آملی لاریجانی از ریاست مجمع تشخیص استعفا داد؟
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در مصاحبهای در پاسخ به سوالی در مورد استعفای آملی لاریجانی از ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: من چیزی نشنیدهام.
غلامرضا مصباحیمقدم، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نسبت به احتمال استعفای صادق آملی لاریجانی از ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام ابراز بیاطلاعی کرد. چندی پیش صادق آملی لاریجانی که از امضای اعتبارنامه سید ابراهیم رئیسی به عنوان رئیسجمهوری دولت سیزدهم امتناع کرده و پس از مدتی از سمت خود به عنوان یکی از فقهای شورای نگهبان استعفا کرده بود.
مصباحیمقدم در پاسخ به سوال «مدارا» در مورد این که آیا استعفای آملی لاریجانی از ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام را که اخیرا در فضای غیررسمی رسانهای منتشر شده، تکذیب میکنید، گفت: «من چیزی نشنیدهام. تکذیب کردن یک موضوع هم مربوط به زمانی است که شما اطلاعی از موضوع داشتهباشید من چنین خبری را نشنیدهام و در جریان نیستم.» او همچنین تاکید کرد که در مورد استعفای آملی لاریجانی از شورای نگهبان هیچ تحلیل و نظر خاصی ندارد.
این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به این که جلسات مجمع برگزار میشود، در مورد آخرین وضعیت FATF توضیح داد: «این موضوع هنوز هم در دستور کار قرار ندارد و مشخص نیست کی دوباره در دستور کار قرار گیرد.» او همچنین تاکید کرد که از سوی دولت جدید در این مورد با مجمع هیچ رایزنی و صحبتی صورت نگرفتهاست.
مصباحیمقدم در پاسخ به این سوال که آیا ممکن است این موضوع دوباره در مجمع بررسی شود و در دستور کار قرار گیرد، توضیح داد: «بررسی دوباره FATFبستگی به تحریمهای امریکا دارد. اگر تحریمهای امریکا لغو شود احتمال دارد دوباره FATF در مجمع مورد بررسی قرار گیرد.»
او همچنین در واکنش به این که لغو تحریمها مستلزم مذاکرات برجامی ست نیز گفت: «به هر دلیلی اگر تحریمهای امریکا لغو شود، ممکن است FATF در مجمع دوباره بررسی شود. مسئله ما تحریمهای امریکاست و اگر این تحریمها نباشد ما نگرانیهای کمتری خواهیم داشت. ما بارها گفتهایم و اعلام کردهایم چون امریکا ایران را تحریم کرده و هرگونه دور زدن تحریم مشمول دو عنوان پولشویی و تامین مالی تروریست میشود. ما تحریمها را دور میزنیم اگر بنا باشد معاملاتمان را شفاف کنیم، امریکاییها راهش را پیدا میکنند و جلوی آن را میگیرند. اگر معاملاتمان پوششی باشد، از منظر FATF ما در حال پولشویی و تامین مالی تروریست هستیم.»
او همچنین در واکنش به این که گفته میشد حضور رئیسی در قوه مجریه ممکن است به حلوفصل مسئله FATF بینجامد، تصریح کرد: «حضور آقای رئیسی در قوه مجریه در پیشرفت بررسی FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام هیچ تاثیری نداشتهاست.»
ارسال نظر