|

مروری بر سریال «بازم مدرسم دیر شد» | حقوق اکبر عبدی در این سریال چقدر بود؟

برای کودکان دهه ۱۳۶۰، سریال تلویزیونی «بازم مدرسم دیر شد» یادآور خاطرات شیرینی است. این سریال با بازی اکبر عبدی در نقش محسن، جوانی ۲۳ ساله، روایتگر داستان پسری است که همیشه به مدرسه‌اش دیر می‌رسید و هر بار بهانه‌ای جدید برای تأخیرش داشت.

سینما و تلویزیون مروری بر سریال  «بازم مدرسم دیر شد» | حقوق اکبر عبدی در این سریال چقدر بود؟

اکبر عبدی را خیلی ها با یک سریال در دهه ۶۰ به یاد می آورند. در دهه ۱۳۶۰ که مدرسه‌ها در امور تربیتی و آموزشی سخت‌گیری زیادی داشتند و بچه‌ها از مدرسه رفتن فراری بودند، با ساخت سریال‌هایی مثل «بازم مدرسم دیر شد» عواقب تنبلی و بازیگوشی به بچه‌ها گوشزد می‌شد. در واقع در آن دوران تلویزیون به عنوان تنها رسانه فراگیر سعی می‌کرد بچه‌ها را از نظر ذهنی برای رفتن به مدرسه آماده کند.

اکبر عبدی در برنامه تلویزیونی «چهل‌تیکه» که از شبکه نسیم پخش می‌شد، ‌ درباره حال‌وهوای مدرسه در آن سال‌ها گفته بود: «الان بچه‌ها مدرسه را دوست دارند؛ وگرنه آن زمان بچه‌ها خیلی از مدیر و معلم حساب می‌بردند. الان معلم اگر بلند داد بزند سر بچه‌ها، می‌توان از او شکایت کرد و وضعیت خیلی فرق کرده است.»

او سپس خاطره‌ای از دوران مدرسه‌اش تعریف کرد: «یک‌بار سر کلاس مدام به معلم‌مان می‌گفتم آقا میشه برم دستشویی، میشه برم دستشویی؟ معلم هم گفت نمیشه. مدتی که گذشت، دلش به رحم اومد و گفت بیا برو. گفتم دیگه نمی‌خوام، همون سر زنگ تفریح می‌رم و به مامانم می‌گم برام لباس بیاره.»

بازم-مدرسه‌ام-دیر-شد

عبدی درباره سریال «بازم مدرسم دیر شد» در این برنامه گفت: «در مجموعه «بازم مدرسم دیر شد» هر قسمت ۱۰۰۰ تومان دستمزد می‌گرفتم و در همان موقع فیلم سینمایی با دستمزد ۵۰۰ هزار تومان پیشنهاد شد که همان کاراکتر «بازم مدرسم دیر شد» را بازی کنم اما چون تکراری بود قبول نکردم. این را باید گفت که در دام تکرار افتادن به شرایط مالی و معنوی بازیگر خیلی بستگی دارد.»

جز عبدی، دیگر بازیگران این سریال اسماعیل داورفر در نقش پدر محسن، مهین شهابی در نقش مادر محسن، عنایت‌الله شفیعی در نقش مرشد و مجید رزاز در نقش بچه‌مرشد بودند. کارگردان هنری این سریال حسین افصحی بود و کارگردان تلویزیونی‌اش مهوش جزایری. این سریال سال ۱۳۶۲ از شبکه یک سیما پخش می‌شد.

شاید برای‌تان جالب باشد که بدانید بازیگران این سریال بعد از ۴۱ سال حالا کجایند و چه می‌کنند؟

اسماعیل داورفر

داورفر که بیشتر با نقش‌های دوستعلی در سریال «دایی جان ناپلئون» ناصر تقوایی و مدیر آژانس در سریال «آژانس دوستی» در یادها مانده، سال ۱۳۸۷ در ۷۶ سالگی درگذشت. آخرین کار تلویزیونی او یک سال پیش از فوتش تله‌فیلم «رز سرخ» بود. در «بازم مدرسم دیر شد»، تکه‌کلام داورفر «چه نیکو» بود.

مهین شهابی

مهین شهابی با اینکه کارش را در سینما و تلویزیون قبل از انقلاب آغاز کرد، اما با سریال «آیینه» در سال ۱۳۶۴ به شهرت رسید. او در سال ۱۳۸۹ درگذشت. شهابی در «بازم مدرسم دیر شد» نقش مادری مهربان اما جدی را داشت که با حوصله بود، اما در برابر شیطنت‌های محسن کوتاه نمی‌آمد و سعی می‌کرد درست و غلط را به او آموزش دهد.

عنایت‌الله شفیعی

شفیعی کار در سینما را با بازی در فیلم «گوزن‌ها» در نقش یکی از بازیگران تئاتر جامعه باربد آغاز کرد. او هم در سریال «امام علی» و هم سریال «مختارنامه» با داود میرباقری همکاری کرده و حالا هم در حال بازی در سریال «سلمان فارسی» است که زمان پخش قطعی آن مشخص نیست. او در «بازم مدرسم دیر شد» نقش مرشد را داشت که پیرتر از سن واقعی خودش بود. مرشد معرکه می‌گرفت و بچه‌ها دورش جمع می‌شدند و نکات آموزشی را در قالب شعر و پند و اندرز به آنهاآموزش می‌داد.

مجید رزاز

مجید رزاز که سال‌هاست کمتر تصویرش را در قاب تلویزیون می‌بینیم، بیشتر در دهه ۱۳۶۰ به عنوان مجری فعال بود. البته او تجربه بازی در تله‌تئاتر هم دارد. او در «بازم مدرسم دیر شد» نقش بچه‌مرشد را داشت که وردست مرشد بود.

منبع: همشهری آنلاین
کدخبر: 335532

ارسال نظر

 

آخرین اخبار

پربازدیدترین