این عادات اشتباه باعث بیماری قلبی می شود
مصرف تنباکو به هر شکلی برای قلب مضر است زیرا مواد شیمیایی موجود در سیگار باعث چسبندگی دیواره سرخرگها میشود.
بنیاد قلب انگلیس گزارش داده است که مصرف تنباکو به هر شکلی برای قلب مضر است زیرا مواد شیمیایی موجود در سیگار باعث چسبندگی دیواره سرخرگها میشود.
شریانهای چسبنده خطر جمع آوری مواد چرب را افزایش میدهند که میتوانند شریان را مسدود کرده و جریان خون را در سراسر بدن کاهش دهند. برای مثال اگر جریان خون توسط قلب محدود شود، حمله قلبی رخ میدهد. اگر خونرسانی به مغز مسدود شود، سکته مغزی رخ میدهد.
سیگار نه تنها باعث ویسکوزیته شریانی میشود (که خطر مرگ را افزایش میدهد)، بلکه میتواند احتمال لخته شدن خون را نیز افزایش دهد. علاوه بر این، یک عادت ناسالم میتواند فورا ضربان قلب و فشار خون را افزایش دهد.
آسیب رساندن به بدن از این طریق باعث کاهش میزان اکسیژن و اندامهای دریافت کننده آن میشود. سیگار یکی از "بزرگترین عوامل خطر" برای بیماریهای قلبی و گردش خون است.
استنشاق دود دست دوم نیز بسیار خطرناک است و شما را در معرض خطر مشکلات تنفسی قرار میدهد. هر نخ سیگار حاوی حدود ۴۰۰۰ ماده شیمیایی است که بیشتر آنها سمی و برای سلامتی مضر هستند.
میتوان به مونوکسید کربن (گاز سمی) و قطران اشاره کرد که باعث ایجاد باقی مانده قهوهای چسبندهای میشود که ریهها را میپوشاند و خطر ابتلا به سرطان و همچنین نیکوتین را افزایش میدهد.
وقتی دود را استنشاق میکنید، حدود دو سوم دوده در ریههای شما باقی میماند. نیکوتین به عنوان "مواد شیمیایی اعتیادآور" موجود در سیگار شناخته میشود که به تشکیل دیوارههای شریانی چسبنده کمک میکند.
بنیاد قلب انگلیس (BHF) تأکید کرده است که اگر سیگار را ترک کنید، ممکن است چند ساعت طول بکشد تا فواید سلامتی ظاهر شود. پس از ۲۰ دقیقه پس از ترک سیگار، فشار خون شما شروع به بازگشت به حالت عادی میکند. پس از یک سال ترک سیگار، "خطر حمله قلبی یا سکته مغزی به نصف کاهش مییابد.
نفسهای تازه، دندانهای سفیدتر، پوست جوان، پیری کندتر و مبارزه راحت تر با سرماخوردگی و آنفلولانزا از دیگر مزایای ترک سیگار است.
به طور متوسط، اگر مردان تا سن ۳۰ سالگی سیگار را ترک کنند، ۱۰ سال به زندگی خود اضافه میکنند. بسیاری از افراد اگر تا ۶۰ سالگی سیگار را ترک کنند، سه سال به زندگی خود اضافه میکنند.
ارسال نظر