|

همه چیز درباره زندگی فوق لاکچری + تصاویر

با توجه به جا افتاده بودن کلمه لوکس در زبان پارسی ترجمه لوکس گرایی به جای لاکچری برای آن مناسب تراست.

سبک زندگی

وقتی صحبت از زندگی مرفه می‌شود، واژه ای به میان می آید که اخیرا وارد ادبیات ما شده است. لاکچری در واقع کلمه انگلیسی Luxury است که ما در طول سالیان دراز مخفف آن را تلفظ می‌کردیم و می‌گفتیم لوکس Lux، لوکس یعنی تجملی عامرانه بخواهیم بگوییم لوکس برابر است با بنز در واقع با وجودی که لوکس یک واژه لاتین به معنای تجملی است اما در زبان پارسی مانند یک کلمه پارسی با آن برخورد میشود. لوکس گرایی یا لاکشری «Luxury» به معنای شکلی از زندگی است که در آن فرد ترجیح میدهد اجناس لوکس را بخرد.

لاکشری با وجودی که به تلفظ صحیح واژه انگلیسی نزدیکتر است اما در ایران به صورت لاکچری تلفظ می‌شود. البته با توجه به جا افتاده بودن کلمه لوکس در زبان پارسی همان ترجمه لوکس گرایی برای آن مناسب تراست.

لاکچری یک سبک زندگی است که در آن فرد اصرار دارد گرانقیمت ترین و باکیفیت ترین اقلام را در بین کالاها و خدمات انتخاب کند چرا که گمان می‌کند با اینکار تجربه ممتاز و حس برتر و بالاتری نسبت به هم رده های خود در جامعه پیدا می‌کند.

خودرو های لاکچری را همه ی در زیر پای فوتبالیست های معروف دیده ایم. ساعت ها، جواهرات، مبلمان و وسائل خانگی و همین طور هتل ها و رستوران ها از کالاها و خدمات لاکچری به حساب می‌آیند.به گزارش پارس ناز خرید بلیط تجربه های لذت بخش و نادر مثل سفر به فضا هم از جمله خریدهای لاکچری شناخته می‌شود. میوه فروشی که میوه های درشت و باکیفیت را در فضایی جداگانه نگه می دارد هم یک لاکچر فروش است که دنبال مشتری پولدار و لاکچرپسند میگردد.

بازار لاکچری یا لوکس فروشی یک بازار بسیار پردرآمد و البته با مشتریان خاص است. مشتریان مغازه های لاکچری آدم هایی هستند که در مورد قیمت زیاد چانه نمی‌زنند و بیشتر از قیمت نگران واقعی بودن نام تجاری یا برند محصولی هستند که می‌خرند. به همین خاطر اگر بتوانید محصول خودرا بعنوان یک برند یا نام تجاری لاکچری به لوکس گراها معرفی کنید و به آنها بقبولانید که با خرید این محصول می‌توانند جزو باشگاه لاکچرها باشند.

می‌توانید مطمئن باشید که برنده شده اید و جایگاهی عالی در بازار برای خود ایجاد کرده‌اید. البته هنوز تعریف مشخص و واحدی برای لاکچری «Luxury» در دنیاوجود ندارد. خیلی ها معتقدند هر چه جنس گرانقیمت تر و کمیاب تر باشد لاکچری تر است. برای همین وقتی یک ساعت لاکچری به دست میکنند اصرار دارند ثابت کنند دارای شناسنامه تائید شده و عدد سریال قابل رهگیری از طریق اینترنت است.

از همه  مهم تر از این ساعت فقط تعداد مشخص و محدودی تولید شده که افراد خاص و معروف و سرشناسی آن را در کلکسیون خود دارند. بد نیست بدانید که تب لوکس گرایی فقط پولدارها و خوش درآمدها را نگرفته است. حتی در خانه های افراد کم درآمد هم شما می‌توانید وسایل مشخصی را پیدا کنید که فقط به خاطر لوکس و تجملی بودن وجودشان در خانه تحمل می‌شود.

جالب اینجاست که شوق جست‌وجو برای وسایل لوکس یا لاکچری ، حتی از همان زمان غار نشینی نیز همراه انسان بوده است. به گردن آویختن دندان شیری که برای شکارش زحمت زیادی کشیده شده بود یا آویزان کردن عاج فیل از سقف غار، همگی حکایت از شوق و علاقه شدید انسان غار نشین به متفاوت بودن و به قول لاکچرهای امروزی متمایز بودن میکند. شک نیست که لاکچری یک پدیده اجتماعی است که در برخورد و ارتباط طبقات خاصی از انسانها با یک دیگر معنا پیدا می‌کند.

چرا لاکچری بازی هیجان دارد!

ما وسایل لوکس را برای دل خودمان نمی‌خریم. میخواهیم با آن مفهومی رابه دیگران نشان دهیم. بدیهی است که از لحاظ روان شناسی این مفهوم لوکس نمایی یا به رخ کشیدن و نمایش اجناس لوکس یک پدیده ذهنی و غیرواقعی است، اما با این وجود تعداد زیادی از افراد پولدار و حتی طبقه متوسط جامعه حاضرند سلامتی و سرمایه خود رابه خطر بیاندازند و حتماً لاکچرگونه زندگی کنند.

بازار عرضه خدمات و محصولات لاکچری یک گوشه بازار «Niche Market» است که سودی کلان در آن خوابیده است. باید پذیرفت که افراد پولدار و بسیار ثروتمند جامعه جهانی را نمیتوان نادیده گرفت. این افراد داشتن یک زندگی لوکس و متمایز را حق خود میدانند و اصرار دارند که به هر شکلی که شده، متمایز بودن شان را هم بخود و هم به دیگران ثابت کنند.

خانه-لاکچری

به همین خاطر با فراغ خاطر و بدون تاخیر و چانه زنی ثروت خودرا برای خرید محصولات و استفاده از خدمات لاکچری به جریان می‌اندازند و با دست و دلبازی پول خرج میکنند. صاحبان کسب و کارهایی که برای مشتریان لاکچری محصول خاص داشته باشند و بتوانند این گروه از مشتریان ویژه رابه سمت خود جلب کنند، در واقع برنده بازار هستند.

اما نکته این جاست که این تاجران قبل از هر کاری باید لاکچر بودن محصول و خدمات خود رابه مشتری لوکس گرا و ممتاز ثابت کنند. اینجاست که بحث بازاریابی لاکچری و یافتن رسانه ای مناسب برای معرفی محصولات و خدمات لاکچری مطرح میشود. به جرات می‌توانیم بگوئیم که مجله «انرژی مثبت» یک مجله لاکچری برای ساکنین دنیای لاکچری هاست. انرژی مثبت برای خود یک برند خاص با مطالبی ویژه و متمایز است.

چرا که تنها به معرفی محصولات و خدمات لاکچری نمیپردازد، بلکه نگاهی یکپارچه نگر دارد و تمام حوزه های روانشناسی، اقتصادی، سلامت و چالش های زندگی شغلی و اجتماعی انسان هایی که در جستجوی تمایزهای مثبت اند را پوشش میدهد. ما براین باوریم که شاید مقدار طلای موجود در جهان محدود باشد، اما ثروت جاری و قابل استخراج دراین دنیا پایان ناپذیر است و میتواند توسط هر انسانی روی زمین خلق شود و تکثیر گردد.

وقتی ثروت عالم بی پایان باشد، پس همه ی انسانها این فرصت و از همه ی مهم تر این حق را دارند که لاکچری ترین زندگی را برای خود و فرزندان خویش رقم بزنیم. بهمین خاطر مجله انرژی مثبت را یک مجله لاکچری برای همه ی انسان های روی زمین می‌دانیم. اثبات انرژی مثبت خود انرژی مثبت است. با ما همراه باشید. شما رابا دنیای جدیدی آشنا خواهیم ساخت. دنیایی فراتر از دنیای لاکچری ها.

ماسک-لاکچری-چین

لاکچری یعنی تجمل

کلمه تجمل ریشه در زبان عربی دارد و یکی از معانی آن در زبان پارسی زیبایی است و پیامبر میفرماید: ” خدا زیباست و زیبایی را دوست دارد و دوست دارد نعمت های خودش را در بنده اش ببیند. خداوند فقر و اظهار به فقر را دشمن می‌داند ” هر انچه در اطراف ما ودر دنیاوجود دارد نشانه هایی از زیبایی و زشتی «نازیبایی» را در خود دارد که البته تشخیص این زشتی و زیبایی به سلیقه افراد ، سبک زندگی و محیط و جامعه ای که در آن زندگی کرده اند بستگی دارد.

حتی ساخته های دست بشر از داشتن این ویژگی ها مستثنا نیست. کلمه تجمل به معنای آراستن است ودر زندگی به معنای گرایش به زیبا نشان دادن است که البته مرز باریکی بین فخر فروختن به دیگران با تجمل است که زیاده روی در تجمل گرایی باعث گذشتن از مرز تجمل است که عملی بسیار مذموم و ناپسند است.

لاکچری یعنی چه؟ چطور لاکچری زندگی می کنند؟

گران بودن یکی از شاخص های لاکچری است؛ البته تنها یکی از شاخص ها. متاسفانه بدلیل کج فهمی، در زبان امروز مردم، هر چیز گرانی لوکس نامیده می‌شود در حالی‌که ممکن است هرگز کیفیت مطلوب را نداشته باشد و یا دقت لازم برای ساخت و پرداخت آن بکار گرفته نشده باشد. به هرحال واضح است کالایی که ساعت ها زمان برای طراحی و ساخت آن از عمر افراد سپری شده است، قیمت بالایی هم دارد.

واژه های مترادف با این واژه عبارت اند از شان، شوکت، حشمت، بزرگی، بزرگواری، جاه و جلال، دبدبه، ابهت، فر. شکوه یعنی جلوه کردن به بزرگی و جلال و خوبی. چیزی که شکوه دارد، در کمترین زمان، زبان انسان را بند می آورد و او را مبهوت خود می‌کند. هر چیز شکوهمند آن قدر از لحاظ احساسی انسان را بر می انگیزد که توصیف کردن چگونگی این روند و این‌که چه چیز باعث این وجد و شعف درونی می‌شود، تقریباً ناممکن است.

وفور و بسیار بودن در جنبه های مختلفی نمود پیدا می‌کند از جمله در مورد تزئینات یک شیء یا لباس و یا تعدد اتاق های یک خانه. زیاد بودن بطور کلی چیزی است که پس از رفع نیاز های اولیه و به دست آمدن ضرورت ها به سراغ انسان می‌آید. البته گاهی زیاد بودن به حد ریخت و پاش میرسد که رفتاری ناپسند است.

لاکچری یعنی تزئینی بودن

انسان زمانی به سراغ تزئین کردن میرود که بخواهد به چیزی فراتر از کاربردی بودن یک وسیله برسد. خرید یک تابلو، یک مجسمه یا یک فرش اصیل، مثال هایی از تلاش انسان برای آراستن و تزئین کردن محیط پیرامون خود است. تزئین کردن به مفهوم توجه بیشتر هم است. هر کس ممکن است به پوشاک، خودرو، یا محل زندگی خود بیشتر توجه کند و آن را تزئین کند. تزئین کردن طبق معمول با اضافه کردن همراه است.

لاکچری ، وجوه بسیاری دارد. توصیف یک خانه، خودرو و یا هر ساخته بشری با این واژه، تنها به معنای گرانی آن چیز نیست. کیفیت ساخت و پرداخت، رعایت اصول هنری و تعداد زیادی از موارد دیگر، از لازمه های این ساخته هاست. لاکچری مانند هر مفهوم و یا شیء دو وجه پسندیده و ناپسند می‌تواند داشته باشد.

همانطور که چاقو می‌تواند ابزار نجات جان انسان در دست دکتر باشد و یا آلت قتل وی در دست یک جانی. لاکچری میتواند بطور صحیح بکار گرفته شود؛ به منظور آسایش و رفاه بیشتر. از سوی دیگر می‌تواند بطور غیر اخلاقی و به منظور نمایش توانگری مالی بکار گرفته شود که پسندیده نیست.

کدخبر: 192529

ارسال نظر