|

رد پای یک زن در ماجرای پیجرهای آلوده | اطلاعات تازه افشا شد

این زن 49 ساله ایتالیایی-مجارستانی از زمان انفجار پیجرها ناپدید شده است. به گفته مادرش، او پس از دریافت تهدیدهای متعدد از منابع نامشخص، توسط سرویس‌های مخفی مجارستان در یک مکان امن نگهداری می‌شود.

سیاست رد پای یک زن در ماجرای پیجرهای آلوده | اطلاعات تازه افشا شد

او به هفت زبان صحبت می کند، دکترای فیزیک ذرات دارد، در آپارتمانی در بوداپست زندگی کرده و تحت پوشش کارهای بشردوستانه و یک شرکت  صوری (کاغذی) در نهایت مامور وصل موساد به خریداران پیجرهای آلوده برای حزب الله لبنان شده است.

این توصیفی است از "کریستیانا بارسونی-آرسیدیاکونو" ۴۹ ساله، مدیر عامل ایتالیایی-مجارستانی و مالک شرکت صوری (کاغذی) مشاوره "بی ای سی" مستقر در مجارستان، که تحت پوشش این شرکت، پیجرهای انفجاری را به ماموران خرید حزب الله لبنان فروخته و سپس ناپدید شده است.

از زمان انفجار پیجرها، او در انظار عمومی ظاهر نشده است. همسایه ها می گویند که او را ندیده اند. درِ آپارتمان او در یک ساختمان باشکوه قدیمی شهر بوداپست، بسته شده است.

مادر او" بئاتریکس بارسونی-آرسیدیاکونو" به آسوشیتدپرس گفت که دخترش تهدیدهای نامشخصی دریافت کرده است و "در حال حاضر در مکانی امن است که توسط سرویس های مخفی مجارستان محافظت می شود."

او در مصاحبه ای تلفنی از شهر سیسیل ایتالیا گفت: "سرویس‌های مخفی مجارستان به او توصیه کردند که با رسانه‌ها صحبت نکند."

"ویکتور اوربان" نخست وزیر مجارستان روابط بسیار گرم و صمیمانه ای با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل دارد.

مقامات امنیتی مجارستان به درخواست اظهارنظر پاسخ نداده اند خبرگزاری آسوشیتدپرس نتوانست به طور مستقل این ادعا را تایید کند.

یکی از آشنایان او، که مانند دیگرانی که او را از نظر اجتماعی در بوداپست می شناختند، که خواسته نامش فاش نشود، گفت که او مانند کسی است که "به راحتی می توان از او استفاده کرد."

آن شخص گفت: " او فردی است که نه به یک نوع کسب‌وکار بلکه بیشتر شبیه کسی است که اغلب چیز جدیدی را امتحان می‌کند، که به سرعت چیزها را باور و به آنها به عنوان یک کسب و کار جدید علاقه مند می شود و سپس مشتاق یک شغل دیگری می‌شود."

"کیلیان کلینشمیت" مدیر سابق امور بشردوستانه سازمان ملل که "بارسونی-آرسیدیاکونو" را در سال 2019 برای اجرای یک برنامه 6 ماهه با بودجه هلندی برای آموزش لیبیایی‌ها در تونس در موضوعاتی مانند هیدروپونیک، فناوری اطلاعات و توسعه تجارت استخدام کرده، او را " مدیری قلدر" توصیف کرد و گفت که او را قبل از پایان قراردادش اخراج کرده است.

وی به رویترز گفت که این یکی از بزرگترین اشتباهات زندگی من بود. "این در سطح شخصی افتضاح بود... سپس در نقطه ای گفتم دیگر بس است. احتمالا باید زودتر این کار را می کردم. گفتم بس است و او را یک ماه زودتر به خانه فرستادم."

خانم آرسیدیاکونو به تماس‌ها و ایمیل‌های رویترز پاسخ نداده است و زمانی که رویترز از آدرس خصوصی او در مرکز شهر بوداپست بازدید کرد، هیچ پاسخی دریافت نکرد.

خانه او در بوداپست را یک دروازه بیرونی آهنی احاطه کرده است در حالی که نقاشی‌های برهنه با رنگ‌های پاستیل قرمز و نارنجی روی دیوار خانه دیده می‌شود.

هنگامی که رویترز برای اولین بار در روز چهارشنبه از این ساختمان بازدید کرد، درب حصار محوطه منتهی به آپارتمان او باز بود و زمانی که خبرنگار روز پنجشنبه برگشت،این در بسته بود و هیچ کس جواب زنگ را نداد.

زنی که در ۲ سال گذشته در این ساختمان زندگی می‌کرد، گفت که بارسونی-آرسیدیاکونو از قبل ساکن بوده است و او را مهربان، کم سر و صدا، اما اهل ارتباط توصیف کرد.

او کار طراحی خود را به عنوان بخشی از یک گروه هنری بوداپست تمرین کرد، اگرچه چند سالی بود که در جلسات این گروه هنری شرکت نکرده بود، اما سازمان‌دهنده این گروه گفت که به نظر می‌رسد بیشتر یک تاجر به نظر می‌رسد تا یک هنرمند، اما فردی شاداب و خوش‌گذران است.

یکی از همکلاسی‌های بارسونی-آرسیدیاکونو گفت که او در خانواده‌ای با پدری شاغل و مادری خانه‌دار در "سانتا ونرینا"، نزدیک کاتانیا در شرق سیسیل بزرگ شد و دبیرستان را در همان نزدیکی گذراند. او بارسونی-آرسیدیاکونو را یک جوان کاملا محجوب توصیف کرد.

در اوایل دهه ۲۰۰۰ او دکترای خود را در رشته فیزیک در دانشگاه کالج لندن گرفت، جایی که پایان نامه او در مورد پوزیترون - ذره ای زیر اتمی با جرم یک الکترون و بار مثبت - در وب سایت UCL موجود است. اما به نظر می رسد که او تحصیلات خود را بدون دنبال کردن یک حرفه علمی ترک کرده است.

"آکوس توروک" فیزیکدان بازنشسته ای که یکی از اساتید او در UCL بود و در آن زمان مقالاتی را با او منتشر کرد، از طریق ایمیل گفت: " تا آنجا که من می دانم او از آن زمان تاکنون کار علمی انجام نداده است."

رزومه ای که او برای استخدام موقت و منجر به اخراج در امور بشردوستانه سازمان ملل استفاده کرده، شامل ارجاع به سایر مدارک تحصیلات تکمیلی، در زمینه سیاست و توسعه، از دانشکده اقتصاد لندن و دانشکده مطالعات شرقی و آفریقایی بود که رویترز قادر به تایید آنها نیست. او سپس به تشریح سابقه مشاغل خود روی پروژه های غیردولتی در اروپا، آفریقا و خاورمیانه پرداخته است.

در یک رزومه جداگانه در وب سایت مشاوره BAC، او خود را به عنوان "عضو هیات مدیره در موسسه Earth Child" - یک موسسه خیریه آموزشی و زیست محیطی در نیویورک - توصیف کرده است. "دونا گودمن" موسس این گروه، گفت که بارسونی-آرسیدیاکونو هرگز در این موسسه خیریه نقشی نداشته است.

گودمن گفت: "او دوست یکی از دوستان یکی از اعضای هیات مدیره بود و در سال 2018 در مورد یک فرصت شغلی با ما تماس گرفت. اما او هرگز برای درخواست خود دعوت به همکاری نشد."

این رزومه همچنین او را به‌عنوان یک "مدیر پروژه" سابق در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در سال‌های ۲۰۰۸-۲۰۰۹ توصیف می‌کرد که کنفرانس تحقیقات هسته‌ای را سازماندهی کرد. آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت سوابق آن نشان می‌دهد که او به مدت 8 ماه در آنجا کارآموز بوده است.

در وب‌گاه شرکت مشاوره "بی ای سی" (شرکت کاغذی) که در پایان این هفته حذف شد، این شرکت اطلاعات کمی از تجارت واقعی خود در مجارستان ارایه کرده و آدرس ثبت شده آن یک دفتر خدماتی در حومه بوداپست است.

 بارسونی-آرسیدیاکونو در رزومه خود در این وبگاه نوشته: "من دانشمندی هستم که از سوابق بسیار متنوع خود برای کار روی پروژه های بین رشته ای برای تصمیم گیری استراتژیک (سیاست های آب و آب و هوا، سرمایه گذاری) استفاده می کنم... با مهارت های تحلیلی و زبانی عالی، من از کار و رهبری در یک محیط چند فرهنگی که در آن تنوع، صداقت و شوخ طبعی ارزشمند است، لذت می برم."

منبع: عصر ایران
کدخبر: 335241
  • کرامت سلیمی ارسالی در

    به نظر بنده انفجار پیجر ها و بیسیم ها د ر لبنان ناشی از مواد منفجره نبود.
    با شناختی که بنده از موضوع خازن ها دارم این کار توسط ابرخازنهای قرار داده شده د ر این وسایل صورت گرفت.

    اب رخازنها قادرند مقدار زیادی انرژی الکتریک ی را در خود ذخیره کنندو در کسری از ثانیه ازاد کنند. و در نزدیکی خود قوسهای بسی ار داغی در حد چند هزار درجه سانتی گراد ا یجاد کند و همین گرما باعث اسیب به افراد حامل این وسایل می شود.

    ش دت نور این قوس انقدر زیاد است که نگاه به ان باعث کور شدن می شود.

    بمبهای الکترومغناطیس که قدرت از بین بردن وسایل الکتریکی را دارند همگی ابرخازن ه ستند. و بعضی از انها تا شعاع چند کیلومت ر قئرت از بین بردن وسایل را دارند.


    انفجار پیجرها دقیقا م شابه تخلیه انرژی یک ابرخازن می باشد. فی لمها را مجددا ببینید.و دقت کنید همگی یک قوس قوی الکتریکی ازاد می کنند.
    ابرخازنها ساختار ساده ای دارند و ح تی شرکتهای الکتریکی ایرانی نیز می توانند انها را بسازند.

    در کشور ما افراد توانای بسیاری هستند که می توانن د برای کشور خدمات بزرگی انجام دهند اما ا ین استعداد ها در دانشگاه ها سرکوب شده و از بین می روند.

    متاسفانه تعداد زیادی از اساتید دانشگاه این محیط را جایی برای رسیدن به مراد دلشان و واقعی ت بخشیدن به تخیلات شهوانی خود می دانند و با ارائه درسهای نامربوط و همچنین کتابها ی قطور و سنگین و غیر قابل درک هنگام امت حانات و نمره دهی از دانشجویان اخاذی مالی و غیر اخلاقی می کنندو انگاه انتظار دار یم که از دانشگاه افرادی فارغ التحصیل شون د که بتوانند برای کشور مفید باشند. و بدب ختانه هیچ جایی به این موضوع اهمیت نمی د هد و ورود نمی کند.

    حقمان است که کشور کوچکی همچون اسرائیل اینگونه با ما رفتار کند.

    ما توانا یی شکست دادن اسرائیل و حتی امریکا را هم داریم اما به کجا این را بگوییم و کدام مس ئول اماده شنیدن حرف ماست.

    تلخ تر و دردناکتر از اقدامات غربی ها و اسرائیل بر علیه ایران و سکوت و بی تفاو تی و خونسردی اصحاب رسانه در مقابل تلاش ا مثال بنده برای افشای حقایق است.
    < br /> بی تفاوت نباشید.

ارسال نظر

 

آخرین اخبار

پربازدیدترین