مهاجم کارکشته با استقلال مذاکره کرد
مسئولان استقلال طبق درخواست سرمربی جدید تیمشان در پی جذب یک مهاجم جدید هستند و چندین گزینه مختلف را برای این منظور مورد بررسی قرار دادند. موسیمانه به خوبی متوجه این موضوع شده است که با نفراتی نظیر گوستاوو بلانکو و آرمان رمضانی راه به جایی نخواهد برد؛ بنابراین عزم خود را برای جذب یک فوروارد گلزن خارجی جزم کرده است.
با تایید ایمفارک، باشگاه استقلال قرارداد مهاجم خود را فسخ کرد. امروز استقلال تصمیم گرفت قرارداد مهرداد محمدی را لغو کند تا این اقدام به آبیها اجازه جذب بازیکن جدید با کاهش سقف بودجه را بدهد.
بعد از انتشار خبر فسخ قرارداد مهرداد محمدی، گفته شد باشگاه استقلال بدون توافق قرارداد مهاجم تیمش را فسخ کرده است اما پیگیری ها نشان می دهد که باشگاه بعد از تایید ایفمارک مبنی بر مصدومیت شدید و دوری طولانی مدتش از فوتبال توانسته قرارداد این بازیکن را فسخ کند تا بتواند به جایش بازیکن جذب کند.
البته مهرداد محمدی در نیم فصل و با بهبود مصدومیتش دوباره نامش به لیست استقلال اضافه خواهد شد و فسخ قرارداد او موقتی و صرفا برای جذب بازیکن جدید است. قرار است موسیمانه نام مهاجم مورد نظرش را به باشگاه اعلام کند تا مدیران باشگاه برای جذب او اقدام کنند.
استقلال در مجموع ۹ بازی که در لیگ برتر برگزار کرده، فقط ۹ گل زده است و موسیمانه قصد دارد با خرید مهاجم با کیفیت هرچه سریعتر مشکل گلزنی تیمش را حل کند.
پیتسو موسیمانه در دو بازی اخیر استقلال متوجه نقاط ضعف تیمش شده است و بر مبنای این موضوع قصد دارد مدیریت باشگاه را مجاب به ترمیم اسکواد تیم کند. یکی از بزرگترین و مهمترین نقص های استقلال در فصل جاری، به پست مهاجم هدف مربوط می شود. مهاجمان استقلال در این فصل عملکرد اسفناکی داشتند و آمار ضعیف آن ها در گلزنی منجر به تصمیم نهایی کادر مدیریتی باشگاه شده است.
گفته می شود که هلدینگ خلیج فارس بر اساس خواسته های موسیمانه، قصد دارد در نقل و انتقالات زمستانی، طوفانی عمل کند و با لحاظ کردن بودجه قابل توجه، به صورت جدی وارد بازار شود. اولویت اول سکاندار باشگاه استقلال، جذب یک مهاجم تمام عیار است و برای این منظور چندین گزینه را در نظر دارد که شنیده ها حکایت از آن دارد که ۲ گزینه آفریقایی در رادار پیتسو قرار دارد.
مدیران استقلال دلسوز نیستند
مدیر سابق استقلال معتقد است که عدم مدیریت توانمند استقلال را به این روز انداخته است.
استقلال تهران هم از نظر فنی و هم از نظر مدیریتی روزهای بسیار سختی را پشت سر میگذارد. هلدینگ خلیجفارس تا به اینجای کار نه تنها مرهم دردهای استقلال نبوده بلکه نمکی روی زخمها و مشکلات آن بوده است. درحالی که بعد از واگذاری مالکیت استقلال به هلدینگ خلیجفارس انتظار میرفت حواشی آبیپوشان کمتر شده و تیم سر و سامان بگیرد، نه تنها این اتفاق نیفتاد که حالا استقلالیها با چهاردهمی در لیگ برتر یکی از بدترین نتایج سالهای اخیر را رقم زدهاند.
از آنجایی که سازمان خصوصیسازی طی شروطی مالکیت باشگاه را به هلدینگ واگذار کرده بود حالا اینطور که به نظر میرسد میتواند برای نجات استقلال و خروج از بحران هم که شده مالکیت آن را سلب کند. کاظم اولیایی مدیر سابق استقلالیها این موضوع را تأیید میکند و معتقد است هلدینگ نتوانسته به وظایف خود به درستی عمل کند.
مشکل استقلال را چه میدانید؟ چرا برخلاف رقیب همشهری مالکیت خصوصی نتوانست به این تیم کمک خاصی بکند؟
دلیل ناکامیهای استقلال آقایانی هستند که فکر میکنند باشگاه فقط به پول نیاز دارد، در صورتی که پول فقط یک بخش کار بوده و همه چیز نیست. عدم مدیریت توانمند، دلسوز و تخصصی موضوعی است که استقلال را به این روز انداخته است. متأسفانه افرادی که سر کار دیگری بودند و هیچ تخصصی در اداره باشگاه نداشتند، به استقلال آوردند تا همین طوری دم دستی باشگاه را اداره کنند اما این دوستان هیچ تخصصی نداشتند و عدم شناخت فوتبال حرفهای استقلال را به چنین منجلابی رساند.
شرایط این روزهای استقلال اصلا خوب نیست، هلدینگ نتوانسته کمک خاصی به تیم بکند و حتی حواشی باشگاه را بیشتر کرده است، بحثی که اخیرا مطرح شده این است که امکان گرفتن مالکیت از هلدینگ وجود دارد، این ادعا درست است؟
بله این امکان وجود دارد و طبق وعده هایی که از قبل دادند کاملا قانونی است. سازمان خصوصیسازی قبل از واگذاری مالکیت باشگاه استقلال شرایطی گذاشته بود که البته هلدینگ نتوانست به وظایف خود درست عمل کند. حفظ جایگاه باشگاه یکی از اصلیترین شروط بود که حالا میبینیم استقلال در رده چهاردهم جدول قرار دارد. سر و سامان دادن آکادمی هم یکی دیگر از این شروط بود که به آن هم رسیدگی نشد.
استقلال این فصل سرمربیاش را نیز عوض کرده است، حالا بار دیگر تغییرات و این بار در مدیریت می تواند کمک خاصی به استقلال بکند؟
بالاخره هلدینگ بعد از برنده شدن در مزایده موظف به انجام تعهداتی شد اما الان در تمامی شروطی که سازمان خصوصیسازی گذاشته بود، نمره منفی گرفته است. همانطور که گفتم یکی شروط اصلی جایگاه مناسب باشگاه در لیگ برتر و لیگ نخبگان آسیا بود که نه تنها اوضاع تیم بهتر نشد که تا به اینجای کار یکی از بدترین نتایج سالهای اخیر را گرفته است. هم چنین هرج و مرج در آکادمی و عدم تنظیم قیمت سهام هم از دیگرشروطی بود که هلدینگ نتوانست موفق عمل کند. الان سهام به ۱۳۹ کاهش پیدا کرده است. کدام تشکیلات اقتصادی وقتی در مزایدهای برنده میشود و باشگاهی را دست میگیرد، سهامش این چنین کاهش پیدا میکند. این سه نمره منفی هلدینگ است که باید هرچه سریعتر بعد از مشورت با کارشناسان، تغییر رویه داده و به این موارد رسیدگی کنند.
ارسال نظر