ورود یک پتروشیمی دیگر به بورس + جزئیات
طرح توسعهای HYCO با هدف تولید این خوراک هیدروژن و منوکسید کربن بهمنظور اطمینان از پایداری تولید، فعالیت کارخانههای موجود با ۱۰۰ درصد ظرفیت اسمی و به حداقل رساندن تنگناهای تولید و افزایش بهرهوری انجام میشود.
روز جاری علیرضا صدیقیزاده مدیرعامل پتروشیمی کارون، در یک نشست خبری بهصورت ویدیو کنفرانس، با اشاره به اینکه همه کاتالیستهای مورد نیاز مجتمع پتروشیمی کارون داخلیسازی شده است، اظهار کرد: این شرکت در سال ۹۶ حدود ۶۰ میلیون دلار واردات کاتالیست داشته که این رقم در سال ۹۸ به ۹ میلیون دلار رسیده است. براساس برنامهریزی صورت گرفته این رقم امسال به ۶ میلیون دلار خواهد رسید.
وارد بورس خواهیم شد
صدیقیزاده با بیان اینکه ورود پتروشیمی کارون به بورس نیازمند مقدمات و زیرساختهای لازم است، ادامه داد: پیش بینی میشود که این شرکت در فهرست سال ۱۴۰۰ شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس برای ورود به بورس باشد.
نخستین تولیدکننده ایزوسیانات هستیم
صدیقی زاده، پتروشیمی کارون را نخستین تولیدکننده ایزوسیاناتها در خاورمیانه و نماد جلوگیری از خامفروشی و خروج ارز از کشور دانست و افزود: MDI تولیدی این شرکت بهطور کامل در کشور مصرف میشود اما در زمینه TDI صادرات نیز صورت میگیرد. MDI تولیدی پتروشیمی کارون در سال ۹۹ با کیفیت بالا تولید خواهد شد که قابلیت رقابت با تولیدات جهانی را خواهد داشت.
وی در ادامه تصریح کرد: شرکت پتروشیمی کارون، نخستین تولیدکننده ایزوسیاناتها، مشتمل بر TDI و MDI و تکمیلکننده زنجیره ارزش پُلییورتانها در خاورمیانه و غرب آسیاست. این شرکت با استفاده از گازهای کلر، مونوکسیدکربن و هیدروژن و نیز خوراک تولوئن، بنزن، فُرمالین، آمونیاک، اسید نیتریک و اسید سولفوریک انواع محصولات پایهای و اصلی پتروشیمی را با ارزش افزوده بالا و برخوردار از کیفیت ممتاز جهانی تولید و به بازارهای داخلی و جهانی عرضه میکند.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی کارون از راهاندازی طرح توسعهای HYCO در سال ۱۴۰۰ و خودکفایی در تولید دو خوراک راهبردی مجتمع خبرداد و گفت: با افتتاح این طرح، بیش از ۳۰ درصد افزایش تولید ایزوسیاناتها در این شرکت محقق میشود.
وی با اشاره به اینکه هیدروژن و مونوکسیدکربن دو خوراک راهبردی پتروشیمی کارون هستند، ادامه داد: طرح توسعهای HYCO با هدف تولید این دو خوراک بهمنظور اطمینان از پایداری تولید، فعالیت کارخانههای موجود با ۱۰۰ درصد ظرفیت اسمی و به حداقل رساندن تنگناهای تولید و افزایش بهرهوری شرکت انجام میشود.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی کارون، حجم سرمایهگذاری این پروژه را ۵۰ میلیون یورو عنوان و تصریح کرد: امیدواریم این پروژه طبق برنامه زمانبندی در زمستان ۱۴۰۰ راهاندازی شود که افزون بر افزایش ۳۰ تا ۳۵ درصدی تولید ایزوسیاناتها در کشور، پایداری تولید همیشگی نیز برای این شرکت محقق میشود.
وی اظهار امیدواری کرد که پس از راهانداری طرح توسعهای HYCO و افزایش تولید در پتروشیمی کارون، پیشبینی میشود که یک هزار تا ۱۵۰۰ نفر اشتغال مستقیم و غیرمستقیم ایجاد در شرکت ایجاد شود.
ارسال نظر