|

تکلیف افزایش قیمت بنزین تا پایان سا ۱۴۰۳ مشخص شد |بنزین ۸ هزار تومانی کی اجرایی می شود؟

یک عضو کمیسیون انرژی اظهار داشت: در سراسر کشور، به ویژه در مناطق روستایی، شبکه وسیعی برای انتقال گاز وجود دارد که متأسفانه میزان هدر رفت و نشت گاز در این شبکه بسیار زیاد است. به همین دلیل، ناترازی به طور مداوم در حال افزایش است و ضروری است که مدیریت بهتری بر مصرف سوخت داشته باشیم تا بتوانیم بخشی از این ناترازی‌ها را کاهش دهیم.

اقتصاد

رضا سپه‌وند اظهار داشت: در مورد اظهارات برخی مسئولان درباره قیمت تمام شده بنزین که نگرانی‌هایی درباره احتمال افزایش قیمت‌ها ایجاد کرده است، باید بگویم که در سال آینده افزایش قیمتی برای بنزین نخواهیم داشت. منظور آقای پزشکیان این بود که هزینه تمام شده بنزین بسیار بالا است و ایشان اشاره کردند که تنها هزینه حمل و نقل آن به ۸ هزار تومان می‌رسد.

این عضو کمیسیون انرژی ادامه داد: منظور این است که ما بهینه‌سازی مصرف سوخت و بنزین داشته باشیم؛ چراکه بی‌رویه بنزین مصرف می‌کنیم به طوری که در حال حاضر مجبور شده‌ایم بنزین وارد کنیم.

وی ادامه داد: به عنوان یکی از نمایندگان مجلس به دولت‌ می‌گویم قبل از هر اقدامی، اول بروید جلوی قاچاق سوخت را بگیرید. سپس سازند‌های خودرو را مجبور کنید که خودروهای کم‌مصرف تولید کنند و بعد اجازه دهید بازار خودرو رقابتی شود، یعنی باید واردات خودرو را توسط بخش خصوصی داشته باشیم، گرچه به سیستم بانکی کشور فشار می‌آید زیرا برای این اتفاق باید تامین ارز داشته باشیم اما چاره‌ای جز این نداریم و بعد در آخر تمامی این کارها که انجام شد، دولت می‌تواند به این فکر کند که قیمت بنزین را افزایش دهد.

سپه‌وند درباره این‌که هر سال با شروع فصل سرما بحث کمبود گاز در کشور مطرح می‌شود؛ آیا کمیسیون انرژی  در این خصوص با وزیر نفت و یا مدیران شرکت گاز نشستی داشته است، بیان کرد: چندین جلسه در این خصوص داشته‌ایم، جلسه‌ای هم با مدیرعامل شرکت گاز و شرکت ملی نفت و زیرمجموعه‌های این شرکت‌ها داشتیم و گزارشی در خصوص ناترازی‌ها ارائه دادند و ان‌شاالله با مدیریتی که در نظر دارند البته با شرط و شروطی که مصرف گاز در نیروگاه‌ها و در بخش صنعت مدیریت شود، مشکلی نخواهیم داشت، چراکه ناچار هستیم مدیریت داشته باشیم اما مشکل خاصی پیدا نخواهیم کرد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به ناترازی‌ها تاکید کرد: فشار مخازن در پارس جنوبی کاهش پیدا کرده و استخراج گاز سخت‌تر شده است و یکسری از منابع مشکل پیدا کرده‌اند. از سوی دیگر مصرف بی‌رویه افزایش پیدا کرده است، ما شبکه‌ گسترده‌ای از انتقال گاز در کل کشور به ویژه روستاها داریم که هدر رفت و نشت گاز  در این شبکه بسیار بالا است. بنابراین ناترازی دائم در حال افزایش است و ما باید مدیریت روی مصرف سوخت‌مان داشته باشیم تا بتوانیم بخشی از ناترازی‌ها را کاهش دهیم.

 

کدخبر: 338888
  • ناشناس ارسالی در

    مجبور نیستید ماشین تولید کنید
    چرا باید بنزین گران شود
    خوش بختانه ک شور ما غنی از نفت است تا ۱۰۰۰۰۰۰۰سال دیگ ه هم بنزین هست ان شاالله.بفکر افزایش قیم ت نباشید.وارد نکنید

  • م ارسالی در

    هروقت نسبت تناسب حقوقها با بنزین ۸ هزارت ومانی برابری داشته باشه یعنی قدرت خرید م ردم با توان هشت هزارتومان بنزین متناسب ب اشد

ارسال نظر