|

ایمپلنت دندان بدون درد

آیا ایمپلنت دندان درد دارد ؟ درد ایمپلنت دندان چند روز است ؟ این سوالاتی است که بسیار پرسیده می شود و در این مطلب به تمامی این سوالات و آنچه درباره ایمپلنت باید بدانیم پاسخ می دهیم.

ایمپلنت دندان بدون درد با استفاده از روش های مختلفی انجام می شود. یکی از این روش ها انجام ایمپلنت بدون جراحی و درد است و دیگری ایمپلنت با سدیشن است که فرد یک کاشت ایمپلنت  دندان بدون درد را تجربه می کند.

یکی از مواردی که در امور دندان پزشکی وجود دارد ترس از دندان پزشکی یا دنتال فوبیا است.

ایمپلنت دندان بدون درد-۱

ایمپلنت دندان با سدیشن (بیهوشی و آرامبخشی)

ایمپلنت با سدیشن یا ایمپلنت دندان با بیهوشی که در واقع همان دندانپزشکی در خواب است یکی از روش های جدید و بروز برای غلبه افراد بر روی ترس از دندان پزشکی انجام می شود.

در واقع دندان پزشکی در خواب یا سدیشن یکی از راه هایی است که با آن می توان استرس ها و واکنش های نا خواسته بیمار نسبت به دندانپزشکی را با استفاده از دارو کنترل نمود.

ایمپلنت دندان بدون درد از محبوب ترین روش هایی که می تواند ترس از دندان پزشکی در درجه های مختلف را به صورت کامل از بین ببرد.

زیرا بعضی افراد آن قدر دارای ترس شدید از دندان پزشکی هستند که به صورت عادی نمی توان درمان آن ها را انجام داد و باید بیهوشی کامل و یا سدیشن برای آن ها انجام داد.

ایمپلنت دندان بدون درد-2

سدیشن در پزشکی چیست؟

همچنین افراد زیادی دارای ترس از ایمپلنت دندان هستند که روش ایمپلنت دندان بدون درد یا ایمپلنت با آرامبخشی بهترین روش برای آنهاست.

با ما همراه باشید تا در این مقاله هر آنچه باید در رابطه با ایمپلنت دندان بدون درد، سدیشن و ایمپلنت با بیهوشی باید بدانید را برایتان شرح دهیم.

سدیشن در پزشکی در واقع تجربه ای آرام بخش و بدون اضطراب است که می توان با استفاده از آن افرادی که دارای ترس از امور پزشکی هستند را آرام کرد. با استفاده از سدیشن میتواند خدمات درمانی را بدون هیچ گونه هراس و دلهره ای برای این افراد انجام داد.

در صورتی که خدمات دندان پزشکی را به درستی و به صورت دوره ای انجام ندهید قطعا سلامت و کارکرد دهان و دندان شما دچار آسیب شده و لبخند های زیبا و جذابیت چهره خود را دچار خدشه خواهید کرد.

ایمپلنت دندان بدون درد-3

روش ایمپلنت با سدیشن چگونه است؟

با استفاده از دارو های آرام بخش می توان یک آرامش و حالتی آرام را برای بیمار ایجاد کرد تا بتوان خدمات کاشت ایمپلنت دندان را به صورت کامل انجام داد.

داروهایی که در این روش استفاده می شوند عبارتند ازداروهای ضد اضطراب، اکسید نیتروژن و ... که به طریق های مختلفی طی دوز های مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد.

در دوره های قبل برای این روش از آرام بخش وریدی داروهایی که به دست یا بازوی بیمار تزریق می شد برای بی هوش کردن بیمار استفاده می شد اما امروزه از روش های نوین و استانداردتری برای بیهوشی یا ایمپلنت دندان با سدیشن استفاده می شود.

امروزه از بهترین روش هایی که مورد استفاده قرار گرفته تا افراد بتوانند یک کاشت ایمپلنت بدون درد داشته باشد استفاده از آرام بخش های خوراکی است.

کاشت ایمپلنت دندان به دلیل شکافی که باید در لثه ایجاد شود تا ایمپلنت دندان رون استخوان فک کاشت شود کمی روش سختی است و بیمار ممکن است درد بسیار کمی مانند کشیده شدن دندان را حس کند.

به همین علت اغلب بیمارانی که آستانه تحمل پایینی دارند و یا از درمان های دندان پزشکی ترس دارند از آرام بخش در طول درمان استفاده می کنند به صورتی که انگار مدت زمان درمان در خواب به سرمی بردند.

استفاده از آرام بخش با تزریق بی حسی کاملا متفاوت است. نکته ای که حائز اهمیت است این است که در حین استفاده از سدیشن در جراحی ایمپلنت نیز باید از بی حسی موضعی استفاده شود.

استفاده از بی حسی موضعی باعث می شود به صورت موقت تکانه های در از سمت بافت لثه و دندان ها مسدود شود. البته این تزریق بی حسی موضعی باید بعد از استعمال آرام بخش استفاده شود که بیمار حتی درد تزریق بی حسی را نیز متوجه نشود.

بیمارانی که از روش سدیشن برای کاشت ایمپلنت و یا دیگر موراد درمانی دندان پزشکی خود استفاده می کنند کمتر از دیگران دچار عوارض یا آسیب خواهند شد زیرا به دلیل حس نکردن درد و روند درمان ایمپلنت دندان، دفعات مرتب تری به دندان پزشکی مراجعه می کنند و دیگر آسیبی به دندان های آن ها نخواهد رسید.

برای این دسته از افراد در صورتی که جهت کاشت ایمپلنت دندان نیاز به انجام جراحی های تکمیلی هم باشد بدون هیچ مشکلی میپذیرند زیرا با این روش دیگر عملیات و فرآیند لیفت سینوس یا پیوند استخوان را متوجه نخواهند شد و کاشت ایمپلنت دندان برایشان هموار می شود.

برای مشاهده لیست قیمت ایمپلنت دندان 1401 و قیمت دندان ایمپلنت به لینک زیر مراجعه کنید.

https://iricclinic.com/ایمپلنت-دندان/

انواع آرام بخش مورد استفاده در روش سدیشن

نوع و میزان دوزی که از آرام بخش برای هر بیمار استفاده می شود متفاوت است. بدین معنی که اگر جزو آن دسته از افرادی هستید که دارای اضطراب بسیار شدید هستید بهتر است از پزشک خود بخواهید که از ارام بخش قوی تری استفاده کند.

معمولا سطح آرام بخش در کاشت ایمپلنت دندان از خفیف، متوسط تا عمیق است. با وجود آن که این روش هیچگونه خطری در پیش ندارد اما پزشک پیش از انجام آن معمولا تمامی نکات مورد نظر را برایتان شرح می دهد.

بهتر است پیش از استفاده از آرام بخش و انجام جراحی کاشت ایمپلنت لیستی از داروهایی که استفاده می کنید را به پزشک خود تحویل دهید تا از موادی برای شما استفاده کند که دارای تداخل دارویی با داروهای مورد استفاده شما نباشد.

استفاده از آرام بخش متوسط باعث کاهش سطح هوشیاری بیمار شده بدین شکل که بیمار می تواند خودش نفس بکشد و هیچ یک از واکنس هایش از بین نمیرود و به تمامی محرک های کلامی و فیزیکی به راحتی پاسخ می دهد.

آرام بخش های وریدی مانند آرام بخش های خوراکی هستند به صورتی که بیمار تصور می کند کاملا خواب است. تفاوت این نوع آرام بخش و آرام بخش خوراکی نوع ورود مواد به بدن بیمار است.

آرام بخش های وریدی باید با استفاده از روشهای تزریقی وارد بدن بیمار شود و بسیار سریع اثر می کند و بهتر است برای درمانهای کوتاه از آن استفاده شود.

از عوارضی که در صورت استفاده زیاد از این نوع آرام بخش ممکن است پیش آید فراموشی کوتاه مدت است به صورتی که فرد تصور می کند فقط چند دقیقه خواب بوده و درمان پایان پذیرفته است.

و در نهایت بیهوشی عمومی است که برای درصد بسیارکمی از افراد انجام می پذیرد. این دسته از افراد به دلیل بیماری های خاص خود اصلا گزینه مناسبی برای سدیشن و آرام بخش های ضعیف تر نیستند.

منبع: دندانپزشکی آیریک

نویسنده: رپورتاژ
کدخبر: 280643

ارسال نظر

 

آخرین اخبار