|

اختصاصی گسترش نیوز؛

بهترین بانک برای حساب ارزی معرفی شد

برای انتخاب بهترین حساب ارزی در بانک‌ها، باید علاوه بر بررسی شرایط لازم برای افتتاح سپرده ارزی، مانند حداقل مبلغ مورد نیاز برای باز کردن حساب، نرخ سود تعیین شده برای هر سپرده و نحوه پرداخت آن را در بانک‌های مختلف مقایسه کنیم.

اقتصاد بهترین بانک برای حساب ارزی معرفی شد

حساب‌ های ارزی یا سپرده‌های ارزی به عنوان ابزارهای مالی بدون مرز شناخته می‌شوند که امکان سپرده‌گذاری به ارزهای مختلف را فراهم می‌کنند. این نوع حساب‌ها به ویژه در معاملات خارجی و تجارت بین‌المللی کاربرد گسترده‌ای دارند. با افزایش سطح کیفی و کمی تجارت‌ های بین‌المللی، نیاز به حساب‌های ارزی بین‌المللی به وضوح احساس می‌شود.

حساب‌های ارزی به عنوان یک راهکار امن و مطمئن برای افراد حقیقی و حقوقی، مؤسسات و سازمان‌ها عمل می‌کنند. این حساب‌ها به مشتریان این امکان را می‌دهند تا سرمایه و دارایی‌های خود را سپرده‌گذاری کرده و از کاهش ارزش آن‌ها در پی نوسانات ارزی و اقتصادی جلوگیری کنند.

متقاضیان حساب‌های ارزی همواره با این پرسش مواجه هستند که کدام بانک بهترین گزینه را برای سپرده‌گذاری ارائه می‌دهد. این موضوع به عواملی چون نرخ سود، خدمات بانکی، امنیت سپرده‌ها و شرایط باز کردن حساب بستگی دارد.در این گزارش، با بررسی شرایط افتتاح حساب ارزی در بانک‌های مختلف و نرخ سودهایی که طبق قوانین هر یک از بانک‌ها به انواع سپرده‌های ارزی تعلق می‌گیرد، به این پرسش پاسخ خواهیم داد که کدام بانک ها بهترین گزینه برای حساب ارزی است.

افتتاح-حساب

شرایط افتتاح حساب ارزی

برای افتتاح حساب ارزی، شرایط پیچیده‌ای وجود ندارد و فرآیند آن مشابه افتتاح حساب عادی در بانک است. برای افتتاح حساب ارزی در بانک ملت و سایر بانک‌ها، لازم است به یکی از شعب ارزی بانک‌های مربوطه مراجعه کرده و فرم قرارداد افتتاح حساب را پر کنید. مانند سایر خدمات بانکی، برای افتتاح حساب ارزی به اصل مدارک هویتی و موجودی اولیه متقاضی نیاز است. همچنین، باید مبلغی به عنوان موجودی اولیه در حساب وجود داشته باشد.

حساب‌های ارزی در قالب حساب‌ های قرض‌الحسنه جاری، پس‌انداز و همچنین حساب سپرده مدت‌دار قابل دسترسی هستند. حساب‌های سپرده مدت‌دار می‌توانند به صورت یک ماهه، سه ماهه، شش ماهه، نه ماهه یا یک ساله باشند. حداقل موجودی برای افتتاح حساب قرض‌الحسنه ارزی ۱۰۰ دلار آمریکا یا معادل آن به سایر ارزها و برای افتتاح حساب سپرده مدت‌دار ارزی ۱۰۰۰ دلار آمریکا یا معادل آن به سایر ارزها است.

حساب-بانکی

مدارک لازم برای افتتاح حساب ارزی

برای دریافت هر یک از خدمات بانکی، مدارکی لازم است تا فرآیند دریافت خدمت انجام شود. افتتاح حساب ارزی به دلیل تفاوت‌هایش با حساب‌های ریالی ممکن است نیاز به ارائه مدارک متفاوتی داشته باشد. مدارک مورد نیاز برای افتتاح حساب ارزی، علاوه بر موجودی اولیه، شامل موارد زیر برای اشخاص حقیقی داخلی و خارجی است:

  • فرم درخواست کتبی متقاضی
  • اصل و کپی شناسنامه، کارت ملی و گذرنامه
  • دو قطعه عکس (برخی از بانک‌ها)
  • حداقل مبلغ ۱۰۰ دلار آمریکا یا معادل آن به عنوان موجودی پایه

مدارک لازم برای افتتاح حساب ارزی اشخاص حقوقی داخلی و خارجی عبارتند از:

  • تکمیل فرم درخواست افتتاح حساب
  • آگهی تاسیس شرکت
  • اساسنامه یا شرکتنامه
  • روزنامه رسمی
  • معرفی امضا داران مجاز
  • شناسنامه یا گذرنامه امضا داران مجاز

نکته: شایان ذکر است که افراد حقیقی یا حقوقی غیرایرانی نیز می‌توانند از خدمات حساب ارزی بهره‌مند شوند.

بانک-های-خصوصی

حساب ارزی کدام بانک بهتر است؟

برای انتخاب بهترین حساب ارزی در بانک‌ها، باید علاوه بر بررسی شرایط لازم برای افتتاح سپرده ارزی، مانند حداقل مبلغ مورد نیاز برای باز کردن حساب، نرخ سود تعیین شده برای هر سپرده و نحوه پرداخت آن را در بانک‌های مختلف مقایسه کنیم.

تمام بانک‌ها به جز شرایط کلی و عمومی برای افتتاح حساب ارزی، حداقل سرمایه‌ای را نیز برای سپرده ارزی مشخص کرده‌اند. به طور کلی، برای باز کردن سپرده دلاری در همه بانک‌ها باید حداقل ۱۰۰۰ دلار سرمایه داشته باشید. با این حال، باید توجه داشت که بسیاری از بانک‌ها برای واریز سود حساب ارزی، الزام به افتتاح سپرده پس‌انداز دارند. از آن‌جا که برای باز کردن حساب پس‌انداز به مبلغ ۱۰۰ دلار نیاز دارید، در برخی بانک‌ها برای افتتاح حساب ارزی به سرمایه‌ای معادل ۱۱۰۰ دلار نیاز خواهید داشت.

یکی از مهم‌ترین معیارها برای تصمیم‌گیری در مورد انتخاب بهترین حساب ارزی، میزان نرخ سود دریافتی است. بانک اقتصاد نوین نرخ سود ۲.۵ درصد برای سپرده دلاری و ۳.۵ درصد برای سپرده یورویی در مدت شش ماه تعیین کرده است. لازم به ذکر است که سپرده‌گذاری در این بانک باید به صورت اسکناس انجام شود.

۱. بانک انصار حداکثر سود ۲.۵ درصد را برای سپرده‌های دلاری و یورویی در مدت شش ماه تا یک سال پرداخت می‌کند. تسویه موجودی ارزی به صورت ارز خواهد بود و در غیر این صورت، به صورت ریالی انجام می‌شود.

۲. بانک پارسیان علاوه بر ارائه سود ۴ درصد به صورت سالیانه، بازپرداخت و تسویه را به صورت ارزی انجام می‌دهد.

۳. بانک پاسارگاد برای سپرده‌های سه ماهه، شش ماهه و یک ساله به ترتیب سود ۱، ۳ و ۵.۵ درصد را تعیین کرده است.

۴. نرخ سود تعیین‌شده توسط بانک تجارت برای سپرده‌های ارزی حدود ۳ درصد در سال است. علاوه بر این، این بانک تسویه ارزی را برای مشتریان خود تضمین کرده است.

 

۵. بانک سپه سود ۰.۲۵ درصد را برای سپرده‌های ارزی خود پرداخت می‌کند و در صورت کمبود ارز در بانک، تسویه به صورت ریالی انجام می‌شود.
 

۶. بانک سرمایه نرخ سود ۳ درصد و ۴ درصد را به ترتیب برای سپرده‌های سالانه دلاری و یورویی تعیین کرده است.

۷. بانک شهر نرخ‌های ۵ درصد و ۴ درصد را برای سپرده‌های دلاری و یورویی در نظر گرفته است.

۸. نرخ سود تعیین‌شده توسط بانک صادرات برای سپرده‌گذاری دلاری در مدت شش ماه و یک سال به ترتیب ۳ و ۵ درصد است. همچنین، برای سپرده‌گذاری یورویی نرخ ۴.۵ درصد اعلام شده است.

 

۹. بانک ملی برای حساب‌های ارزی شرایط متفاوتی را تعیین کرده است. برای سپرده‌های دلاری، سود به شرح زیر است: ۲.۳۸ درصد برای یک ماه، ۲.۵ درصد برای دو ماه، ۲.۶۲ درصد برای سه ماه، ۳ درصد برای شش ماه، ۳.۵ درصد برای نه ماه و ۵ درصد برای یک سال. به همین ترتیب، برای سپرده‌های یورویی در همین مدت‌ها، سودهای ۲.۱، ۲.۴، ۳، ۳.۳، ۳.۷۵ و ۴ درصد در نظر گرفته شده است.

نکته: نحوه پرداخت سود از سوی بانک‌ها در انتخاب بهترین بانک برای حساب ارزی نیز اهمیت دارد. بانک‌های سپه و صادرات در زمان سررسید اقدام به پرداخت سود می‌کنند، در حالی که بانک ملی و بانک ملت پرداخت سود را به صورت ماهانه، به ترتیب به صورت ارزی و ریالی انجام می‌دهند.
کدخبر: 338313

ارسال نظر

 

آخرین اخبار