نشینی کند. آنها استدلال می‌کنند که خودروسازان اروپایی روی آوردن به فناوری‌های جدید را برای مدت طولانی به تعویق انداخته‌اند و در عوض بر فروش خودروهای سنتی متکی هستند.

کدخبر: 336417

ارسال نظر