جریمههای کرونایی چگونه پاک میشوند؟
رئیس پلیس تهران گفت: در طرح ممنوعیت تردد از ساعت ۲۱ تا چهار صبح، خودروها در صورت مراجعه به فرمانداری و اعمال قانون در آینده مجوز و تاییدههای لازم را از فرمانداری بگیرند، به مراکز ۱۰ گانه اعتراضات پلیس راهور مراجعه کنند تا جریمه آنها پاک شود.
سردار حسین رحیمی صبح امروز در حاشیه مرحله ۳۹ طرح رعد در پلیس پیشگیری تهران بزرگ در تشریح جزییات این طرح اظهار کرد: مرحله ۳۹ طرح رعد در ۴۸ ساعت گذشته توسط پلیس پیشگیری تهران بزرگ و کلانتریهای ۸۴ گانه به اجرا درآمد.
رئیس پلیس تهران افزود: در این طرح با اجرای ۲۳۶ حکم قضائی، ۷۱۳ سارق، مالخر، اوباش، فروشندگان موادمخدر و مشروبات الکی بازداشت شدند.
وی با اشاره به کشف بیش از دو هزار و ۷۰۰ اموال مسروقه در طرح مذکور، گفت: به عنوان مثال ۱۱۲ دستگاه خودرو و ۶۶ دستگاه موتورسیکلت، ۹ قبضه سلاح گرم و شکاری و ۱۴ قبضه سلاح سرد کشف شد.
به گفته این مقام انتظامی، مجموع کشفیات در مرحله ۳۹ طرح رعد، بالغ بر یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بوده است.
رحیمی درباره نحوه تردد خودروها در تعطیلی دو هفتهای تهران اظهار کرد: هیچ دستگاهی غیر از پلیس نمیتواند خودروهای متخلف را در این طرح و در تمام طرحها اعمال قانون کند، خودروهایی که در این هفته ضرورت به تردد در شهر تهران دارند، باید برای اخذ مجوز به فرمانداری مراجعه کنند.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ افزود: برخی از خودروها نیز اگر در صورت مراجعه به فرمانداری مراجعه کردند و جریمه شدند، در آینده مجوز و تاییدههای لازم را از فرمانداری بگیرند، به مراکز ۱۰ گانه اعتراضات پلیس راهنمایی و رانندگی در تهران مراجعه کنند تا جریمه آنها پاک شود.
این مقام انتظامی با تاکید بر اینکه تذکرات به خودروها در شب نخست بیشتر ارشادی بود، بیان کرد: انصافاً در این طرح شاهد همکاری مردم هستیم، بالغ بر ۷۰ درصد از ساعات ۲۱ تا چهار صبح و از ۳۰ تا ۵۰ درصد شاهد کاهش ترددهای روزانه از ابتدای آذر ماه هستیم.
وی یادآور شد: بیشتر مقررات کمیته امنیتی - اجتماعی ستاد ملی مقابله با کرونا توسط پلیس اعمال میشود، همکاران ما در سطح شهر حصور دارند و شهروندان میتوانند تخلفات را به مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ اعلام کنند.
ارسال نظر