|

خوش به حال این سهامداران شد

امروز برای نوزدهمین روز متوالی ارزش خالص تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی بازار منفی شد و ۷۰۰ میلیارد تومان پول حقیقی از بورس خارج شد که بیشترین رقم در ۳ ماه گذشته است.

در معاملات روز سه‌شنبه، ۲۸ دی ۱۴۰۰، شاخص کل بورس تهران با کاهش ۳۰ هزار و ۵۴۰ واحدی نسبت به روز دوشنبه به رقم یک میلیون و ۲۷۵ هزار و ۹۳۱ واحد رسید. ریزش ۳۰ هزار واحدی شاخص بزرگ‌ترین سقوط شاخص کل بورس پایتخت در ۳ ماه اخیر است. در ۵۷ روز کاری اخیر هیچ گاه شاخص با این شدت نزول نکرده بود.

شاخص هم وزن با افت ۸ هزار و ۵۲ واحدی در سطح ۳۳۷ هزار و ۳۱ واحدی ایستاد. همچنین شاخص کل فرابورس (آیفکس) ۲۲۰ واحد پائین آمد و در سطح ۱۷ هزار و ۶۵۶ واحد قرار گرفت.

در پایان معاملات ‌روز سه‌شنبه، ۲۳ نماد رشد قیمت داشتند که ۱۰ نماد بورسی و ۱۳ نماد فرابورسی بودند. همچنین ۴۶۱ نماد کاهش قیمت داشتند که ۳۳۳ نماد بورسی و ۱۲۸ نماد فرابورسی بودند. به عبارت دیگر، ۵ درصد بازار رشد قیمت داشتند و ۹۴ درصد بازار افت قیمت داشتند.

خروج سهامداران حقیقی

امروز برای نوزدهمین روز متوالی ارزش خالص تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی بازار منفی شد و ۷۰۰ میلیارد تومان پول حقیقی از بورس خارج شد که بیشترین رقم در ۳ ماه گذشته است.

 در معاملات روز سه‌شنبه بیشترین خروج پول حقیقی به سهام سمگا (شرکت سرمایه گذاری میراث فرهنگی) اختصاص داشت که ارزش تغییر مالکیت حقیقی به حقوقی آن ۴۲ میلیارد تومان بود. پس از سمگا، وبملت (بانک ملت) و فملی (شرکت ملی صنایع مس ایران) بیشترین خروج پول حقیقی را داشتند.

نمادهای پیشران بازار

امروز اغلب نمادهای بازار سهام افت قیمت داشتند و نمادهای «فولاد»، «فارس» و «کگل» بیشترین تأثیر را در افت شاخص کل داشتند. «وپاسار»، «ونیرو» و «کمنگنز» نیز بیشترین تأثیر مثبت را بر شاخص داشتند.

در فرابورس نیز نمادهای «زاگرس»، «هرمز» و «کگهر» بیشترین تأثیر کاهنده را بر شاخص کل فرابورس داشتند و «بساما»، «اتکای» و «غصینو» بیشترین تأثیر مثبت را بر شاخص داشتند.

در جدول پرتراکنش‌ترین نمادهای بورس فولاد صدرنشین است و شپنا و شتران در رتبه‌های بعدی هستند. در فرابورس نیز نمادهای سنگا، کرمان و فرابورس پرتراکنش‌‌ترین نمادها هستند.

رشد ارزش معاملات خرد

امروز ارزش معاملات کل بازار سهام به رقم ۴ هزار و ۵۷ میلیارد تومان کاهش یافت. ارزش معاملات اوراق بدهی در بازار ثانویه ۴۶۳ میلیارد تومان بود که ۱۱ درصد از ارزش کل معاملات بازار سرمایه را تشکیل می‌دهد.

ارزش معاملات خرد سهام رشد کرد و با افزایش ۱۷ درصدی نسبت به روز کاری قبل به رقم ۲ هزار و ۷۶۲ میلیارد تومان رسید که ۶۸ درصد کل معاملات بازار ثانویه را تشکیل می‌دهد.

افزایش ارزش مازاد عرضه بازار

در پایان معاملات سه‌شنبه ارزش صف‌های فروش پایانی بازار نسبت به روز دوشنبه ۸۸ درصد افزایش یافت و ۳۱۷ میلیارد تومان شد. ارزش صف‌های خرید نیز نسبت به پایان روز کاری گذشته ۶۶ درصد افت کرد و در رقم ۱۵ میلیارد تومان ایستاد.

امروز نماد پدرخش (شرکت درخشان تهران) با صف‌ خرید ۴ میلیارد تومانی در صدر جدول تقاضای بازار قرار گرفت. پس از پدرخش، نمادهای بساما (شرکت بیمه سامان) و کمنگنز (شرکت معادن منگنز ایران) بیشترین صف خرید را داشتند.

بیشترین صف فروش نیز به ذوب (شرکت ذوب آهن اصفهان) تعلق داشت که در پایان معاملات صف فروش ۳۸ میلیارد تومانی داشت. پس از ذوب، نمادهای غدشت (شرکت دشت مرغاب) و وسخوز (شرکت سرمایه گذاری استان خوزستان) بیشترین صف فروش داشتند.

 

 

منبع: اکوایران
کدخبر: 235078

ارسال نظر

 

آخرین اخبار

پربازدیدترین