سئو در تبریز، خدمات و آموزش با سید احسان خسروی
با خدمات و آموزش سئو در تبریز توسط سید احسان خسروی (09027106236)، شما با سئو تبریز (SEO) و قرارگیری سایت تان در رتبه های اول موتور جستجوی گوگل، فروش محصولات و خدمات تان در تبریز (Tabriz) افزایش می یابد.
با خدمات و آموزش سئو در تبریز توسط سید احسان خسروی (۰۹۰۲۷۱۰۶۲۳۶)، شما با سئو (SEO) و قرارگیری سایت تان در رتبه های اول موتور جستجوی گوگل، فروش محصولات و خدمات تان در تبریز (Tabriz) افزایش می یابد.
داستان سئو در تبریز چیست؟
همکاری با استارت آپ های تبریز و قرارگرفتن در فضای دیجیتال مارکتینگ به خصوص حوزه سئو به عنوان یک متخصص و مشاور، باعث شده در زندگی روزمره، همواره فکر و ذکرم مشغول موضوع بهینه سازی سایت باشد. چند روز پیش با همسرم به یک مغازه در ولیعصر تبریز رفته بودیم که برای ایشان کفش بخریم. تلاشِ فروشنده مغازه برای فروش توجهم را جلب کرد. یاد سالهایی افتادم که نوجوان بودم و تابستانها در سه راه امینِ تبریز فروشندگی میکردم. روش کاریمان اینطور بود که دم در مغازه میایستادیم و هرکسی را که ویترین مغازه را نگاه میکرد دعوت به مغازه و دیدن اجناس بیشتر میکردیم و تقریبا به زور به مشتریها جنس میفروختیم.
همسرم که مشغول انتخاب کفش بود، تصمیم گرفتم خودم را به چالش بکشم و تلاش کنم صاحب مغازه را قانع کنم که چنین سبکِ فروشی دیگر مناسب مخاطبِ باهوش امروزی نیست و او باید به سمت استفاده از ابزارها و روشهای نوین فروش حرکت کرده و از سئو در توسعه کسب و کار خود در تبریز استفاده کند.
از تغییراتی گفتم که در حوزه بازاریابی دیجیتال شکل گرفته و سعی کردم درباره سئو در تبریز و بازاریابی درونگرا و بازاریابی برونگرا توضیح مختصری بدهم. درباره تغییر الگوهای خرید مشتری امروزی گفتم و توضیح دادم که مشتری امروزی بسیار باهوشتر از گذشته است و نمیتوان به روشهای سنتی اکتفا کرد.
هرچقدر من بیشتر توضیح میدادم آقای مغازهدار مقاومتش بیشتر میشد. انگار گارد دفاعی گرفته بود و میخواست از حمله این اطلاعات جدید جان سالم به در ببرد. یاد جملهای افتادم که میگفت یادگرفتن معلومات جدید اول مستلزم این است که بپذیری معلومات قبلیات اشتباه بوده و این برای کسی که سالها با آن معلومات زندگی کرده و به آنها باور داشته آسان نیست.
فکر دیگری به ذهنم رسید. استفاده از آمار و ارقام.
گفتم حاج آقا به نظرتون از وقتی دیجیکالا و بقیه فروشگاههای اینترنتی وارد بازار شدن چقدر بازار شما کوچکتر شده؟
با یک محاسبه سرانگشتی فکر میکنین چقدر از سهم بازر شما را این فروشگاههای اینترنتی ازتون گرفتن؟
این بار بدون هیچ مقاومتی جوابم را داد. انگار سفره دلش باز شده بود. گفت: خیلی. خیلی زیاد.
دوباره ازش پرسیدم این به نظرتون یک اتفاقی بوده که یک بار افتاده و تمام شده یا روندی بوده که قراره از این به بعد هم ادامه داشته باشه؟ یعنی قراره سهم بازار شما کوچک و کوچکتر شده و سهم بازار آنها بزرگ و بزرگتر شود؟
اینبار به فکر فرو رفت و گفت فکر میکنم اونا رفته رفته بزرگتر شن.
همون نتیجهای رو که میخواستم از گفتگو بگیرم رو گرفته بودم. الان وقتش بود که تلنگر آخر را بزنم. گفتم الان شما با این بیبرنامگی در حوزه اینترنت و عدم استفاده از سئو تبریز عملا نشستهاید و کوچکترشدن کسب و کارتان را نگاه میکنید؟ امیدوارم کار از کار نگذره و وقتی که دیگر خیلی دیر شده به فکر شروع فعالیت در فضای اینترنت و سئو نیفتید!
اینجا بود که همسرم برای انتخاب نهایی صدایم کرد و گفت و گوی من و آقای مغازه دار تمام شد. نمیدانم صحبتهایمان باعث تغییر در روش فروشِ این کسب و کار شد یا نه. اما میدانم که در شهرمان تبریز بسیاری از صاحبان کسب و کارها و صنایع همچنان به ادامه شیوههای سنتی فروششان اصرار دارند. بیتردید این موضوع در کوتاه مدت و میان مدت به بسیاری از کسب و کارها آسیب خواهد رساند و در بلند مدت اقتصاد شهرمان را ضعیف و ضعیفتر از آنچه که هست خواهد کرد.
تبریز از دیرباز قطب صنعت کشورمان است، صنایع مهم خودروسازی، ماشین سازی و ساخت تجهیزات، صنایع الکترونیکی و لوازم برقی، صنایع شیمیایی و پتروشیمی فقط بخشی از صنایع مهم فعال در تبریز هستند. اما در دنیای امروز اقتصاد جهانی بیشتر از اینکه بر پایه فنآوری بچرخد بر پایه فکرآوری میچرخد. بیایید روند تغییرات اساسی در حوزه کسب و کارها، صنعت و اقتصاد دنیا را باهم بررسی کنیم و ببینیم تبریز در این تغییر و تحولات کجای ماجرا بوده و هست.
انقلاب صنعتی و تاثیر آن بر توسعه سئو در تبریز
اختراع ماشین بخار، کارخانهها، موتورهای دیزلی و سپس اختراع خط تولید توسط هنری فورد باعث پیشرفت سریع تکنولوژی شد. زندگی بشر که در طول هزاران سال کم و بیش شکل یکسانی داشت دستخوش تغییرات اساسی شد و کمکم عصر ماشینی شدن شروع شد.
هر چند اندکی دیرتر از اروپا و آمریکا، اما تبریز هم از این تغییر و تحولات انقلاب صنعتی غافل نماند. در اواسط قرن بیستم و در سالهای ۱۹۶۰ در تبریز و با مشارکت و سرمایهگذاری شرکتهای پیشرو اروپایی مانند دایملر آلمان ( مالک برند بنز) کارخانجات صنعتی بسیاری در تبریز آغاز به کار کردند که برخی از آنها همچنان از افتخارات صنعت ایران به حساب میآیند.
شاید برای خیلیها جالب باشد که سالهای سال در تبریز موتورهای دیزلی ماشینهای سنگین ولوو و بنز تولید میشده و به ترکیه، آلمان و بسیاری کشورهای جهان صادر میشده است.
انقلاب دیجیتال و شتاب سئو تبریز
تغییر در شیوه زندگی انسانها با اختراع نیمه رساناها، کوچکتر شدن ترانزیستورها و اختراع کامپیوتر وارد مرحله جدیدی شد. دیگر انسانها میتوانستند حجم عظیمی از اطلاعات یک کتابخانه چند صد هزار جلدی را در یک کامپیوتر ذخیره کنند، در کسری از ثانیه میان میلیونها صفحه جستجو انجام دهند و با سرعت حیرتآوری نتایج جستجو را دستهبندی کنند.
تاثیر کامپیوتر فقط به ذخیره سازی اطلاعات انبوه محدود نشد. انسان با کمک کامپیوتر میتوانست محاسبات بسیار سنگینی را در عرض مدت زمان کوتاهی انجام دهد و این محاسبات در طراحی تکنولوژیهای جدید و پیشرفت فنآوری تاثیر فراوانی گذاشت و تغییرات زیادی ایجاد کرد.
بیایید با خودمان روراست باشیم،حتی اگر این تغییر و تحولات در طراحی و ساخت تکنولوژیهای جدید به کمک کارخانجات و صنعتِ تبریز آمده باشد هم، سهم ما از انقلاب دیجیتال در بهترین حالت، مصرفِ تولیدات کامپیوتری اروپاییها، آمریکاییها و آسیای شرقی بوده است. تبریز و ایران از انقلاب دیجیتال جا ماند.
هرچند در سالهای اخیر اتفاقات امیدوارکنندهای در این بخش رخ داده است. برای مثال حدود ۷۰ درصد از نیاز داخل کشور به برد لوازم خانگی در تبریز تولید میشود، اما با وجود این تغییرات اگر بخواهیم صادقانه صحبت کنیم در برابر اتفاقاتی که در این حوزه در اروپا، آمریکا، ژاپن و کره رخ داده باید بگوییم ما از انقلاب دیجیتال عقب ماندیم و این یک واقعیت تاریخی غیرقابل انکار است.
اقتصاد دیجیتال و سهم سئو در تبریز
با ارزانتر شدن ابزارهای دیجیتال مثل کامپیوتر و موبایل و همه گیر شدن استفاده از این ابزارها روند توسعه شکل دیگری به خود گرفت. سبک زندگی انسانها باز هم دگرگون شد اما این بار دگرگونی بیشتر از اینکه از جنس فنآوری باشد از جنس فکرآوری بود.
سرعت انتقال اطلاعات بسیار بیشتر شد و رسانههای سنتی که تا مدتها قدرت بلامنازع حوزه ارتباطات بودند و در اقتصاد و سیاست کشورها بسیار تاثیرگذار بودند، کم کم جایگاه خود را از دست دادند. اینترنت و موبایل انسانها را به طرز عجیبی به هم پیوند داد. انسانها مطالب را به سرعت باهم به اشتراک میگذاشتندن و یک انسان بینام و نشان در یک روز میتوانست معروف شود و پایگاه مخاطبان چندصدهزارتایی و حتی میلیون ها نفر نشون بدی. حتی میتونی انتخاب کنی و آدمایی که میخوای مطلبت رو ببینن چه رده سنی و چه ویژگیهایی داشته باشن و بیشتر از کجاها باشن. این ها هرگز تو فضای آفلاین وجود نداره.
اقتصادهای جدیدی شکل گرفتند که قبلا وجود خارجی نداشتند. توجه شما را به چند مثال از این اقتصادهای جدید شکل گرفته جلب میکنم:
کمکم معاملات و خرید و فروشها در فضای آنلاین اتفاق میافتاد، فروشگاههای آنلاین فراوانی در سراسر دنیا شکل گرفت و هماکنون بزرگترین فروشنده جهان فروشگاه اینترنتی آمازون است که هیچ فروشگاه فیزیکی ندارد.
شغلهای خدماتی نیز در بستر آنلاین به معرفی و ارائه محصولات خود پرداختند. از خدمات تعمیر و طراحی بگیر تا اجاره خودرو و اجاره کوتاه مدت و بلند مدت ویلا و خانه. اکنون بزرگترین ناوگان تاکسیرانی جهان نرم افزار تاکسی آنلاین اوبر است که در فضای اینترنت شکل گرفته و خودش مالک یک تاکسی هم نیست. یا بزرگترین اجارهدهنده املاک جهان سایت اجاره املاک ایربیانبی است و این کسب و کار نیز یک ملک متعلق به خود ندارد.
شکل گیری کسب و کارهای بالا نشان از تحول دیگری در دنیا میداد. درست است که همه این کسب و کارها در بستر تکنولوژی حاصل از انقلاب دیجیتال شکل گرفته اند و بدون کامپیوتر وجود چنین کسب و کارهایی غیر ممکن بود، اما در این بین یک واقعیت غیرقابل انکار وجود دارد:
اگر انقلاب دیجیتال و کامپیوترها را ظرفی تصور کنیم، کسب و کارهای جدیدِ شکل گرفته محتوایی در این ظرف محسوب میشوند و جالب اینجاست که سرعت رشد کسب و کارهای شکل گرفته در این ظرف بسیار بزرگتر از خودِ ظرف هستند. فیسبوک بیشتر از دوبرابر پرجمعیت ترین کشور جهان کاربر دارد و درآمدش فقط از طریق تبلیغات از بسیاری از غولهای صنعت دنیا و شرکتهای نفتی بیشتر است. دیجیکالا بزرگترین فروشنده ایرانیست و درآمدش از بسیاری از صنایع بزرگ ایرانی که حمایت بیقید و شرط دولت را در پشت خود دارند بیشتر است.
همه اینها را گفتم که بگویم تبریزِ ما کم و بیش سهم خودش را از انقلاب صنعتی گرفت و اندک رمقی که امروزه در اقتصاد تبریز است را مدیون این هستیم که از انقلاب صنعتی جا نماندیم.
از انقلاب دیجیتال جا ماندیم و دستیابی به تکنولوژی تولید قطعات کامپیوتری کار بسیار دور از ذهن مینماید. چرا که اکثر تکنولوژیها در این حوزه در انحصار ابرقدرتهای دیجیتالی جهانند.
اما ایکاش از آخرین تحول بزرگِ بشری جا نمانیم. اقتصادهای دیجیتال ویژگی متفاوتی دارند که ما را امیدوار میکند که همگام با دنیا از منافع آن استفاده کنیم. همانطور که گفته شد این اقتصادها بیشتر از اینکه از جنس تکنولوژی باشند و انحصارپذیر باشند از جنس تفکرند و به سختی میتوان تفکر را به انحصار درآورد. نشان به این نشان که آمازون و فیسبوک و اوبر، هر کدام در مقیاسی کوچکتر و متناسب با فضای کشورمان در ایران نیز شکل گرفتهاند.
اما آیا کارفرمایان ما، مسئولان و سیاستگذاران ما به قدر کافی به اهمیت این اقتصادهای جدیدی که شکل گرفتهاند پی برده اند؟
آیا متناسب با اعداد و ارقامی که سازمان اقتصاد جهانی نشان میدهد به تولید محتوا برای ظرف تکنولوژی توجه کردهایم؟
آیا صنعتکاران ما دریافتهاند که اکنون فقط بخشی از رقابت در حوزه کاریشان، بالابردن کیفیت محصول و پایین آوردن قیمت آن است. رقابت اصلی در کسب اعتماد مخاطب و به دست آوردن مشتری است؟
آیا صنعتکاران ما پذیرفتهاند که مشتری امروزی توسط محتوایی که برای برندسازی تولید میشود حاضر است برای محصولی کمابیش یکسان قیمت بالاتری پرداخت کند؟
آیا تولیدکنندگان مواد غذایی ما برند ردبول را زیر نظر دارند که بیشتر از حوزه تولید در صنعت تولید محتوا سرمایهگذاری کرده است؟
حجم فروش اینترنتی روز به روز بیشتر میشود و این به معنی کوچک و کوچکتر شدن کسب و کارهای سنتی است. اگر کسب و کارهایی که اصرار دارند تمام فرآیندهای خود را به صورت سنتی ادامه دهند تغییرات رخ داده را نپذیرند و به موقع به این تغییرات واکنش نشان ندهند، ممکن است زمان را از دست بدهند و دیگر برای همیشه دیر شده باشد.
البته این دغدغهها فقط شامل حال کسب و کارها نمیشود. در سطح کلانتر نیز اگر مسئولان و سیاستگذاران کشوری به موقع برای این روندهای جدید شکل گرفته در اقتصاد جهانی برنامه ریزی نکنند، اقتصاد ایران و تبریز دوباره از یک تحول اساسی جا میماند.
اما چاره چیست؟
الزامات اولیه راهاندازی کسب و کار در بستر اینترنت چیست و در تبریز چگونه میتوانیم این الزامات را فراهم کنیم؟
چگونه میتوانیم از اینترنت به نفع کسب و کارمان استفاده کنیم؟
برای برندسازی و ایجاد رابطه عمیق و طولانی مدت با مشتری چه باید کرد؟
اینها سوالاتی هستند که در ادامه سعی میکنم به آنها پاسخ دهم.
اولین قدم، تغییر نگرش به فروش در سئو تبریز
کم و بیش رفتار همه ما در قبال پیامکهای تبلیغاتی که گاه و بیگاه مثل خروس بیمحل روی صفحه گوشیمان ظاهر میشوند یکسان است. اکثرا آنها را نادیده میگیریم. همین نادیده گرفتن واکنشی هست که ما در برابر بیلبوردهای تبلیغاتی کنار اتوبانها، تبلیغات وسط سریالها و هر شیوه تبلیغی که وسط کار دیگری که میکنیم میخواهند توجه ما را جلب کنند از خود نشان میدهیم.
مغز ما به تجربه دریافته کسب و کارهایی که به انواع روشها متوسل میشوند تا توجه مارا جلب کنند، معمولا دست چندان پری ندارند و به همین دلیل است که مغز به صورت اتوماتیک از کنار محتواهای تبلیغی کسب و کارها میگذرد.
حال سوال این است که اگر نتوانیم با تبلیغات توجه مخاطب را جلب کنیم چگونه محصول یا خدمات خود را به آنها معرفی کنیم؟
بازاریابی محتوایی (Content Marketing)
در دنیایی که مخاطبان روز به روز توجه کمتری به تبلیغات نشان میدهند، بازاریابی محتوایی راهی است که مخاطب بدون اینکه احساس فشار کند با محصولات شما آشنا شود.
بازاریابی محتوایی روشی است که در آن مخاطب بدون احساس فشار به سمت محصولات و خدمات شما کشیده میشود. در بازاریابی محتوایی مخاطب احساس نمیکند که شما به زور محصولات خود را به آنها تحمیل میکنید.
در واقع در بازاریابی محتوایی گفتگوی شما با مخاطب از سمت شما شروع نمیشود. شما کاری میکنید که مخاطب به سمت شما میآید. خوب بینید قضیه چقدر متفاوت شد. در روشهای سنتی شما به سمت مشتری میروید و میخواهید محصولات و خدماتتان را به او معرفی کنید و همانطور که گفتیم در دنیای امروزی محتوای تبلیغی شما به احتمال زیاد توسط مخاطب پس زده میشود، اما در بازاریابی محتوایی این مشتری است که به سمت شما میآید.
اینکه مخاطب احساس کند او به سمت شما آمده اولین برگ برنده شماست. او دیگر نه تنها گاردی در مقابل شما و محصولتان ندارد بلکه از پیدا کردن شما خوشحال است چون به خاطر برطرف کردن یک نیازِ فعلی به سمت شما آمده است.
اما این کار چگونه اتفاق میافتد؟ مخاطب چگونه شما را پیدا میکند و چگونه به شما میرسد؟
سئو چیست؟ از زبان متخصص و مشاور سئو در تبریز
این روزها همه ما برای پاسخ سوالهای بیشماری که در زندگی با آنها مواجه میشویم به سراغ جستجو در اینترنت میرویم. احتمالا شمایی هم که در حال خواندن این مقاله هستید به دنبال پاسخ یکی از سوالات خود در گوگل با مضمون سئو و تبریز به این مقاله رسیدهاید.
به زبان ساده سئو مجموعه فعالیتهایی است که توسط متخصصین این حوزه انجام میشود، محتوای مربوط به کسب و کار شما را به صفحه اول گوگل و لینکهای ابتدایی آن برساند تا مخاطبان بیشتری از وجود شما، خدمات و محصولاتتان مطلع شوند. تلاش متخصصین سئو در ادامه معطوف این موضوع میشود که درصد بیشتری از مخاطبان مراجعه کننده به سایت شما را به مشتری کسب و کارتان تبدیل کنند.
اگر صاحب کسب و کار هستید، کارفرما یا صنعتگر یا تاجر هستید و تعریف بالا مقداری برای شما گنگ بود نگران نباشید. تخصص و مهارت شما کارآفرینی است و سئو به عنوان ابزاری به مانند سایر ابزارها در کنار کسب و کار شما خواهد بود. همینکه نتیجه فعالیتهای سئو نتیجه محور در کسب و کار شما نمایان شود کافیست. اما در ادامه چند کلمه و عبارت در تعریف سئو را بیشتر توضیح خواهیم داد تا شمایی که به فکر استفاده از سئو در جهت اهداف کسب و کارتان هستید بتوانید به زبان مشترکی با متخصصان حوزه سئو برسید.
پادشاهی با عنوان محتوا
اما ملکه! گفتیم که متخصص حوزه سئو تلاش میکند محتوای مربوط به کسب و کار شما را به دست افراد بیشتری برساند، در اینجا محتوای مربوط به کسب و کار شما هم میتواند محتوای تصویری مثل عکس و ویدئو باشد، هم میتواند محتوای گرافیکی مثل نمودار و اینفوگرافیک باشد، هم میتواند محتوای متنی مثل همین محتوایی که در حال مطالعه آن هستید باشد و هم میتواند محتوای صوتی مانند پادکست باشد.
هر کدام از این محتواها کارکرد مخصوص خود را دارد و این متخصص سئو است که به شما میگوید در این برهه زمانی و با توجه به بودجهای که شما برای سئو در نظر گرفتهاید کدام نوع محتوا برای کسب و کار شما مناسب است.
اما یک انتخاب مهمتر از فرمت محتوا نیز وجود دارد. موضوع محتوا!
کسب و کار شما در باره چه موضوعی باید محتوا تولید کند تا مخاطب بیشتری جلب شما شوند و با شما ارتباط برقرا کنند تا در مرحله بعد بتوانید به آنها خدمات یا محصولاتتان را بفروشید؟
چه زمانی باید در باره راهنمای خرید محصولاتتان با آنها صحبت کنید و چه زمانی از محیط کار و منابع و امکاناتی که در اختیار دارید به مخاطبتان بگویید؟ آیا لازم است مناسبت های تقویمی را تبریک و تسلیت بگویید یا در این زمانه اشباع از محتوا این کار به کسب و کارتان آسیب میرساند؟
پاسخ تمام این سوالات نیز نزد متخصص سئوی کسب و کار شما است. متخصص سئو تبریز با تحلیل و بررسی فعالیتهای کسب و کارهای رقبای شما، آمار و اطلاعاتی از روند فعالیتهای آنها و موضوعاتی که آن کسب و کارها بر آنها تمرکز کرده اند به شما میدهد. متخصص سئو علاوه بر تحلیل رقبای شما، رفتار و فعالیت مخاطبان احتمالی کسب و کار شما را نیز رصد میکند.
مخاطب چه سوالاتی در حوزه کاری شما را از گوگل میپرسد؟ چه سوالاتی در کدام بخشهای کشور بیشتر پرسیده میشود؟ چه محصولاتی در کدام استانها فروش بیشتری دارند. اینها سوالاتی هستند که پاسخ آنها اطلاعات با ارزشی به شما میدهد.
با دانستن آمار سوالاتی که مخاطبان احتمالی کسب و کارتان از گوگل میپرسد و تولید محتوای با کیفیت در رابطه با همان سوالات، یکی از مهمترین مراحل استفاه از ابزار سئو را انجام داده اید.
مرحله بعدی رساندن آن محتوا به دست کسب و کار است. متخصص سئو در این مرحله هم محتوا و هم سایت شما را به نوعی بهینه میکند که گوگل آن محتوا را مناسب معرفی به کاربر بداند. اگر گوگل را هم کسب و کاری در نظر بگیریم که اعتبارش را به خاطر پیدا کردن بهترین جواب برای مخاطبانِ خود کسب کرده است، باید بپذیریم که گوگل هر محتوا و هر سایتی را مناسب صفحه اول نتایج جستجو و معرفی به کاربر نمیداند.
با نمایشِ محتوای مفید وبسایت شما به کاربر در همان ارتباطِ نخست با مشتری یک حس عمیقا خوب در او ایجاد کردهاید. نیاز او به اطلاعات را به سرعت برطرف کرده اید و برخلاف روشهای بازاریابی سنتی که کسب و کار به سراغ مخاطب میرود، اکنون این مخاطب است که به سراغ شما آمده. شما را پیدا کرده و از این پیدا کردن بسیار خوشحال است. حال این مخاطب حاضر است به شما اعتماد کند و با شما وارد معامله یا ارتباط یا هر هدفی که شما دنبال میکنید شود.
یکی از بزرگترین مزایای این شیوه بازاریابی این است که منابع شما صرف برقراری ارتباط با مخاطب مرتبط با کسب و کار شما میشود. اگر در تبلیغات تلویزیونی محتوای تبلیغی شما به پنج میلیون نفر نمایش داده شود ممکن است درصد بسیار کوچکی از آن مخاطب مشتری بالقوه شما باشد. اما در این روش 100 در صد کسانی که در مورد موضوع جستجو میکنند و به شما میرسند به نوعی مخاطب شما محسوب میشوند.
سید احسان خسروی مشاور شما برای خدمات و آموزش سئو در تبریز
گفتیم که روندهای جدیدی در اقتصاد جهانی شکل گرفته است. این روندهای جدید انسانها را به هم متصل کرده و این ارتباط هم موجب ایجاد کسب وکارهای جدیدی شده که قبلا وجود خارجی نداشتند و هم فرآیندها و روشهای بازاریابی و فروش در کسب و کارهای سنتی را به کلی دگرگون کردهاند.
اکثر قریب به اتفاق مشاغل و صنایع فعال در تبریز به شکل سنتی اداره میشوند و روشهای بازاریابی، فروش و ارتباط با مشتریشان نیز به شکل سنتی است و همین رویکرد سهم بازار آنها را کوچک و کوچکتر کرده.
ورود این کسب و کارها به دنیای دیجیتال و استفاده از ابزارهای اینترنت برای برقراری ارتباط با مشتری از مسیر بازاریابی محتوایی و سئو میگذرد. چرا که حضور غیراصولی و بدون برنامه در فضای اینترنت نه تنها سودی نخواهد داشت بلکه موجب اتلاف منابع شده و حتی ممکن است تصویرِ برند و کسب و کار را در فضای جامعه مخدوش کند.
یک متخصص و مشاور سئو در تبریز با سئو نتیجه محور با هدف افزایش سود کسب وکار میتواند خدمات بهینه سازی سایت که یک روش بازاریابی دیجیتال است را تسهیل دهد.
در زیر به سوالات متداول کاربران در مورد سئو در تبریز پاسخ می دهیم:
* سئو در تبریز شامل چه خدماتی می شود؟
آنالیز وب سایت و تهیه گزارش از وضعیت موجود، تحقیق کلمات کلیدی پولساز، بررسی و آنالیز رقبا، تولید محتوای و سئو شده، بهینه سازی ساختاری سایت و لینک سازی تخصصی و هزاران موارد و چک لیست دیگر برای رسیدن به جایگاه های صفحه اول گوگل.
* دوره آموزش جامع سئو در تبریز شامل چه مباحثی می شود؟
آموزش سئو در تبریز شامل سئو تکنیکال، سئو خارجی، سئو داخلی، تولید محتوای سئو محور.
* برای خدمات سئو و همچنین آموزش سئو در شهر تبریز چگونه تماس بگیرم؟
https://eghtesadafarin.com/seo-in-tabriz/
اگر شما دنبال خدمات سئو در تبریز هستید و یا می خواهید در حوزه سئو یادگیری و کارآموزی داشته باشید، با مشاور و متخصص سئو در تبریز، مهندس سید احسان خسروی به شماره موبایل ۰۹۰۲۷۱۰۶۲۳۶ در تماس باشید.
با سلام
لطفا شرکتی برای طراحی و س ئو سایت در تبریز به بصورت اختصاصی نیز مع رفی کنید
ممنونم
با مجموعه seo 84 تماس بگیرید
یا خد مات سئو در تبریز را جستجو کنید
ممونم از خبر عالیتون
من دو تا سوال داشتم
سئو سایت در تبریز چقدر زمان می برد؟
قیمت و هزینه سئو سایت چقد ر است؟
لطفا راهنماییم کنید
م منونم
برای درج اگهی استخدام سئوکار در تبریز به کدام سایت مراجعه کنم؟