دو گزینه عجیب در نزدیکی سرخابی ها
تغییر در هیات مدیره هر دو باشگاه استقلال و پرسپولیس تقریبا قطعی است، چه پرسپولیسی ها خواهان حفظ سمیعی باشند و چه استقلالی ها برای رفتن مددی نذر و نیاز کنند، وزارت ورزش تصمیم خود را گرفته است.
طبق قول و قرارهایی که در روزهای پر استرس اخذ رای اعتماد از مجلس گذاشته شده، بعد از بازی استقلال - الهلال و پرسپولیس - استقلال تاجیکستان، مدیریت هر دو باشگاه دستخوش تغییر می شود
جعفر سمیعی و احمد مددی را باید تقریبا رفته محسوب کرد. احمد مددی که این روزها در بیمارستان خاتم الانبیا تهران بستری است و مراحل درمان کرونا را پشت سر می گذارد، تا پایان شهریور ماه با استقلال خداحافظی می کند، درست مثل جعفر سمیعی که حالا هیات مدیره پرسپولیس و کادر فنی این تیم همقسم شده اند او را در پرسپولیس نگه دارند...
وزارت ورزش و جوانان بعد از پایان دو بازی آسیایی سرخابی ها در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا، سراغ تغییرات در مدیریت این دو باشگاه می رود. از راهروهای وزارت ورزش خبر می رسد تغییر مدیران عامل هر دو باشگاه قطعی است و اگرچه در این میان هیات مدیره باشگاه پرسپولیس و کادرفنی این تیم در تلاش برای حفظ جعفر سمیعی است و از آن سو اصغر ملکیان، رییس هیات مدیره استقلال و احمد مددی مدیرعامل باشگاه استقلال در مراحل اخذ رای اعتماد برای حمید سجادی همسو با او بودند اما تصمیم وزیر ورزش برای ایجاد تغییر در مدیریت و هیات مدیره هر دو باشگاه قطعی است و فقط شاید نتایج دو بازی استقلال - الهلال و پرسپولیس - استقلال تاجیکستان، تغییری در این تصمیم ایجاد کند، تصمیمی که منابع آگاه می گویند در مسیر اخذ رای اعتماد اتخاذ شده است.
دلخوری سمیعی از حرف های نزدیکان وزیر جدید
البته در استقلال اصغر ملکیان در هیات مدیره می ماند، مگر آن که منصب مهم تری در وزارت ورزش به او داده شود و او هم مثل احمد مددی راه وزارتخانه را در پیش بگیرد. در پرسپولیس هم شاید جعفر سمیعی همچنان عضو هیات مدیره باشد ولی به هرحال صدای پای تغییرات به گوش می رسد و هر روز نام های تازه ای برای مدیرعاملی دو باشگاه مطرح می شود. البته این شایعه نیز به گوش می رسد جعفر سمیعی از حرف های یکی از نزدیکان سجادی دلخور است و تصمیم او به نوشتن استعفایش به اصطلاحی برمی گردد که این شخص نزدیک به حمید سجادی درباره او به کار برده بود. پیش از این گمانه زنی شده بود شاید سمیعی می خواهد با نوشتن استعفایش محبوبیت و مقبولیت خود را نزد وزیر بسنجد اما برخورد شب گذشته سجادی در برنامه تلویزیونی که خودش را مشتاق دریافت نامه استعفای سمیعی نشان داد، مشخص کرد شرایط فعلی جایی برای این ریسک باقی نمی گذارد! فعلا همان روایت دلخوری سمیعی از اصطلاحی که یکی از نزدیکان سجادی درباره او و نقشی که در وزارت ورزش و جوانان مسعود سلطانی فر داشت، به کار برد، قابل باورتر است.
از خطیر تا کاشانی، از رپرتاژ آگهی تا سهم خواهی
به هرحال در پرسپولیس تا دیروز حرف از علی اکبر طاهری و حبیب کاشانی بود و خیلی ها شانس بالایی برای کاشانی که دوباره به شورای شهر تهران راه یافته قائل بودند. در استقلال هم برخی پیشکسوتان علی خطیر را به عنوان گزینه خود معرفی کرده بودند و البته در یک اقدام تبلیغاتی که بیشتر به رپرتاژ آگهی شباهت داشت، روز گذشته نام گروه ۵ نفره عبدیان، نامداری، توفیقی، لواسانی و فتح الله زاده برای عضویت در هیات مدیره استقلال مطرح شده بود که در این میان، فتح الله زاده اصلا تمایلی به حضور در استقلال ندارد و با توجه به رابطه عالی اش با سجادی، ترجیح می دهد مدیر یک مجموعه کم دردسرتری مثل مجموعه انقلاب یا رییس یکی از شرکت های تابعه وزارت ورزش و جوانان باشد، حمید لواسانی که ده سال قبل هم مقطعی با اسناد مربوط به دارایی های پرویز خسروانی به تهران آمده بود، در حال حاضر با رضا عنایتی در باشگاه هوادار کار می کند و با وجود شایعه هایی که پیرامون حمایت های مالی او از فرهاد مجیدی به گوش می رسد در حال حاضر از استقلال دور است که اگر غیر از این بود، خودش را به هوادار نزدیک نمی کرد، مهدی عبدیان و علی نامداری هم در دولت قبلی و دوره وزارت سلطانی فر، به ترتیب عضو هیات مدیره و مشاور هیات مدیره استقلال بودند و احتمالش کم است حمید سجادی آنها را به استقلال برگرداند ولی همچنان آنها برای برخی اطرافیان شان نقش قلک پول را بازی می کنند و دوستان، هر بار به بهانه ای، جیب آنها را می زنند! این وسط فقط می ماند پندار توفیقی که خودش بی میل نیست به استقلال برگردد و کسی از میل سجادی نسبت به او خبر ندارد! در پرسپولیس هم درست مثل استقلال عده ای خود را در فضای مجازی از طریق دوستان و بوقچی ها گزینه معرفی می کنند تا نام شان چند صباحی مطرح باشد و بعد یا سهم خواهی کنند و یا به هوای این که روزی گزینه مدیریت در پرسپولیس بودند، جای دیگری به میز و منصب و مقامی برسند!
تازه ترین نام ها؛ نبی و آجورلو
اما امروز نام های جدیدی اطراف هر دو باشگاه به گوش رسید؛ در استقلال حرف از مصطفی آجورلو شد و در پرسپولیس بحث مهدی محمد نبی. آجورلو که سابقه مدیرعاملی پاس را دارد، آخرین بار در انتخابات فدراسیون فوتبال شرکت کرد و پس از آن با انتقاد از مسعود سلطانی فر، وزارت ورزش دولت حسن روحانی را به دخالت در مجمع عمومی فدراسیون فوتبال متهم کرد و نبی هم که بارها عضو هیات مدیره پرسپولیس بوده، آخرین بار دبیرکل فدراسیون فوتبال بود که با پیروزی شهاب عزیزی خادم، از فدراسیون فوتبال کنار رفت.
این تازه ترین نام ها برای مدیریت دو باشگاه استقلال و پرسپولیس است و اگرچه گفته می شود در شرایط فعلی شانس آجورلو و نبی برای مدیریت در دو باشگاه از سایر گزینه ها بیشتعر است اما هنوز هیچ چیز قطعی نیست.
احتمالا نام های زیادی تا روز انتخاب برای عضویت در مجموعه های استقلال و پرسپولیس مطرح می شود و وزارت هم بدش نمی آید با مطرح شدن این نام ها، شرایط را بسنجد.
اولا وحید لواسانی دوما شایعه نیست واقعا به فرهاد کمک کرد سوما اصلا هم از استقلال دور نیس