نسل جدید گوشی جذاب گوگل معرفی شد
طی چند ماه اخیر تعداد کمی از نمونههای اولیه پیکسل ۷ و ۷ پرو از شرکت گوگل خارج شدند، البته این شرکت با رهگیری از راه دور آنها را پیدا و مسدود کرد تا مشخصات کامل آنها قبل عرضه لو نرود. با این تفاسیر به نظر میرسد یکی از این نمونههای اولیه همچنان حاوی اطلاعات جدیدی برای ما باشد.
ماجرا از جایی آغاز شد که یکی از صاحبان همین نمونههای اولیه مسدود شده تصمیم گرفت با مدیر گروه خبری Google News در تلگرام تماس بگیرد. این گروه در ادامه با دادههای محدودی نظیر ورودیهای ایجاد شده برای راهاندازی (Boot) گوشی به همراه کد بوتلودر توانستند اطلاعاتی را از این گوشی بلااستفاده استخراج کنند.
مشخصات تراشه تنسور پیکسل ۷ پرو
گفتنی است که اکنون احتمالا نخستین جزئیات موجود از هستههای به کار رفته در تراشه GS۲۰۱ پیکسل ۷ پرو را در اختیار داریم. با استناد به منبع مذکور نسل دوم تراشه تنسور احتمالا مانند نسل پیشین به استفاده از طراحی ۲+۲+۴ ادامه خواهد داد.
طراحی مذکور شامل ۴ هسته رده پایین جهت امور ساده، ۲ هسته میانرده و ۲ هسته قدرتمند برای انجام وظایف پردازشی سنگین میشود.
با استناد به گزارش گروه مذکور فعلا جزئیاتی از هستههای میانرده یا رده بالای تراشه تنسور ۲ وجود ندارد اما طبق بخشی از اطلاعات ثبت شده در هنگام بوت کردن گوشی، به نظر میرسد هسته رده پایین تراشه پیکسل ۷ پرو همان کورتکس A۵۵ باشد.
مشخصات تازه از پیکسل ۷ پرو
از سوی دیگر طبق یافتههای این تیم، پیکسل ۷ پرو احتمالا در زمینه قابلیتهای لمسی به تراشه Cirrus Logic CS۴۰L۲۶ مجهز خواهد بود که یک نسل جدیدتر از تراشه مشابه به کار رفته در پیکسل ۶ پرو است. همچنین سختافزار STMicroelectronics ST۵۴K NFC نیز جای خود را به مدل سادهتر ST۲۱NFC داده که فاقد UWB است و ظاهرا قرار است ویژگی UWB توسط قطعات دیگری تامین شود.
همچنین به ادعای این گروه، نمونه اولیه پیکسل ۷ پرو از پنل مایشگر S۶E۳HC۴ سامسونگ بهره میبرد که آن هم یک نسل جدیدتر از پنل به کار رفته در پیکسل ۶ پرو است. مورد نهایی دیده شده نیز به میزان حداکثر روشنایی این گوشی بازمیگردد که ظاهرا مقدار ۸۰۰ نیت سال گذشته به مقدار ۱۰۰۰ نیت افزایش یافته است.
در مجموع شاید این مشخصات برای طرفداران سرسخت گوگل جذاب باشد اما همچنان گویای آن نیستند که عملکرد پیکسل ۷ پرو در دنیای واقعی چطور خواهد بود. علاوه بر این موارد گوشی مورد بررسی قرار گرفته همچنان «نمونه اولیه» محسوب میشود و هنوز پتانسیل تغییر دارد.
ارسال نظر