|

صنعت بیمه، پشت گردشگری را خالی کرد

رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی ایران، اظهارکرد: در دوران شیوع ویروس کرونا، صنعت بیمه، سازمان مالیاتی و نظام بانکی هیچ کمکی به صنعت گردشگری نکردند.

صنعت صنعت بیمه، پشت گردشگری را خالی کرد

حرمت الله رفیعی رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی ایران، گفت: نوروز امسال برای صنعت گردشگری بد نبود اما اینگونه هم نبود که ظرف ۱۵ روز اول فروردین ماه، ضرر و زیان و لطمات جبران ناپذیری که در دوران شیوع ویروس کرونا به دفاتر مسافرتی وارد شد، جبران شود.

وی، با بیان اینکه نوروز ۱۴۰۱ آغاز خوبی برای صنعت گردشگری بود، ادامه داد: اگر همین روند استمرار داشته باشد، پیش‌بینی می‌شود که تابستان هم برای حوزه گردشگری خوب باشد.

رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی ایران، تصریح کرد: برآوردها اینگونه است که در تابستان امسال حدود یک سوم سال ۹۷ توریست وجود داشته باشدکه این آمار در زمینه ورود و خروج گردشگر است.

رفیعی، با اشاره به وضعیت اقتصادی عموم جامعه، افزود: شرایط اقتصادی مردم متفاوت شده و مسافری که در یکسال به کشورهای اروپایی سفر می‌کرد، الان توان سفر به کشورهای آسیایی را دارد و مسافری هم که توان سفر به کشورهای آسیایی را داشت، درحال‌حاضر فقط توان رفتن به سفرهای داخلی را دارد.

وی، خاطرنشان کردکه قبل از شیوع ویروس کرونا ۵ هزارآژانس مسافرتی فعال در کشور وجود داشت که درحال‌حاضر کمتر از ۲۵۰۰ آژانس مسافرتی فعال وجود دارد یعنی بیش از ۵۰ درصد دفاتر دیگر در عرصه گردشگری حضور ندارند.

رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی ایران، با بیان اینکه در دنیا تسهیلات ویژه برای صنعت گردشگری در نظر گرفته می‌شود، گفت: در کشورهای دیگر نه تنها بیمه رایگان است بلکه تسهیلات دیگری هم برای صنعت گردشگری وجود دارد اما شرکت‌های بیمه بازرگانی هم سازمان هایی خصوصی هستند و نیاز به درآمد و سودآوری دارند و کمکی از سوی دولت ندارند که بتوانند تسهیلات بیمه‌ای به صنعت گردشگری ارائه دهند.

وی، اذعان داشت که هرمسافری که بخواهد از یک مبدا به مقصدی برود حتما باید بیمه باشد و هواپیما اگر بیمه مسافر نباشد به لحاظ قانونی نمی‌تواند پرواز کند.

رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی ایران، گفت: هر مسافری می‌تواند از بیمه نامه مسافرتی جدا از بیمه هواپیما و دهتل استفاده کند و اگر به هردلیلی در خیابان یا مکانی دیگر آسیبی به وی وارد شد بتواند از بیمه استفاده کند که هزینه آن هم زیاد نیست.

رفیعی، تعداد اعضای انجمن متبوع خود را هزار نفر برشمرد و ادامه داد: آمار دقیقی از تعداد آژانس هایی که مجوز آنها لغو شده وجود ندارد.

 

منبع: ایلنا
کدخبر: 257600

ارسال نظر