|

صراحت قانون در مصرف منابع قرض الحسنه بانکی چیست؟

جالب است بدانید که عمده مصارف تسهیلات قرض الحسنه بانک‌ها اغلب به ازدواج ختم می‌شود این درحالی است که متاسفانه بعضاً مشاهده می شود اغلب تسهیلات قرض الحسنه به کارمندان نظام بانکی اعطا می شود.

بانک و بیمه صراحت قانون در مصرف منابع قرض الحسنه بانکی چیست؟

زهرا نوری- به گزارش همت خبر، همانطور که در اخبار مطلع شده اید طی چند روز گذشته تصمیمات جدیدی در خصوص تسهیلات قرض‌الحسنه بانک ها انجام شده است.این موضوع موجب شد تا در این گزارش به واکاوی تسهیلات قرض الحسنه بانک ها بپردازیم چرا که مهمترین نیاز و انتظار مشتریان از نظام بانکی کشور اخذ تسهیلات قرض‌الحسنه است.

البته هر چه میزان تورم اقتصاد کشور افزایش پیدا کند باید انتظار داشت تقاضا برای دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه نیز روند صعودی داشته باشد بر همین اساس کمتر پیش می آید که همه افراد جامعه بتوانند از تسهیلات قرض الحسنه بهره مند شوند البته به طور کلی ما در خصوص اعطای تسهیلات بانکی و تسهیلات قرض الحسنه با بی‌عدالتی مواجه هستیم که باید به صورت نظام مند و عادلانه توزیع شود .

صراحتاً در قانون اذعان شده است که از جمله موارد مصرف تسهیلات قرض الحسنه شامل ازدواج، فرزندآوری، جهت تامین مالی موسسات آموزشی و پرورشی غیردولتی، مساعدت برای امر ازدواج خانواده های شاهد و ایثارگر، اعطای تسهیلات به زندانی های جرایم مالی، جهت بهسازی و نوسازی بافت های فرسوده و مسکن شهری، اجرای طرح های اشتغال است همچنین سازمانهای حمایتی مانند کمیته امداد و سازمان بهزیستی موظف هستند سالانه صد هزار نفر را تحت تسهیلات قرض الحسنه قرار دهند.

جالب است بدانید که عمده مصارف تسهیلات قرض الحسنه بانک‌ها اغلب به مورد اول یعنی همان ازدواج ختم می‌شود و کمتر به سایر موارد پرداخته می‌شود.اما متاسفانه بعضاً مشاهده می شود اغلب تسهیلات قرض الحسنه به کارمندان نظام بانکی اعطا می شود. طبق آمار و ارقام تنها ۸ درصد از کل بودجه تسهیلات بانکها در سال ۱۴۰۰ به تسهیلات قرض‌الحسنه تعلق گرفته است. شاید بر اساس آمار از سال ۱۳۶۸ تا ۱۴۰۰ شاهد روند رشد منابع قرض الحسنه در بانک ها بوده ایم اما این رشد اسمی است و در آن تورم سالیانه دیده نشده است که با توجه به وجود تورم این رشد بسیار ناچیز خواهد شد.

 

منبع: همت خبر
کدخبر: 250532

ارسال نظر

 

آخرین اخبار

پربازدیدترین