حل بزرگترین مشکل متقاضیان مسکن ملی | مسیر خانه دار شدن هموار شد
رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری اظهار داشت: در سال ۲۰۲۰، بر اساس توافقی که با وزارت راه، بانکها و اتاق تعاون انجام شد، برای تعدادی از متقاضیان باید از شرط آورده اول گذر کرد که ما نیز به شدت روی این مسئله تاکید داریم.
علی آقا محمدی، رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری، امروز (دوشنبه، ۲۱ آبان) در مراسم «چشمانداز صنعت ساختمان ایران» با اشاره به شناسایی ۲ هزار و ۲۰ محله آسیبپذیر در کشور گفت: در طرح محرومیتزدایی از این محلهها، برای هر کدام یک شهردار از اهالی همان محله انتخاب میشود. سپس تقاضاهای شهروندان در خانههای چهارگانه بهزیستی، احسان، امداد و هلال تدوین شده و بر اساس نیازسنجیها، خدمات مورد نیاز به ساکنان محلهها با همکاری ادارات مختلف هر شهر ارائه خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه درحال حاضر شرایط و فضای ساختوساز در شهر تهران وجود دارد، ادامه داد: در ۲۰۲۰ محله طبق توافقی که با وزارت راه و شهرسازی، بانکها و اتاق تعاون شد، برای برخی از متقاضیان باید از شرط آورده عبور کنیم، زیرا بسیاری از افراد توان پرداخت آورده اولیه را ندارند.
آقامحمدی گفت: هماکنون ۱۰۹ هزار متقاضی در بخش مسکن در ۲۰۲۰ محله کشور ثبت نام کردند و این لیست در اختیار بخش خصوصی قرار خواهد گرفت تا برنامهریزیهای لازم را برای خانهدار شدن مستأجران مورد بررسی قرار دهند.
رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری تاکید کرد: قابلیت ساخت مسکن هماکنون در شهر تهران وجود دارد، بنابراین باید از موقعیتهای داخل شهرها استفاده کنیم، سپس به دنبال ساخت و ساز در حاشیه شهرها باشیم.
وی افزود: درحال حاضر نمیتوانیم این اراضی را رها کنیم و برویم در شهرهای اطراف تهران و محدودههای سمنان اقدام به ساخت مسکن کنیم این در حالیست که امکان ساخت واحدهای بسیار زیادی در مناطق ۱۲، شهرری و دروازه غار وجود دارد.
وی تاکید کرد: مسکن در استطاعت به عنوان یکی از راههای اصلی در حل مشکلات بخش مسکن به شمار میرود که باید برای حل آن بتوانیم از ظرفیتهای بخش خصوصی استفاده کنیم.
آقا محمدی تاکید کرد: در مورد کشورها چین سخنرانان قبلی در خصوص پیشرفت چین اعلام کردند من طرفدار چین نیستم اما نباید فراموش کنیم که در ایران سازندگان و بخش خصوصی وجود دارد که تاکنون دو میلیون متر مربع واحد مسکونی ساختند.
رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری تصریح کرد: در حال حاضر چشم انداز ۱۴۳۰ را طراحی کردیم و در ۲۵ سال تاریخی پول ساز و ثروت ساز هستیم که بیشترین هزینهها مربوط به دهه ۶۰ را انجام دادیم و هم اکنون در مرحله برداشت هستیم، اگر از این فرصت استفاده نکنیم ما یک جامعه فقیر را به جای جامعه ثروتمند تحویل خواهیم گرفت.
وی گفت: در برنامه هفتم توسعه به اصلاحات اساسی اشاره کرده و در این زمینه هم بخش خصوصی ورود کرده است همچنین سیاستهای اصل ۴۴ را وقتی ملاحظه میکنید شاهد آن هستیم که باید بخش کار را برعهده بگیرد.
ارسال نظر