آخرین وضعیت صادرات صنایع دستی در کشور + جزییات
معاون صنایع دستی کشور از تشکیل کارگروهی جهت بررسی مشکلات بیمهای هنرمندان صنایع دستی خبر داد و گفت: ما سال گذشته با وجود مشکلات کرونا بیش از ۵۰۰ میلیون صادرات صنایع دستی داشتیم.
پویا محمودیان معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، با حضور در برنامه تلویزیونی انتهای الوند اظهار کرد: فرآیند جهانی شدن شهرها و روستاهای ما به این شرح است که اول باید این شهرها و روستاها پرونده ملی شدنشان تکمیل شود و بعد پروندههایی که قابلیت تکمیل و ارسال دارد، به شورای جهانی ارسال میشود.
وی افزود: سپس کارشناسان ثبت به آن شهرها و روستاها میآیند و اظهارات را بررسی میکنند و در نهایت رایگیری میشود؛ حالا ما با ثبت ۱۱ شهر و ۳ روستا در رتبه اول دنیا قرار داریم و بسیاری از رقبای ما در حوزه صنایع دستی واگذار کردن این رتبه به ایران را برای خود سخت میدانند.
محمودیان به اشاره به اینکه ایران درحالحاضر سومین کشور تولیدکننده صنایع دستی به لحاظ تنوع در جهان است، تصریح کرد: وزارت میراث فرهنگی بر تجاریسازی صنایع دستی تأکید دارد و به دنبال این هستیم تا صنایع دستی در زندگی جاری مردم جایگاه خود را پیدا کند؛ امیدواریم بتوانیم جایگاه تجاری خود را در بازار جهان هم کسب کنیم چرا که هنوز از جایگاه مدنظرمان فاصله داریم.
وی با اشاره به صادرات صنایع دستی با توجه به وجود کرونا در جهان توضیح داد: بیش از ۲۳۷ میلیون دلار صادرات گمرکی و ۲۷۲ میلیون دلار صادرات چمدانی داشتیم؛ یعنی بیش از ۵۰۰ میلیون دلار صادرات صنایع دستی.
معاون صنایع دستی کشور درباره مشکلات بیمهای هنرمندان فعال در عرصه صنایع دستی خاطرنشان کرد: ما ۱۹ خرداد جلسهای با معاون اول رئیسجمهوری داشتیم که قرار شد کارگروهی تشکیل شود و این موضوع مورد بررسی قرار گیرد.
ارسال نظر